ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Verilen işin önemi benimle alakası falan hep etken, aralığı seçebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 şu anketi yorumlayacak bir endüstri mühendisi yada istatistikçi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 fiziksel aktivite mi zihinsel aktivite mi o önemli. fiziksel olanları %100 yaparım. bişeyler okuma, yazma, yaratma gibi şeylerde %60 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 o zaman sen %80 i işaretle abi. aritmetik ortalamasını aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bir bugun deliler gibi calistim, onda da ofiste yalnizim, kimse bilmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ilginçtir ben de bugün iyi çalıştım güzel çalıştım. havalardan ötürü ve cuma olmasından ötürü herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 çalışma süresinin verimliliği üstüne yüklenen yükün süresi vs. ağırlığı ile alakalı ama bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 çalışma süremin hemen hemen hepsini gerçekten çalışarka geçiriyorum çalışmayıp napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar