funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sabahın köründe sol tarafta alt-üst çenenin birleştiği yerin ağrısıyla uyandım, bütün gün sürdü hala da geçmedi. gece kırdım mı acaba çenemi? insan uykusunda çenesine vurabilir mi ki? düz dururken sorun yok da ağzımı sonuna kadar açınca ora ağrıyo, oroyin yapcam bulursam oraya.
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ohohov iyi haber kırmadın kötü haber bundan sonra hayatının geri kalanında saçma sapan ters bi hareket yaptığında oradan uyuz edici bi küt sesi gelebilir
funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: ohohov iyi haber kırmadın kötü haber bundan sonra hayatının geri kalanında saçma sapan ters bi hareket yaptığında oradan uyuz edici bi küt sesi gelebilir yapma be???
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kıkırdak dokuyu zedelemişsindir sadece çok telaş yapma mümkün olduğunca kendi haline bırak
funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Archangel_ said: diş konusuna alalım seni :P yapma recep orda diş ne arar? yırtıcı değilim
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 anne baba diş hekimi / çene cerrahı /ortodontist edit: öff çok özür dilerim çok uykum var
funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: anne baba diş hekimi / çene cerrahı /ortodontist edit: öff çok özür dilerim çok uykum var küveti ılık suyla doldurup 3 gün kadar yatırırsan 4. günde altın olur onlar
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bahsettiğin çene eklemindeki sıkıntı, sorunların çözümü diş hekimliği, özellikle protetik diş tedavisi anabilim dalının işi de o açıdan dedim :)
funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Archangel_ said: bahsettiğin çene eklemindeki sıkıntı, sorunların çözümü diş hekimliği, özellikle protetik diş tedavisi anabilim dalının işi de o açıdan dedim :) hammm, o zaman geçmeyince dişçiye gitcez =(
funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Karea said: kafadan kontak diye buna mı deniyormuş neyimi gördün zalım
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 annem diş alanında kafayı yedi yarın bir telefon hakkı kullanıp gereğinden fazla bilgiyi edinebilirim
funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: annem diş alanında kafayı yedi yarın bir telefon hakkı kullanıp gereğinden fazla bilgiyi edinebilirim laf arasında sor eğer o boyuttaysa olay, sonra olayı ilginç bulup gelip zorla müdahele etmesin çeneme :(
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Archangel_ said: bahsettiğin çene eklemindeki sıkıntı, sorunların çözümü diş hekimliği, özellikle protetik diş tedavisi anabilim dalının işi de o açıdan dedim :) Naz yapma işte burda yardımcı ol sayın öğretim görevlisi.
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: annem diş alanında kafayı yedi yarın bir telefon hakkı kullanıp gereğinden fazla bilgiyi edinebilirim Haklı kadın kafayı yememek elde değil.
Karea Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 funq said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?62,6211543,6211572#msg-6211572 Karea said: kafadan kontak diye buna mı deniyormuş neyimi gördün zalım fotodan gittim sonuca ben direk ne billim , uzmanı diilim anlamam foto 10 numara yanlız, yakında burdan mr falan verip teşhis isteyen çıkar, önünü açtın bunların süpersin
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 valla bence bişey olmaz. benim sözüme de güvenebilirsin ne de olsa çekirdekten yettim ilk sözlerim damar-sinir paketiymiş sonra sülale demişim
funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ahauhauh hangi garibinse kullanmış bulunduk, telif istemese bari
funq Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: valla bence bişey olmaz. benim sözüme de güvenebilirsin ne de olsa çekirdekten yettim ilk sözlerim damar-sinir paketiymiş sonra sülale demişim bunu bunu alın dışarıya
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 copry said: Lyv said: annem diş alanında kafayı yedi yarın bir telefon hakkı kullanıp gereğinden fazla bilgiyi edinebilirim Haklı kadın kafayı yememek elde değil. Tüm gün bublebişi oyna sonra haklı kadın
Öne çıkan mesajlar