thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Arkadaşlar sonunda anlaşma imzalandı ve Sphere 55i'nin devamı olan revision serisi projesinin yeni adı .56 olarak değiştirildi. Takım en son "yasal" version olan 55iR3rc3'ün üstüne çalışacaklar.. Kaynak: SphereServer Forumları eh hayırlısı olsun ;)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hayırlı olsun çok güzel gelişme fakat aynı topic geçenlerde açılmıştı :) sağol yinede.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahanda buldum[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eyvah ki ne eyvah :) baktım damian 2 gun once acıklanmıs, patinin ilk sayfasındadır dedim, baktım yok.. açmamışlar hayret dedim ama açılmış :) eee tabi burası sphere değil, kekoların birbirini yeme yerine döndüğünden, en önemli şeyi ikinci sayfaya düşecek kadar unutuyoruz.. ben de hayal ederdim gelirler altına yeni trigger varmı yok işte diğer revision serileri nolcak falan diye sorarlar diye.. millet gelsin topic açsın Allahın Ve PEygamberin İzniyle Servar'ımızı Açtık! :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 :([signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4bozo4 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tahminen ne zaman piyasaya sürülür yeni versiyonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 2-3 haftadir tahminen..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 En geç bir hafta içinde yayınlayacaklarını yazmış vjaka...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerTurk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 süper ne denebilirki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hade hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: robert, 09 Ekim 2004 00:59 tarihinde demiş ki: En geç bir hafta içinde yayınlayacaklarını yazmış vjaka... istersen bir daha oku o yazıyı demian neler neler demiş .... Download section hakkında[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 damian ne yapıyorda adama bu kadar yükleniyorlar yaff [Bu mesaj legandary tarafından 09 Ekim 2004 07:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yaptığı tek şey kendini düşünmek, tekel oluşturmaya çalışıyor sanırım.. sonuçta maddi olarak kar gütmüyorsun, neden o kadar olay çıkardın ki.. hele ben iş avukatlara gidince şok olmuştum..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Kesinlikle katılıyorum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] [Bu mesaj Brook tarafından 09 Ekim 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 harbi triggerlar değişcekmi functionlara yeni kod felan gelcekmi bilginiz varmı? :horace:[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4bozo4 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Destur :) daha 1 gün oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 orada onca adam warken sana düştü demek 99z ilginç....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Sizin içinize sphere kaçmış... The coder'ın sıktığını zannetmiyom çünkü adamın işi bu adam bilgisayar başında işi olan birisi . Onu seçmiceklerde kimi seçicekler ki bunun tartışmasını yapmak sana kalmadı ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: TheCoder, 09 Ekim 2004 16:29 tarihinde demiş ki: hocam Larethian seni severim bilirsin arqas efsane değildir diyince mi böle olduk farketmez ben yine doğru bildiğimi yazarım.. Yok hayır asla aklımdan geçmedi sadece dikkatimi çekti sphere server forumlarına giriyorsan o kadar çok kişi warki bu işi yapabilecek yapan da war kendi kadrolarına dahil ettikleri o kadar iyi isimler warki o yüzden dedim sana kötü demiyorum yanlış anlama sadece inandırıcı gelmedi bana uslubum kötüydü sanırım .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Forumlardan kadroya alınan bir çok isim war scripting için... örneğin Malice, pmouse gibi dahada çoğalan isimler ben uzun zamandır hemen hemen hergün dirip bakarım 2003 den bu yana desem yeridir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bi ara menace coder a mail geçmişti sanırım source kodları host etmemesi için o zaman coder ilgilerini çekmiş olabilir.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: robert, 09 Ekim 2004 00:59 tarihinde demiş ki: En geç bir hafta içinde yayınlayacaklarını yazmış vjaka... dedik dimi 2-3 hafta diye :) 2. haftaya giriyoruz..[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Vjaka'nın yalancısıyım :)...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Sen katılıyosan bende katılıyorum başım kelmi benim :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sphereserver developer ların suana kadar yaptıgı daha dogrusu yapmaya calıstıgı en iyi sürüm v1.0 dı.ama onuda bizim türkler kaldıracak kadar akıllı değiller.türkler 55i den ileriye gidemez.yanına bi dll o kdr.verecen kendilerini tiki yapıp birbirlerini kesicekler.56 fln hikaye.türkiyede böyle oyunları geleceği yok.bu seviyeyi korursak olmayacakda.zamanında sphereserver forumlarında developerlarla ettiğimiz tüm kavgalar boşuna gibi geliyor.Kavga dövüş yeni sürüm çıkardılar (v1.0rc17'den bahsediyorum) Oturduk yaptık ne oldu bizimkiler eski server eski server buyrun 55i buyrun dll oynayın. o yüzden diyorum ki yeni sürümmüş bilmemneymiş kendinizi yormayın türkiyede bir server açmak istiyosanız 55i'den ötesi yalan.çünkü bizim insanımız alıştığının ötesine çıkamıyor yenilik onlar için iğrençlikden başka bişey değil. [sadece şahsi düşüncem][signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar