Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 spore oynadım bitirdim demek ki evrim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Şu başlıktaki en mantıklı post bu olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yerim senin o mantik anliyisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 1985 yılında orta okulda, fen hocası 3 erli 2 grup yaptı. Bir grup evrim vardırı diğeri evrim yokturu savundu. Bende evrim vardır tarafındaydım. Anormal araştırdım (kütüphanelerde tabi), birsürü kanıt sundum. Tüm sınıfı evrim olduğuna inandırdım ve ders sonunda hoca, "ÜZGÜNÜM ÇOCUKLAR AMA EVRİM DİYE BİRŞEY YOKTUR" dedi... Sevgiyle anıyorum kendisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 AHAHAHAGAGJGJGTGAGAGJAG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Boci said: 1985 yılında orta okulda, fen hocası 3 erli 2 grup yaptı. Bir grup evrim vardırı diğeri evrim yokturu savundu. Bende evrim vardır tarafındaydım. Anormal araştırdım (kütüphanelerde tabi), birsürü kanıt sundum. Tüm sınıfı evrim olduğuna inandırdım ve ders sonunda hoca, "ÜZGÜNÜM ÇOCUKLAR AMA EVRİM DİYE BİRŞEY YOKTUR" dedi... Sevgiyle anıyorum kendisini... Ahahaha çok iyiymiş Kesin favori öğrencilerini evrim yoktura koymuştur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Boci said: 1985 yılında orta okulda, fen hocası 3 erli 2 grup yaptı. Bir grup evrim vardırı diğeri evrim yokturu savundu. Bende evrim vardır tarafındaydım. Anormal araştırdım (kütüphanelerde tabi), birsürü kanıt sundum. Tüm sınıfı evrim olduğuna inandırdım ve ders sonunda hoca, "ÜZGÜNÜM ÇOCUKLAR AMA EVRİM DİYE BİRŞEY YOKTUR" dedi... Sevgiyle anıyorum kendisini... Vay bee... Güzel öykü. Bir gencin kişiliğinde iz bırakacak türden bir anı olmuş. Yetişkin egonun bir yerinde mutlaka bir takım izler taşıyorsundur. Hocana da saygılarımı sunuyorum bunca yıldan sonra. Edepsize bak be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sudan karaya çıkma durumu tam olarak nasıl oluyor acaba, çünkü balıklar normalde suyun dışında kalamaz. Nasıl bir hayat koşulu onları şanslarını suyun dışında kalabilmeye, orada hareket edebilmeye itmiş olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Daha 1 sayfa önce konulmuş karada dolanan balık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Nigger_of_the_sand said: Sudan karaya çıkma durumu tam olarak nasıl oluyor acaba, çünkü balıklar normalde suyun dışında kalamaz. Nasıl bir hayat koşulu onları şanslarını suyun dışında kalabilmeye, orada hareket edebilmeye itmiş olabilir? sorunun cevabı surda http://www.youtube.com/watch?v=EWGrMxKALzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZUsARF-CBcI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YXxzk4kf3kU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 the spider goat, keçi genleri örümcek genleriyle birleştiriliyor, ortaya çıkan yeni hayvanın sütünden örümcek ağı yapılabiliyor. http://www.youtube.com/watch?v=AKxmqMH4w_A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 evrim nedir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 küçük sefil gizemler yığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bu GDO işi kanserin dibine vurdurcak kısa vadede, sonra kanserin de ilacı bulunur gerçi ama kısa vadede baya nüfus gidecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Evrim olsa nolur ,olmasa nolur.. sen şuan insan olmayı başarabiliyormusun asıl mesele odur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 nolmuş gerçekleşmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Nigger_of_the_sand said: Sudan karaya çıkma durumu tam olarak nasıl oluyor acaba, çünkü balıklar normalde suyun dışında kalamaz. Nasıl bir hayat koşulu onları şanslarını suyun dışında kalabilmeye, orada hareket edebilmeye itmiş olabilir? o kadar çamur zıp zıpı videosu konuldu buraya arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 su dısında baya kalabilen balıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 kurbağalar var ambifik tonla canlı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 vaktiniz varsa izleyin şu amcada bi ton güzel belgesel var, http://www.youtube.com/user/EvolutionDocumentary?feature=watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 emin olun tr de belli siyasi güç odaklarının cıkarını tehdit etse yarın fizik kuralları da olmaz,elektrik de,hatta iktidarın köpegi gazetelerde sayfa sayfa newton un anası orospuydu manşetleri atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Elektrik'e bişey olmaz, Allah var mı yok mu ispatında en çok elektrik örneğini veriyorlar, elektriği de görmüyorsunuz ama çarpıyor diyorlar asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar