Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni pvp serverı


speedy21

Öne çıkan mesajlar

evet, pvp türünde sahip doluluk oranı insani seviyelerde yeni kurulmuş bir server arıyorum. google'da ve patide aratmama rağmen bulamadım. yani direk olarak buraya gelip bencil bir şekilde konu açmıyorum. ayrıca pati grubunun şuan bulunduğu server nedir, server'ın durumu nedir ? 4-5 arkadaş geçecez de doğru bir şekilde yönledirirseniz ve diğer bölümlerde yapıldığı gibi baştan fail olan troll girişimleri yapmazsanız sevinirim.

alliance - horde pek farketmemekte.

edit: nicki 7 sene önce almıştım. mazur görün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blood dk için gayet normal, death strike var, özelliği belli. Ama arms warrior da heal veren tek skill victory rush değil mi, onun içinde birini öldürmüş olması lazım kullanmak için, 3 saniye birini kesmediğine göre, o kadar heal ı nasıl yaptı ?
Birde MoP ta shaman a acayip nerf geliyor diyorlar doğru mu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok sağolun, patiden birini oyunda görmek heyecanı sardı şimdi beni (:P)
Tanaris AH nin işlevini yitirdiğini sanmıyorum. Bende BL de kendi charlarım arası maden ve herb aktardım bayağı yakınlarda. Ayrıca yardım edecek arkadaşı tanarise de sürüklemem horde da char açıp kendim aktarırım. Teşekkürler, oyuna girince öm atarım :)

Ya birde paladin açtım, aslında oyundaki bütün class lardan mevcut bende o yüzden hiç birisini yeniden kasma hevesim yok ama outland dede oynamak istiyorum. Hem bg, hem arena hemde charı main yapmayı başarırsam pve e akarım diyorum. MoP u da hesaba katarak hangi class ı önerirsiniz? ( pts, Heal özellikle pvp de heal yapmayı seviyorum )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...