DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.game.CeramicDestroyer tavsiye ederim, zaman öldürmek için güzel bir oyun. hırs yaptırabilme ve bağımlılık yapabilme tehlikesi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Güzel oyun. Yalnız casual oynaya oynaya 2 yıldız geçe geçe gittim. Stage 5 ya da 6 da takılıyosun öyle olunca. geri dönüp %100 yapman gerekiyor. %99 ile %100'ün 1 yıldız fark etmesi çok saçma sapan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Aynen. Sirf o yuzden oynamiyorum. Yatiyor oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 uyuz oldum sildim ben 180 yıldız yapamadım 177 de kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 274 yıldızım var, dönüp tamamladım eksiklerimi. coming soon olaran taraf gelince 285 gerekecek, henüz geçmediğim 2 bölüm var onlardan 4 yıldız alsam 278 eder, yani 7 yıldıza daha ihtiyacım olacak. bence 100 puanın 3 yıldız mantıklı ya. güzel oluyo kastırıyor biraz. yoksa hiçbir anlamı yok. şu ana kadar oynadığım 118 bölümden sadece 2 veya 3'ünde ilk oynayışımda 1 yıldız bile alamadan fail ettim. çok kolay çünkü oyun eğer amaç sadece bölüm geçmekse. ama olay yıldız toplamak olunca biraz kastırıyor, orası güzel. turuncu bombaları iyi kullanmanız gerekiyor, onları iyi kullanıp chain yapınca mavilerle, çok rahatlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 aslında başlık açarken yazsanız Android oynu falan diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 zombie vs samurai favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 359 yıldız'a gelmişim lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar