speedy21 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 evet, pvp türünde sahip doluluk oranı insani seviyelerde yeni kurulmuş bir server arıyorum. google'da ve patide aratmama rağmen bulamadım. yani direk olarak buraya gelip bencil bir şekilde konu açmıyorum. ayrıca pati grubunun şuan bulunduğu server nedir, server'ın durumu nedir ? 4-5 arkadaş geçecez de doğru bir şekilde yönledirirseniz ve diğer bölümlerde yapıldığı gibi baştan fail olan troll girişimleri yapmazsanız sevinirim. alliance - horde pek farketmemekte. edit: nicki 7 sene önce almıştım. mazur görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 pvp için mi sadece ? valla bende böle yeni bir yerlerde oynamak isterdim ama reroll yaparım heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 outland ally/horde stormscale horde sylvanas ally frostmane ally hepsi de full çekiyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 realm yerine server demişim. newbielik işte. bakıyorum, teşekkürler. başka tavsiyelere de hala açığım. pvp de şu, normal - pvp tarzı realm seçenekleri arasından pvp demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 baktım dediğiniz realmlere, aradığım yeni açılmış pvp realmleri. yani maalesef yazdıklarınız isteğimi karşılayamadı. bekliyoruz artık, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yani saurfang falan var ama gittiğine pişman olursun açıkçası. dediğim realmlerde pug, ah'de gem/mat vs. sıkıntısı çekmezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 serverların çoğu ölü bence, isimli serverlerda oynamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sylvanas başladım. iyi server. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 elay mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ya warriorlara yine buff mu geldi ? bg lerde kırıp geçiriyorlar yine. Biraz önce resto druidle girdim ilk 2 dakikada scoreboard a bakayım dedim bi arms warrior benden fazla heal yapmış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 allahtan roguea, dkya falan denk gelmemişin, rdruidler baya kötü bu arada, pvp'de en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Blood dk ile 15-20dklık bg de 2 -2.5m healing yapıyorum damage de 3-4-5m arası gidip geliyo :))) Tabi full cata gear , bufflarla 200k hp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Tabi bu 2m dediğim baya bi combatta kalıyorum nerdeyse bg bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Blood dk için gayet normal, death strike var, özelliği belli. Ama arms warrior da heal veren tek skill victory rush değil mi, onun içinde birini öldürmüş olması lazım kullanmak için, 3 saniye birini kesmediğine göre, o kadar heal ı nasıl yaptı ? Birde MoP ta shaman a acayip nerf geliyor diyorlar doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Warriorun victory rush yanında Rallying Cry ile total hp arttırılıp Engaged Regeneration kullanırsa güzel heallıyor.Benim warrior full cata yine en fazla 600k küsür healladım üstünü görmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 işte aradaki fark o, warriorlar 2 tane 3 dklık cd kullanıyor self heal için, dklar 1 global cd'da fulleniyorlar. işte o yüzden wow sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Outland ally de kisme varmı ya ? 3-5 gold yardım etsin bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Horde tarafı olsan veririm de veya bi yolu varsa yine gönderim gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 hala oluyormu bilmiyorum tanarisde aha bi item koy ortak ah olması lazım kıytırık bi sey ordan al kaca koyucaksan aranızda konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Loop deneyelim istersen, ben kalktı bu diye biliyorum ama bakarız yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bu akşam 11-12 civarlarında oyunda olurum ben deneriz ozaman, bana öm at patiden yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 loop said: Outland ally de kisme varmı ya ? 3-5 gold yardım etsin bana.. Ben Outland Allydayım. "Pafi" ekle, msg atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Valla çok sağolun, patiden birini oyunda görmek heyecanı sardı şimdi beni (:P) Tanaris AH nin işlevini yitirdiğini sanmıyorum. Bende BL de kendi charlarım arası maden ve herb aktardım bayağı yakınlarda. Ayrıca yardım edecek arkadaşı tanarise de sürüklemem horde da char açıp kendim aktarırım. Teşekkürler, oyuna girince öm atarım :) Ya birde paladin açtım, aslında oyundaki bütün class lardan mevcut bende o yüzden hiç birisini yeniden kasma hevesim yok ama outland dede oynamak istiyorum. Hem bg, hem arena hemde charı main yapmayı başarırsam pve e akarım diyorum. MoP u da hesaba katarak hangi class ı önerirsiniz? ( pts, Heal özellikle pvp de heal yapmayı seviyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 DoubleW ve Fixmen 'e sonsuz teşekkür. Açta açıkta bırakmadılar kardeşlerini.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 önemli diil loop işin görülsün yeter:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar