Batilc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Starcraft Cinematicleri izlerken takılmalar ve arada ses gitmeleri ile karşılaşıyorum; hatta arada bilgisyar kitlenmesin diye gectigim bile oluyo; ki ben sc yi sinematikleri icin oynuorum diyebilirim o derece cok severim. nedeni ne olabilir? öneri? codec filaN?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 belki cd'de problem vardır?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sc için herhangi özel bi codec e fln ihtiyaç duyulmuyor. Bu durum bi üstteki arkadaşın dediği gibi cd den kaynaklanan bir sorun ya da ekran kartının özellikleri düşükse ondanda oluyor olabilir.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hard diskinden kaynaklanan bir prob da muhtemel. çok dolu ise yada uzun zamandır defrag scandısk vs. yapmadıysan da kaynaklanabiliyor.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 şindi defrag candisk nedir1; 2.si harddisk boş; 3.sü cdyi düşündüm ama broodwar dada bu tip bi erör veriyo:([signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 defrag disk ile scandisk'i hiç duymadın mı? hmm kaç yıldır pc kullanıyorsun? öhöm, neyse açıklıyım: my computer'a çift tıkla c:'ye sağ tuşla tıkla properties seç tools tabına gel, ilk başta error checking yazıyor (scandisk) ikincisinde de defragmentation yazıyor. bu ayarlardan gerekli işlemleri yapabilirsin. scandisk: seçtiğin harddiski hatalara karşı denetler. bir hata bulursa düzeltir. windows 98'te windows açıkken scandisk yapabiliyorduk, ama windows xp'de bilgisayar restart olduktan sonra scandisk yapıyor. Zaten "harddiski tarat" dediğinde "sen restart at ondan sonra" diyor. defrag disk: seçtiğin harddiskteki dosyaları düzenler. ayrık dosyaları birleştirir, böylece harddiskinin performansı artar. düzenli defrag ve scan, harddisk'inin bakımı, performans sağlar, motorun ömrünü uzaltır... ay aman çok saçmaladım, zergler yer sonra beni...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 harddisk boş olmasına karşın hata oluşmuş olabilir, sen yine de bir scandisk yap. arkadaşından cd alıp reinstall yapmayı dene bir de, belki senin sc cd'indeki dosyalar bozuktur. ya da ne biliyim, cdler çizilmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar