Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yıllardır bunu kullanıyorum, hep doğrudan pdf'ye çevirdim yazdıklarımı. Biraz önce bu akşam yollamam gereken makalenin kelime sayısını header'a yazmam gerektiğini farkettim. Hayatımda ilk kez bunu isteyen bir hoca da görmüş oldum. Nitro Pro 7 kullanıyorum PDF okuyucu olarak (vaktinde almıştım; çok başarılı, tavsiye ederim), LaTeX editörü olarak da TeXstudio kullanıyorum. İkisinin de istediğimi veren özelliği yok. Linux altında Gummi ile öğreniyordum ama Windows'da çalışmıyormuş o da. Nasıl öğrenebilirim? Sayamam tek tek bir sürü sayfayı. Harici HD ölmeseydi çoktan geri dönmüştüm Linux'a ama yenisini edinene kadar Windows altında can çekişiyorum böyle. Yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 http://app.uio.no/ifi/texcount/index.html Gorur mu isini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Süper, evet. Çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar