BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=55300 buyrun burdan yakın :D yoksa yaqın mı demeliydim?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Eziqleri fazla ezmeyelim baps, onlara da "nvp" serverı açalım eğlensinler. Sevelim onları hede hodo...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Anaa b@bs the kenkler yasıyomus[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hşş aglamayın burda tamammı gibin NeVePe yapın[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Gecen ben de yaptım, cok zevkli.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 arkadas eziq görmemiş halbuki monitoru kapasa görcek[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hauah nvp nedir ya :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 noble versus player[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Şu forumlara bakim neler varmış derken ne buldum buyrun burdan yakın :) http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=49444[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 baba doğana tükerem.... abi biraz moderen ol ya olmaz böyle balta ok hangi yüzyılda yaşıyon yaaa... hem dac ın parasıda maaşallah balta gibi bee.. ondan yani maddi durum iyi değil yoksa ne dac ne anarcy si bee alırım babalar gibi swg yaa ------------------------------------------------------------ abi bu nedir sandalyeden dustum haha[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 "Biraz moderen ol", komik çocuklar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yaw anarcy kesmez beni bana balta lazım.. doğamı ortaya cıkarcak seyler lazım gel vazgeç al şu daoc u ------------------------------------------------------------ Bu elemanlar gercekten umutsuzlar, diyecek laf bulamıyorum. Arkadaş "BALTA" istiyorum demiş ama ben orda bi takıldım lol[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) [Bu mesaj Saint tarafından 21 Ekim 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Türkiye'deki online gaming bu kadar kötüyemi gitti yahu :( bu arada eleman Lord clanındaymış :)) dikkatli okuyun saygılı olun! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya siz bilmionuz hala konusuonuz nvp = nersus versus player :D lol abi adam nvp le ne anltmaya calismis? coop serverini falanmi? :P[signature][hline]Little 50 friar (RIP) Nurse 50 cleric (RIP) Sarisin 50 skald (DELETED) Sarisin 50 merc (DELETED) Bonussimo 50 Savage (ilerde bunuda silerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar