serjuhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 SWTOR accountum Origin acc.me bağlı olduğundan toptan satıyorum. Chuundar serverı Republic tarafında level 50 Jedi Guardian mevcut. Bende çok oynamadığımdan daha fazla ayrıntıda bilmiyorum açıkçası :) Ancak sormak istedikleriniz varsa bildiğim kadarı ile yanıtlamaya çalışırım. Fiyat 100 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yok mu isteyen yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 75 TLye birakiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 60 tl diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Yahu bedava mı verelim :) 50 TL son fiyattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 serjuhan said: Yahu bedava mı verelim :) 50 TL son fiyattır. Umarım satarsın, üstüne para bile ister bunlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar