Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan ayrılmak herşeyin sonumu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kemikıl anlaşıldı seni bacağından bi ağaca asıcaz (techien dürümcünün yanındaki bitanesine) babacumla gleiş gidiş iki tokatlıycaz seni...

bak yavrucum insanlar sayfalarca yazı yazıyor lisenin faydalı yönleti üstüne, sen hala ara vericem diyosun. İlerde arkadaşların senden önce mezun olup senden önce iş deneyimi kaznadıklarında bu yılını ararsın.

ha bak volfi abin gibi carnegie e filan gir önce lisede sıkı açlışıp, sonra bir yıl ara ver ona diyeceğim yok ama sinema mı bu 15 dk ara. olmaz....
Mesaj tarihi:
ya cidden çok fena koptum ya
sıksam olmuyor yani
okuldan geliyorum hiçbişi anlamamışım
evde devam etmeye çalışıncada olmuyo
okula gitme evde devam et de olmuyo
okula git evde devam etme de olmuyor
3 ünüde yapınca psikoleji kalmıyor

şimdi okulda bi şekilde ara verip özel ders ile bi matematik öğrenicem adam gibi hep 1 haftada temel öğrenmeye çalıştım e olmuyo yani be
işallah yani

asmayın beni bi yere be:([signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
@dyna:Onunki bahane fizik mizik.. Ohh gidio sakayalarda adsl var.. Karı kız var. Eğleniyo gezio. Bide ben okuyorum diyo sonra.. Hadi hadi yemesin bizi.. Adam Beys Clublarda sabaha kadar eğleniyo..
Hatunların fiziği nasıl ona bakıyo. Onun fizikten kastı o.. Ahahahah[signature][hline]Yaşanmış hikayedir..
- Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir..
- Neee??
- Zıııııttt Erenköy..

[Bu mesaj nedanko tarafından 21 Ekim 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
al 1.5-2 hafta rapor (ne de olsa geçen sene devamsızlık arttı) okul arkadaşlarından ayrı takıl sonra karar verirsin

kardeşimin arkadaşı var geçen sene hazırlıkta çocuk 3 ay civarı rapor alıp okula gelmemişti çünkü okulun ona verdiği birşey yokmuş sıkılıyormuş babası kuafor onun yanında çalışmış bu süre içerisinde çok iyi para kazanmış ama belli bir yerden sonra kafaya bazı şeyler dank etmiş o yüzden rapor almanı tavsiye ediyorum

kendimden örnek vermek gerekirse bende hazırlıkta 29.5 gün devamsızlık yapmıştım yani sonuna kadar kullanmıştım (gerçi 39 gün kadardıda sildiler ;)) gördüğüm şey okulun mutlaka gerekli olduğu çevre edinmede okul ortamının önemi vs....

okula bu sene gitmeyip seneye gitmek sana kalmış ama tavsiye etmiyorum
bir arkadaş var ortaokulda kazandığından beri bizim okulda lise 2de kendi isteği ile dersleri anlamadığı için kaldı (fm kendisi ve o sıralarda af çıkmıştı devamsızlıktan kalan öğrencilere) şimdi arkadaşlarının hepsi üniversitede ama o bizimle beraber ders çalışıyor adamın içine oturuyor o bir sene dersi dinlemeyip kalması

ayrıca benimde lise2nin başında notlarım iyi değildi anlamıyorum trignometriyi geometriyi analitiği ve anladığım halde yapamadım kimyayı fiziği boşver bunları şimdi ders çalışmaya başla düzeltirsin dersaneden yardım al bişiler yap şahsen ben öyle kapattım 4.89da 2. sınıf ortalamam
notlarının düşük olması seni moral olarak göçertiyor psikolojini etkiliyor ama birde sosyal statünün düşük olması ve bunu arttırma şansını kaybetme ihtimalin var o zaman psikolojin ne durumda olacak?
üniv mezunu olursun statunun yüksek olma ihtimali %75-80 iken bırakıp kendi işini kurarsan şansın %50 belki daha az

(bak gene aklıma geldi benim amcam 1970-72 gibi izmire geldi kahve işletiyordu zamanında geliri çok çok iyiydi 20 yıl sonunda elinde pek birşey kalmadı ciğerlerini dolduran sigara izmaritlerinden başka sonra bakkal açtı gene durumu toparladı derken geçen sene herşeyi toplayıp anneannemlerin oraya geri döndü babam ise ortaokulu dışardan bitirip liseyi zor şartlarda bitirdi zamanında hacettepe tıpı kazandı şimdi genel kültür sosyal çevre ve gelir düzeyi gayet iyi durumda okumanın önemini bence atlama babam ve amcamı bildiğim için köpek gibi össye çalışıyorum)

rapor al gez gör kararını kendin ver
Mesaj tarihi:
Chem, hayatnın hatasını yaparsın sakın ara verme. Özel derse başla hemen, haftada 2 ders al hatta. Biraz sık paçanı bi iki hafta, direk toparlarsın bak gör.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 21 Ekim 2004 00:40 tarihinde demiş ki:
hangi okuldan ne amacla ayrildigina bakar.misal bill gates...

üniversiteden ayrıldı o.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
abi oda laftır ha bill agtes okumadan ayrıldı diye. google boys da ph.d. yaparken bıraktılar okulu google fikrini buldukları için.
ama her dönemi kendi içinde değenlendirirn. şimdiki türkiye ve dünyada o kadar kolay değil başarı.

eğitim şart!
Mesaj tarihi:
sosyal okudum sosyal bitirdim reklam & iletisim okudum... lise de kitap bile acmadim yazi bile yazmadim tek satir... nasil mi oldu?

kopya cekmeyi bileceksin ogreneceksin yazdigim tek yazi ufak kagitlara yazilan yazilar oldu ve hic calismadan liseyi iyi dereceyle bitirdim kopya sadece. milli egitim bakanligi vs verdigi kararlar kimin neyinde yada ders programi susu busu eger gelecegi hakkinda kendine guvenen ve lisede alacagim egitim hic isime yaramayacak diyen varsa kafadan bu methoda gecis yapsin

yakalanmadimmi hic?
yakalandim 1-2 kere. ilkinde hoca sadece siritmakla yetindi.

ikincisinde ise kagidi kaybettim ben bile bulamadim bi daha kanitlanabilecek elle tutulur birsey yoktu yani ortada
[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Mesaj tarihi:
ha bide simdi sizin zamaniniz bu yazacan sorulari cevaplari word de notepad de sunda bunda en ufak boyutlarda print edecen minnacik kagit cikacak sana bak deneyebilirsin tabi sosyal e gecis yapman gerekiyor ;) sözel oldugu icin kopya basit sayısalda kopya neden cekeceksin nasil cekeceksin kafadan geç sayısalı[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

Mesaj tarihi:
sadece chemical'in ilk ve ikinci mesajini okumus birisi olarak cevap veriyorum.

turk egitim sistemi egitim yerine, bilgi baraji ve birikimi uzerine egilen bir sistem. yani basarili olmak icin bir konuda basarili olmak yetmiyor, bir kac konuyu belirli bir seviye de biriktirmis olmak gerekiyor. tabii ki bu cok sacma bir sistem, cunku cok yetenekli bir cok kisi bu sistem yuzunden mezun olamiyorlar.

bu konuda yapabileceginiz birsey yok, zamanla avrupa ve amerika'da ki yetenege dayali egitim sistemine ekonomik ve sosyoekonomik seviyemiz yukseldikce erisecegiz tabii ki ama ben bunun paticik forumlarindan hic kimseye yetisebilecegini dusunmuyorum, kucuk bir ihtimal Abso'nun sirin kizina yetisebilir, icimizden birisi kurtuldu diye seviniriz ve unutmamak gerekirse bu sistemi basimiza getiren kisiler bu sistemde yetismis insanlar olduklarindan dolayi onlara normal geliyor.

yapabileceginiz sey minimum gecer notu alip lise'den mezun olmak ardindan ozel yetenek sinavlari ile universiteye kapagi atmak ki keza ben de boyle yaptim ve anlamam halen lisede neden biyoloji egitimi aliriz ve not 3 olmadan gecemeyiz.

alttaki mesaji gorunce aklima geldi,

evet, okulu birakinca cok basarili olmus binlerce insan var ozellikle bilgisayar sektorunde ama bu kisilerin cogu amerikan asilli olduklari icin sirtlari pek insanlar ve henuz lisedesin, bu cok erken, hem is, hemde hayat icin.

[Bu mesaj dom tarafından 21 Ekim 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
okulu sakın bırakma... bırakırsan düşebilir.. ehiehehehhehe

klasik cevap: kimse seni zorla okutmuyor.
modern cevap: kimse seni zorla okutmuyor.
sadece cevap:kimse seni zorla okutmuyor.

haa türkiyedeki eğitim sistemi güzel mi dersen bence de değil...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 21 Ekim 2004 02:29 tarihinde demiş ki:
said:
somebody, 21 Ekim 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
klasik cevap: kimse seni zorla okutmuyor.
modern cevap: kimse seni zorla okutmuyor.
sadece cevap:kimse seni zorla okutmuyor.

her ogrencinin vergi mukelleflerine yuk oldugu goz onunde bulunduruldugunda adam gibi okumayan bassin gitsin, asalaklik yapmasin degil mi?

doğrudur.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
virgülü gerekli yere siz koyun
kac yıldır klasiktir[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

• Yeni Oluştur...