Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azuerus son nokta

yevaud

Öne çıkan mesajlar

Buarada azereus bir torrent programı(bilmeyenler için)
Bulduğun torrentlerde iyiyse son noktada çekersin.
Azereus en çok sistem kaynağı yiyen program buarada duyduğuma göre.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

ben abc yi denedim ama azureus kadar iyi değil gibi ama sisteme azureus kadar yüklenmiyoo bide mainline die bi prog var onu kullanan varmı ? [hline] hea bide X-Files lar ın ilk 3 sezonu bitti

[Bu mesaj yevaud tarafından 20 Ekim 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uzun süre azureus kullandım ben de
süper program diyodum ama her şey bittornado yükledikten ve bir süre kullandıktan sonra değişti :D

BT yönetir... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Bit Tornado sağolsun hiç bişey upload etmeyerek torrentbits ten atılmama sebep oldu : ul-dl ratelere bakmayan torrent sitelerinden de adam gibi dl yapılmıyor. Yoksa yapılıyor mu?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 20 Ekim 2004 20:56 tarihinde demiş ki:
Bit Tornado sağolsun hiç bişey upload etmeyerek torrentbits ten atılmama sebep oldu : ul-dl ratelere bakmayan torrent sitelerinden de adam gibi dl yapılmıyor. Yoksa yapılıyor mu?

hmm valla ben de torrentbits kullanıyorum ve istersem bütün upload bant genişliğimi verip sabaha kadar full upload yapabiliyorum bit tornado ile

bence o alttaki bağlantı seçenekleriyle ilgili ayarları biraz kurcala, mesela orda unlimited vardır, download bitince bırak sonuna kadar uploadu dayayıp upload yapsın

ben bu şekilde önce istediğim şeyi indirip sonra rate/oranımı arttırdım yoksa 0.001 falan oluyodu ratingim :)

gerçi torrentbits öyle rate düşük diye anında banlamıyor, 0.001'lerde süründüm günlerce bişe olmadı, sonra upload ile durumu düzelttim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bittornado iide abi her download için 20 mb ram götürüyoo bendeki makina ii değilki zaten

X-Files ları www.suprenova.com adresinde tvshow kısmından çekebiliyosun altyazılarıda var isteyene gönderiim ama ingilizce[signature][hline]

[Bu mesaj yevaud tarafından 21 Ekim 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ha onu bilemem bak yevaud
yani ram olayını düşünmedim ama ben genelde 8 BT client açıkken oyun falan oynadım 1 gb ram ile :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...