Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SüperLig 33. Hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe 01.04.12 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçe'yi, böyle düşük tempoda oynayarak kimse yenemez. elbet atarız anlayışıyla oynuyoruz ve hakikaten elbet atıyoruz. trabzon kendi kaşındı, süper oldu.

caner çıkmalı, kırmızı görecek yoksa. stoch girer. selçuk şahane oynuyor. sow ayakta duramıyor. ama o topun üzerinden kimse atlamazdı.
mokoko said:
ayrıca federasyonumuzun muhteşem icadı playoff'ta asıl sezondan gelen cezalar işlemiyo diye bişi okumuştum. yani bu maçtan sora ts 2 3 maç ceza alırsa playoffta işlemicek aldığı cezalar.
evet, bir sonraki sene çekecek cezasını. o yüzden ceza da vermzeler. istediğin gibi küfür et, sahaya çakı at, kaleciyi vur falan, farketmez :)

p.s. bizim 2 maç cezamıza lafım yok. 3 bile olabilridi. bunun 3-4 olması lazım. 5 derdim ama gs'nin sahasının kapandığı efsane maçta 10 maç ceza gerekirdi o endekse göre.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

...bunun 3-4 olması lazım. 5 derdim ama gs'nin sahasının kapandığı efsane maçta 10 maç ceza gerekirdi o endekse göre.

TSnin lisansını iptal edip müsabakalardan süresiz men etseler ne yazar? ben hala motoruma atlayıp gezeyim dediğimde trabzon il sınırından dönüyorum, daha ilerde görecek bişe yok diye... o kadar sevmiyorum ne yazık ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

vay anasını bostancı da arabadaki beşiktaşlı bayan taraftarlara saldıran fenerbahçe taraftarından insanlık dersleri akın akın.

Gören de kafa yaran Fenerliler buradakiler sanacak. Her takımın beyinsizi varsa, o beyinsizlere dayanarak gelip buraya şu maç bu haldeyken Fenerlilere laf sokmak çok boş bir iş.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

açılış maçında sahaya inenler kimdi kadıköy de?

Yahu bana da şurda Fener'i savundurtuyorsun ya bir şey demiyorum sana.

Hazırlık maçında sahaya inen kişilerin maksadı şov yapmaktı, Aziz Maskeleriyle bir eylem gibiydi. Böyle eylem olmaz, bu olayın dengi Ali Sami Yen'de rakı atılması, İnönü'de adam bıçaklanmasıdır. Sen sahadaki veya tribündeki bir kişinin hayatına kast edemezsin. Bunun münferit bir yanı yok. Ayrıca daha önce futbolcu arabası falan kurşunlanan bir yerden, çocuklara sünnet hediyesi silah verilen bir şehirden bahsediyoruz.

O yüzden evet, Fenerbahçeliler bu durumda haklı.

Ayrıca ofsayt vermeme kararını çok doğru verdi Aydınus, tebrix.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...