Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 sana puanım 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Viktor said: azhab suresini okutucaklarina twaylayt filan okutsalar daha iyi o cocuklar icin ismini bile yanlis yazdigin bir sureyi ,kallavi kafirlerden alintiliyarak ayetlerin gelis sebebi vs si ni dkkkate almadan yazmak da senin isin viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi anlamadığın şu kimse umursamıyor neden "gelmiş" neden yazılmış ne anlatıyor vs. kendi evinde istersen sabaha kadar tekrar tekrar oku aynı şeyi. benim çocuğumun gideceği okulda işi yok böyle bir şeyin üstelik ders olarak hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ne dinmiş arkadaş zorlaya zorlaya sokamadılar bi türlü içimize, bırakın olmuyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 oncekendimi said: Viktor said: azhab suresini okutucaklarina twaylayt filan okutsalar daha iyi o cocuklar icin ismini bile yanlis yazdigin bir sureyi ,kallavi kafirlerden alintiliyarak ayetlerin gelis sebebi vs si ni dkkkate almadan yazmak da senin isin viktor. twaylayt bile kendi içinde kurandan daha tutarlı ama sen bıkmadın bir şunu savunmaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 80 yil once bu ulkede din bilimsel olarak ogretiliyordu. 80 yil sonra kuran i kerim ders oluyor. Suradan bakin da farki anlayin. http://www.agnostik.org/1131-1931-yilinin-lise-tarih-kitabi.html Muhammet birdenbire Allah'ın Resulüyüm diye ortaya çıkmamıştır. O, Arapların ahlak ve adetlerinin pek fena ve pek iptidai ve ıslaha muhtaç olduğunu anlamış, bunları ıslah için tenha yerlere çekilerek senelerce düşünmüş ve yıllarca tefekkürden sonra kendisinde vahiy ve ilham fikri doğmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Viktor said: azhab suresini okutucaklarina twaylayt filan okutsalar daha iyi o cocuklar icin hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yuzunden arapca okutacaklarina verdigi mesaji ve anlamini okutsalar daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hala daha iyi olur diyor. farkında değilsin galiba ama dersi almak istemeyene zorla veriyorları tartışıyoruz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Aluriel said: buna gelene kadar neler neler var ardeth. bu ülkede eğitimle ilgili en üst düzeydeki iki insandan biri ömer dinçer, diğeri ali demir. ortak özelliklerini tahmin et bakalım? İntihal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Sayfaları okumadım Şimdi kim ben çocuğuma bu dersi aldırmak istemiyorum diyebilir. Okullarda gönüllü bağış parasını bile çocuğum diğer arkadaşlarından eksik kalmasın, onların yanında ezilmesin diye istemeye istemeye verenleri duyuyoruz. İstanbulun çok çok çok elit kesimlerinde olabilir ama küçük il,ilçe ve kapalı yerler de vs vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 dese bile bişey değişmiyor işte sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 abi adam diyoya işte, din dersi bitek islam değil, hangi dindense onu okur cocuk, ama adam diyor ben ataistim, ben anlamıyorum bunuç nereye nasıl anlasınki onada yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar