Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Gözlemlediğim birşey var. Birçok kişi işlerini hep son güne sıkıştırıp kalan sürelerde aylak alyak vakit geçiriyor iş yerinde. Fiziksel güçle yapılan işlerde böyle midir bilmiyorum ama mühendislik bürolarının çoğunda böyle olduğunu farkettim. Bunun sebebi özünde insanların hazza odaklı olmaktansa hep acıdan uzaklaşma eğilimi ile ancak işler teslim edilmek zorunda kalınca mı çalışıyor olmasından kaynaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Valla biz bazen başımızı kaldıramıyoruz bazen de akşama kadar çay içip oturuyoruz. Bi oran yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 is varsa çlışırım yoksa otururum abi şıkkını görmeden %40 verdim pişmanım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 iş yerinde çalışma süresi / yaş ile falan da orantılıdır bu. ben günbegün yapıyorum bütün işimi planlı şekilde. yığılma olmasın diyerekten. hayvan gibi abanıp sonunda tıkanma da hatalı. stabil hızda aralara küçük molalar sıkıştıracak kadar da zaman bırakaraktan iyi oluyor problemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 tamamen ruh yapıma bağlı birgün oturup öglen yemeine bile gitmeden çalıştıgım oluyor kimi gün geliyor elimi bile sürmeden ekrana bakıp günü bitiriyorum. Ortalama %60çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 mesela ben ayda 6 7 gün çalışıyorum toplam çalıştığım gün saat olarak düşünülürse. yani aslında hergün tam performans çalışsam 3 kişilik iş daha yapabilirim rahatlıkla. ama olmuyor işte. bi bakmışım filme dalmışım, diziye dalmışım, komikli şakalı resimlerden birşeylere bakmaya başlayıp kendimi arifin mençıstıra attığı golu izlerken bulmuşum. hep böyle oluyor. çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 İş Hasta varsa çalışırım yoksa otururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 güne göre değişiyor bazen %90 bazen %45...ortalama haftada %60 falan diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 düşük işaretleyenleri kovdurup iş sahası yaratıcan değil mi çakaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Endüstri mühendisliği bu işi yapıyor zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 %250 falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sdf benim de %100'den fazla :D bir tek yemek yeme ve sonrasındaki o muhteşem çay keyfi sırasında oturuyorum abi. çay keyfime kimse karışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Çalışırken elime yicek içecek bir şeyler sıkıştırıyorlar açlıktan falan ölmeyeyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bana yemek yiyeceğim zamanı söylüyorlar sadece. abi yemek yemen gerek diyorlar. peki bro diyorum.. AMA ÇAY KEYFİME DOKUNAMAZ KİMSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 son sözler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kilit mi geliyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 dasaaanın patronuyum ben, şantiyede çay içmeyi yasaklayacağım birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şantiyede çalışmak çalışmaktan sayılmaz ki. askeriyede general olmak gibi birşey şantiyede şef olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Proje müdürü dasaaa şantiye şefi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çok stresli ve yüksek sorumluluk isteyen bir iş yalnız. Ayrıca işçilerden başına falan bişi gelse direk onu kolundan tutup götürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çok para verdiğim için her işe koşturuyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 iş güvenlik uzmanı diye birşey çıkarttılar birşey oldu mu onu götürüyorlar artık. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Çakmağı olan var mı? Açamadım şu meretin kapağını... :D Ama birkaç gün önce sabah 4:30'da evimden alındım. Akşam 21:45'di çıktığımda... Oluyor arada. Haricinde sistem oturdu. Ben de oturuyorum elmalı soda içerken .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 deli gibi calisirim arada buraya mesaj atarim yemek yerkende calisirim mola vermemden calisirim (öglen molasi yok zaten). bazi günler hic yemek yemeden mesai yaptigin olur aksam eve gelince acikliktan bayildigimi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Chaotic said: mesela ben ayda 6 7 gün çalışıyorum toplam çalıştığım gün saat olarak düşünülürse. yani aslında hergün tam performans çalışsam 3 kişilik iş daha yapabilirim rahatlıkla. ama olmuyor işte. bi bakmışım filme dalmışım, diziye dalmışım, komikli şakalı resimlerden birşeylere bakmaya başlayıp kendimi arifin mençıstıra attığı golu izlerken bulmuşum. hep böyle oluyor. çok üzülüyorum. is yerinde nasil dizi bakiliyor bi anlatsana bana. patron degilsen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar