Leopar Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 funq said: Bir takim dogru ama eksik bilgiler Evkilik almadan gocmenlik zor degil, sadece ne yapacaginizi iyi planlamaniz gerekiyor. Puanli sistemlerde genelde ekstra puan verilen is kollari olur. Mesela ben avustralyadan gocmenlik aldim, buranin gocmenlik departmaninin mesleklerle ilgili listeleri var, eleman acigi olan alanlarla ilgili bir egitim alirsaniz ekstra puan geliyor. Ama kuaforluk gibi istihdam acigi olmayan bisey okursaniz gocmenlik basvurusu bile yapamiyorsunuz. Puanli sistemden cok korkmayin be abi, eger adamlarin istedikleri yas araligindaysaniz ordan bile ekstra puan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ajdar said: ben aptal değilim makine mühendisiyim. o yaş aralığında makine mühendisi olmama rağmen, ingilizcem de olmasına rağmen, yakından uzaktan alakası yok o test puanımın yeter puanlarla. nereyi imzalıyoruz beni de al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 makine muh. icin master okurum ya da meslek degistiririm tekrar uni bitiririm dersen onunde herhangi bir engel goremiyorum ama yas, ielts (ya da toefl) puanlari, egitim durumu, varsa is tecrubesi (sanirim mak. muh. icin unide yaptigin projelerde tecrube sayilabiliyor tam bilmiyorum) onemli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kız arkadaşın yoksa arkana bakmadan kaç git gidebildiğin ilk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kanadaya 500k dolarını gösterip, bununla iş kuracağının taahhütünü verirsen direk vatandaş olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Kanada fln soğuk memleket ya çekilmez. Daha güneye akın eliniz değmişken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 aga guney yarikureye gelin, yilbasi denize girersiniz sicaklik 30 derece =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 polonya ile ilgili vatandaşlık prosedürü nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 "İspanya konsolosluğu, günde 12 kez "Ai se eu te pego" dinlemek zorunda kalmanın vatandaşlık almak için yeterli bir sebep olabileceğini bildirdi..." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar