Batilc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Starcraftın herhangi bi sinematigini izlerken takılmalar, ve ses gitmeleri filan yaşıyorum. arada makine kitlenmesin diye gectigim bile oluyo bunun nedeni ne olabilir?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tabii ki senin duygusal bilgisayarından kaynaklanıyordur(!)[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 19 Ekim 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=93296 ehu[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya nereye accagama karar veremedim bende 2sini de deneyeyim dedim:D eheh[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar