sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Abim gidecek haftaya salı, 12 gün kalıp gelecek. Ben de neden havadan para kazanmayayım dedim ve bir şey isteyen varsa getirteyim diye düşündüm. Çalışma şekli şu; Parayı veriyorsunuz, ben abime veriyorum, abim alıp geliyor ben ürünü size yolluyorum. Çünkü abime sen al parasını vericem dersem sieeeaelaleaamkalea der bana. Yükte hafif pahada ağır şeyler olur sadece. Bu Ps vita, iphone ot bok tarzı. Fiyatlar türkiye fiyatlarına yakın, ikna edici derecede altında olur muhtemelen. BİZ NASI GÜVENCEZ BİLAEAE derseniz keyfiniz bilir, beni tanıyan bilen bir şey isteyen varsa diye yazıyorum. Not: Verdiğiniz para bir banka kartına konur, oradan işlem yapılır bir aksilik olursa paranız güzelce iade edilir. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 pasaport kayıt olayı nasıl olcak bu bir valla sony experia s istiyorum ama fiyat olayına nereden bakıcam buda iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Forumlardan 50-100 TL ye hakkını satanlar var diye biliyorum Olmadı eş dost sormaya başlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Pasaport olayi kolay, fiyat isine de eger abisi otelde bir yerde kalacaksa o adrese ebay'den amazon'dan falan da alip yollanabilir. Benim civarima gelse ben sevabina kargolari tutar abiye bile veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 uf paramı harcamasaydım bir vita aldırırdım aslında, neyse başka zamana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ne alınır şu aralar Amerika'dan ? Aklımda Nook Simple Touch ile bir tablet var ama. Google şu tabletini çıkaraydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar