Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz okulu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Bulunduğun ünide yaz okulu sistemi yok. Büt var. Peki ben kaldığım dersleri başka bir üniversitenin yaz okulunda alabiliyor muyum? Bilgisi olan var mı ?
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Sizde yaz okulu sistemi olsaydı başka okulunkine gidebilirdin ama sizde büt olduğu için başka okula gidemezsin yaz okulu için

Abi tamam mantıklı da bunun olamayacağına dair yönetmelikte bir madde yok. Sıkıntı burda aslında
Mesaj tarihi:
küheylan said:

büt varken yaz okulunu tercih edersen gidebilsen bile gittiğin üniversitedeki öğrenciler seni döver.

kolun kırık giremezsin sınavlara kalırsın.

Abi sanmıyorum böyle bi ayrıcalık yapacaklarını :)
Mesaj tarihi:
valla hocam ben 2 senedir kalıyorum yaz okuluna. Leş gibi birşey. Kesinlikle tavsiye etmem. hele ki başka üniversitede gidersen, cehennem gibi 2 ay geçirirsin. ben kendi arkadaşlarımla kalmama rağmen sıkılıyorum.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

valla hocam ben 2 senedir kalıyorum yaz okuluna. Leş gibi birşey. Kesinlikle tavsiye etmem. hele ki başka üniversitede gidersen, cehennem gibi 2 ay geçirirsin. ben kendi arkadaşlarımla kalmama rağmen sıkılıyorum.

Valla calculus alıyorum kol gibi. 2 ders alıcam mzaten biri mat diğeri dif. Mühendislik derslerini verip bunlardan kaldık. Bana alabilirsin deseler koşarak giderim o durumdayım
Mesaj tarihi:
Ankara ünisinde büt var yaz okulu yok arkadaşım alamadı seneler boyunca sende alamazsın okulunda ki sistem yüzünden. Sadece mantık değil yani tecrübe de var lafımda ^^
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Ankara ünisinde büt var yaz okulu yok arkadaşım alamadı seneler boyunca sende alamazsın okulunda ki sistem yüzünden. Sadece mantık değil yani tecrübe de var lafımda ^^

Aehaeh eyv ya. Zemin mekaniği, harita, kuyu hidroliğini verip şu salak saçma 2 dersten kalmak biraz koydu :)
Mesaj tarihi:
misread said:

yaz okulu pahalı bişey mi ben de bunu merak ediyorum.

bu yaz tecrübelerie ekliycem ben de.

bizim okulda örgün 2 öretim farklı para. 2. öretimler 4 kredilik derse 200'e yakın para veriyo örgünler yarısının veriyo.
  • Yeni Oluştur...