yevaud Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 http://img.photobucket.com/albums/v481/spaz12g/Azureussonnokta.jpg azureus abi dc++ yada emule filan pek yararlı programlar değil herkeze tavsiye ederim yani hattım 2 mbit olsada makinmın etkisi çok büyük sağlam bi bilgisayarım olsa o liste daha renki olurdu :) p3 800 198 mb ram 30 gb hdd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 2mbite göre cok az ama dediğin gibi makinan daha ii olsa cok daha hızlı olurdun[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Buarada azereus bir torrent programı(bilmeyenler için) Bulduğun torrentlerde iyiyse son noktada çekersin. Azereus en çok sistem kaynağı yiyen program buarada duyduğuma göre.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 JAVA tabanlı olması kastırıyor makinayı biraz.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Abc en ıyısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ben abc yi denedim ama azureus kadar iyi değil gibi ama sisteme azureus kadar yüklenmiyoo bide mainline die bi prog var onu kullanan varmı ? [hline] hea bide X-Files lar ın ilk 3 sezonu bitti [Bu mesaj yevaud tarafından 20 Ekim 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bencede 2mbit icin cok kotu .....ancak...azureus en i itorrent programidir ...ancak tabiki en iidl programi degildir en iis tabiki dc++[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Peki yevaud xfilesları hangi torrent sitesinden çekiyorsun?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hicbirzaman o hizlara ulasamamis olmam ne uzucu :([signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tr deysen 4-5 sene daha ulasamayacak olman ne kadar buyuk bir acizlik(ulke adina ):([signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: axedice, 20 Ekim 2004 11:43 tarihinde demiş ki: Peki yevaud xfilesları hangi torrent sitesinden çekiyorsun? bide varsa bunlara uygun altyazi linki cillop olur[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 uzun süre azureus kullandım ben de süper program diyodum ama her şey bittornado yükledikten ve bir süre kullandıktan sonra değişti :D BT yönetir... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bit Tornado sağolsun hiç bişey upload etmeyerek torrentbits ten atılmama sebep oldu : ul-dl ratelere bakmayan torrent sitelerinden de adam gibi dl yapılmıyor. Yoksa yapılıyor mu?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 2mbit ise neden o kdr yawaş çekiyor dosyaları ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: axedice, 20 Ekim 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Bit Tornado sağolsun hiç bişey upload etmeyerek torrentbits ten atılmama sebep oldu : ul-dl ratelere bakmayan torrent sitelerinden de adam gibi dl yapılmıyor. Yoksa yapılıyor mu? hmm valla ben de torrentbits kullanıyorum ve istersem bütün upload bant genişliğimi verip sabaha kadar full upload yapabiliyorum bit tornado ile bence o alttaki bağlantı seçenekleriyle ilgili ayarları biraz kurcala, mesela orda unlimited vardır, download bitince bırak sonuna kadar uploadu dayayıp upload yapsın ben bu şekilde önce istediğim şeyi indirip sonra rate/oranımı arttırdım yoksa 0.001 falan oluyodu ratingim :) gerçi torrentbits öyle rate düşük diye anında banlamıyor, 0.001'lerde süründüm günlerce bişe olmadı, sonra upload ile durumu düzelttim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ben karar veremedım.Su an en ıyı client hangısı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bittornado iide abi her download için 20 mb ram götürüyoo bendeki makina ii değilki zaten X-Files ları www.suprenova.com adresinde tvshow kısmından çekebiliyosun altyazılarıda var isteyene gönderiim ama ingilizce[signature][hline] [Bu mesaj yevaud tarafından 21 Ekim 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bitcomet rullaz.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ha onu bilemem bak yevaud yani ram olayını düşünmedim ama ben genelde 8 BT client açıkken oyun falan oynadım 1 gb ram ile :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar