ohyeah Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Selamlar, Bulunduğun ünide yaz okulu sistemi yok. Büt var. Peki ben kaldığım dersleri başka bir üniversitenin yaz okulunda alabiliyor muyum? Bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 okuldan okula değişir, öğrenci işlerine sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ya sorucam da bunu deneyen, yapan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Sizde yaz okulu sistemi olsaydı başka okulunkine gidebilirdin ama sizde büt olduğu için başka okula gidemezsin yaz okulu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 büt varken yaz okulunu tercih edersen gidebilsen bile gittiğin üniversitedeki öğrenciler seni döver. kolun kırık giremezsin sınavlara kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 wastyrx said: Sizde yaz okulu sistemi olsaydı başka okulunkine gidebilirdin ama sizde büt olduğu için başka okula gidemezsin yaz okulu için Abi tamam mantıklı da bunun olamayacağına dair yönetmelikte bir madde yok. Sıkıntı burda aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 küheylan said: büt varken yaz okulunu tercih edersen gidebilsen bile gittiğin üniversitedeki öğrenciler seni döver. kolun kırık giremezsin sınavlara kalırsın. Abi sanmıyorum böyle bi ayrıcalık yapacaklarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 valla hocam ben 2 senedir kalıyorum yaz okuluna. Leş gibi birşey. Kesinlikle tavsiye etmem. hele ki başka üniversitede gidersen, cehennem gibi 2 ay geçirirsin. ben kendi arkadaşlarımla kalmama rağmen sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sor bunu öğrenci işlerine direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 küheylan said: valla hocam ben 2 senedir kalıyorum yaz okuluna. Leş gibi birşey. Kesinlikle tavsiye etmem. hele ki başka üniversitede gidersen, cehennem gibi 2 ay geçirirsin. ben kendi arkadaşlarımla kalmama rağmen sıkılıyorum. Valla calculus alıyorum kol gibi. 2 ders alıcam mzaten biri mat diğeri dif. Mühendislik derslerini verip bunlardan kaldık. Bana alabilirsin deseler koşarak giderim o durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yaz okulu pahalı bişey mi ben de bunu merak ediyorum. bu yaz tecrübelerie ekliycem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ankara ünisinde büt var yaz okulu yok arkadaşım alamadı seneler boyunca sende alamazsın okulunda ki sistem yüzünden. Sadece mantık değil yani tecrübe de var lafımda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 wastyrx said: Ankara ünisinde büt var yaz okulu yok arkadaşım alamadı seneler boyunca sende alamazsın okulunda ki sistem yüzünden. Sadece mantık değil yani tecrübe de var lafımda ^^ Aehaeh eyv ya. Zemin mekaniği, harita, kuyu hidroliğini verip şu salak saçma 2 dersten kalmak biraz koydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 misread said: yaz okulu pahalı bişey mi ben de bunu merak ediyorum. bu yaz tecrübelerie ekliycem ben de. bizim okulda örgün 2 öretim farklı para. 2. öretimler 4 kredilik derse 200'e yakın para veriyo örgünler yarısının veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 iyi ucuzmuş bari : ) izmirde cekilmicek gibi zor tarafı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 egeden mi alcan? havuza girersin heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 deüdeyim .tınazda güneşlenicem ben daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 büt varken yaz okuluna gitmek ne abi hevesmi ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 SNA1L said: büt varken yaz okuluna gitmek ne abi hevesmi ettin? 1. dönem bu ders. Yaz okulunda alabilsem okulu bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sanmıyorum ya öyle bişey olabilcegini ozaman yazokulu olan okullarında büte girebilmesi lazım fln kaos olur sfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar