aramil Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 satmak isteyen varsa görüşelim ya da ankarada nerede bulunur? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 35 görüntüleme, tık yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 santur ne ola acep up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 telleri cimdikliyon ses çıkıyo o şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 sitar var, dakikada 6 kız çeker, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 her tınısında ayrı alemlerde gezindiğimi hissediyorum, çok otantik bir çalgı mendebur. hiç bu kadar hazzetmemiştim müzikten. dolayısıyla araştırıyorum, çalmayı arzuluyorum bu vurmalı çalgıyı! http://www.youtube.com/watch?v=jeG8J9cGdiU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3OmERWCitGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hatun düşürülmez bunla bide çalamazsın sen bunu alsan paran boşuna gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 başlangıç santuru arıyorum - komik oldu sdf - niye çalamayım ebleh miyim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yok estafurullah ama çalıncak bişi değil ya böyle bunu çalabilmek için otantik kişilik lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 çok sabırlı ve sakinimdir, belki bu yüzden bu kadar ilgimi çekti, uğraşacağım, bir anlık heves değil bu kesinlikle. tanıyorum kendimi. sakarya cd, karanfil sok. da çalanlara bir yanaşayım sinsice. 1 malbuş herşeye açıklık getirir o vakit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 zamanı gelmişti takdir ettim :D valla hiç rasta, dreadlock filan uğraşamam, gerçi takı filan var kulakta. gözlüklü, bildiğin yazılımcı inek adamım, gizli gizli çalacağım zaten. hobi işte ülen! http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-iran-12-kharak-sadeghi-santoor-dulcimer-santur-enstruman-izmir-62591013/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abi yazılmcıysan hiç bulaşma bozar bizi böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 sessiz sessiz çal bari kimselere göstermeden söylemeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senko said: abi yazılmcıysan hiç bulaşma bozar bizi böyle şeyler. başkalarının heveslerine böyle balta vurmaya kalkan dürzülere yer vermeyin bence. ne istiyosanız onu yapın. dürzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hala arayış içerisindeyim, yılmam ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 350 görüntüleme, sıfır yardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yol yakınken döndürmeye çalıştık, yardımı kabul etmedin. işte hendek, işte deve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 zevkli bi uğraş, yetenek sizsiniz e bi eleman bununla katılmıştı sanırım, ankarada sokaklarda çalıyormus falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sonra hunharca elendi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 buyurun santur satışı http://www.sazalisveris.com/catinfo.asp?cid=48 bu da bonus ,bir santur ustasının hayatı ve anıları http://www.idefix.com/kitap/topkapi-sarayinda-yasam-albertus-bobovius-ya-da-santuri-ali-ufki-beyin-anilari-santuri-ali-ufki-bey/tanim.asp?sid=IOYUUO06YS6SHHRUV4LV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 oeh o paraya santur yerine bamturdan 1 hafta antalyaya gider rusa kayarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Valla Ruslar da bedava değil,Paralı askerleri saati 450 gayme, Otelde olanlar da bar disco derken sana pahalı ya cıkıyor,Birde başım ağrıyor derse,tam yalama oluyor o iş. Yani o Rus muhabbeti de o kadar kolay değil artık. Nerden biliyon dersen 17 senedir hem turizm hem rehberlik yapiyorum Ruslara ordan biliyorum. Santuru alıp onla uğraşmayı tercih ederim hem kendimi geliştirme acısından yararlı bir şey yapmış olurum. Herkesin tercihi kendine tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 başlangıç santuru diye bir tabiri lugatlarımıza eklememiz gerektiğinin ispatı. daha vicdanlı bir fiyat lazım hafızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar