Legenden Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 hop bici bici leblebici, fener fener fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Genelde taraftar çirkefi kendi takımını teper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Necatinin pozisyonuna benziyor. Hatta necati bildigin deparlamisti genede verilmemisti ofsayt. Bu arada bicak atmak nedir ya insan degil bu hamsi tavalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://i.imgur.com/4DIYG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 fenerbahçe'yi, böyle düşük tempoda oynayarak kimse yenemez. elbet atarız anlayışıyla oynuyoruz ve hakikaten elbet atıyoruz. trabzon kendi kaşındı, süper oldu. caner çıkmalı, kırmızı görecek yoksa. stoch girer. selçuk şahane oynuyor. sow ayakta duramıyor. ama o topun üzerinden kimse atlamazdı. mokoko said: ayrıca federasyonumuzun muhteşem icadı playoff'ta asıl sezondan gelen cezalar işlemiyo diye bişi okumuştum. yani bu maçtan sora ts 2 3 maç ceza alırsa playoffta işlemicek aldığı cezalar.evet, bir sonraki sene çekecek cezasını. o yüzden ceza da vermzeler. istediğin gibi küfür et, sahaya çakı at, kaleciyi vur falan, farketmez :) p.s. bizim 2 maç cezamıza lafım yok. 3 bile olabilridi. bunun 3-4 olması lazım. 5 derdim ama gs'nin sahasının kapandığı efsane maçta 10 maç ceza gerekirdi o endekse göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kendini akıllı zanneden tolga da volkanın bıçağı götürmesini engellemeye çalıştı yanlış görmediysem sahaya atılan dondan faniladan belli işte, alışmamış kıçta durmuyor o don, alışmışlar çıkarmaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 abi pis boklu donlarını atmışlar sahaya. iğrenç adamlar. o sustalı olayına falan hiç girmiyorum. normal bi yerde olsa görüntülerden bulunup adam yaralamaya teşebbüsten falan yargılanması lazımda ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Cezalar seneye kalacak. Trabzon ortasahasi Zokorasiz bitik, bu maci zor cevirirler. Bu arada bicak atmak harbi hayvanlik ama 34 protestolari basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bi sporda şiddet yasası vardı ya nooldu ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Abi yemişim Fener'in puan kaybını, yensin Fener ne bu rezillik ya bi sahaya inip kafasına silah dayamadıkları kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 fizban said: ...bunun 3-4 olması lazım. 5 derdim ama gs'nin sahasının kapandığı efsane maçta 10 maç ceza gerekirdi o endekse göre. TSnin lisansını iptal edip müsabakalardan süresiz men etseler ne yazar? ben hala motoruma atlayıp gezeyim dediğimde trabzon il sınırından dönüyorum, daha ilerde görecek bişe yok diye... o kadar sevmiyorum ne yazık ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bu arada hakem gökhan'ın penaltısını da veremedi. hatta şu maç elazığspor - afyonkarahisaspor maçı olsa içeri girerdi, tatil ederdi maçı. yemedi. hakemlere bu desteği vermeyen federasyon ve mhk utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 vay anasını bostancı da arabadaki beşiktaşlı bayan taraftarlara saldıran fenerbahçe taraftarından insanlık dersleri akın akın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Türkiyede hakem kafası yarıldı maç tatil edilmedi. Malesef böyle yürüyor işler bizde. Yasalar, kurallar var da uygulayacak yürek yok. Maç bu tempoda devam ederse 2. yarı 2-3 olur rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 TD)Pentagram said: vay anasını bostancı da arabadaki beşiktaşlı bayan taraftarlara saldıran fenerbahçe taraftarından insanlık dersleri akın akın. Gören de kafa yaran Fenerliler buradakiler sanacak. Her takımın beyinsizi varsa, o beyinsizlere dayanarak gelip buraya şu maç bu haldeyken Fenerlilere laf sokmak çok boş bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Piliyıf da ts deplasmanina gidicen. Bunlar bizi oldurur lan vip de ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 e işte o yüzden bir şehri tamamen aynı gruba sokmayın. densizlere ayrı sallayın.o tribünde 4 5 gavat sahaya bişi atınca trabzonlular çok rörörörö dememelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 TD)Pentagram said: vay anasını bostancı da arabadaki beşiktaşlı bayan taraftarlara saldıran fenerbahçe taraftarından insanlık dersleri akın akın. ben değilim onu yapan, istediğim kadar insanlık dersi verebilirim o yüzden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 4-5 gavat derken? Bıraksak hepsi sahaya iner ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bekir neler yaptı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 açılış maçında sahaya inenler kimdi kadıköy de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 beslemeyin şunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 atılan ayakkabı yabancı madde değil, nike virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 volkanın kafası yarılana kadar denemeye devam etcekler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 TD)Pentagram said: açılış maçında sahaya inenler kimdi kadıköy de? Yahu bana da şurda Fener'i savundurtuyorsun ya bir şey demiyorum sana. Hazırlık maçında sahaya inen kişilerin maksadı şov yapmaktı, Aziz Maskeleriyle bir eylem gibiydi. Böyle eylem olmaz, bu olayın dengi Ali Sami Yen'de rakı atılması, İnönü'de adam bıçaklanmasıdır. Sen sahadaki veya tribündeki bir kişinin hayatına kast edemezsin. Bunun münferit bir yanı yok. Ayrıca daha önce futbolcu arabası falan kurşunlanan bir yerden, çocuklara sünnet hediyesi silah verilen bir şehirden bahsediyoruz. O yüzden evet, Fenerbahçeliler bu durumda haklı. Ayrıca ofsayt vermeme kararını çok doğru verdi Aydınus, tebrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar