poopla Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lol 2 maç ceza vermişler. gs fener maçıyla aynı kefeye kondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Bir dakika kufur edince bir mac Butun bir mac ana avrat, hakeme, futbolculara, yonetime, sehire kufredip, sahaya mesaleler, 2 adet caki, ayakkabilar, don atip macin toplamda 10 dk kadar durmasina sebep olmak 2 mac. Yeni pfdk simdiden sinifta kaldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 BlackRose said: ahmedinejad said: ...ben de karadenizliyim ama bu kadar mal da olunmaz. karadenizli olmak başka "lâz" olmak başka kardeş, ben de karadenizliyim ama Allahıma binlerce şükür olsun ki lâz değilim, amin Şimdi ayıp ettin baya. Kökeninde bir dünya laz olan biri olarak kınıyorum seni. Senin gercekten lazları tanıdıgını falan da zannetmiyorum. Irkçılık yapmışsın resmen, diger magandalardan zerre farkın kalmadı gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Lazlarin kafasi ogleden sonra calismaz diyorlar. Ne kadar dogru acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 fizban said: Bir dakika kufur edince bir mac Butun bir mac ana avrat, hakeme, futbolculara, yonetime, sehire kufredip, sahaya mesaleler, 2 adet caki, ayakkabilar, don atip macin toplamda 10 dk kadar durmasina sebep olmak 2 mac. Yeni pfdk simdiden sinifta kaldi.. Bunlari gec, adam yaralamaya tesebbus var. Saha icinde ki oyuncuyu yaralamaya yonelik. Hatirliyorum sampiyonlar liginde milan taraftarlari rakip kalecini kafasina cam sise atmislardi, milanin butun puanlarini silmislerdi. Yani o kalecinin ki can da Volkan'in degil mi? Keske TFF olmasa da direkt UEFA yonetse su ulkede ki futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Şuna da 2 maç verdiler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 2 hafta once rakibinin teknik heyetinin kafasini basini yarip ertesi macta yara bandi takarak tiye alan takimin taraftarlari simdi insanlik savunucusu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 https://p.twimg.com/ApsqsymCIAAPBQY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 valequenta said: 2 hafta once rakibinin teknik heyetinin kafasini basini yarip ertesi macta yara bandi takarak tiye alan takimin taraftarlari simdi insanlik savunucusu olmus. ^ http://www.uzmanabi.com/data/files/styles/resim_galeri_normal/public/fotogaleri/tumblr_m19770yio71rsovgu.jpg http://www.farklihaber8.com/Upload/Haber/Orjinal/Teknoloji/internet/teriming1.jpg Şunları yapanların çok değil, 2 hafta sonra bu olaylara maruz kalması; http://img.donanimhaber.com/upfiles/853188/92052A243318450A90F08FAF6DD49F49.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 toggie said: BlackRose said: ahmedinejad said: ...ben de karadenizliyim ama bu kadar mal da olunmaz. karadenizli olmak başka "lâz" olmak başka kardeş, ben de karadenizliyim ama Allahıma binlerce şükür olsun ki lâz değilim, amin Şimdi ayıp ettin baya. Kökeninde bir dünya laz olan biri olarak kınıyorum seni. Senin gercekten lazları tanıdıgını falan da zannetmiyorum. Irkçılık yapmışsın resmen, diger magandalardan zerre farkın kalmadı gozumde. şu trabzonluların büyük bir kısmının laz olduğu kanısı nasıl yanlış bir kanıdır. laz uşağu vs diye diye milletin aklında öyle kaldı heralde. trabzonda laz çok azdır trabzonlularında lazlarla alakası yoktur yakın coğrafyalarda yaşamaları dışında.lazlar daha çok artvin, rize bölgesinde bulunur ayrıca kendi dilleri vardır trabzonda kimse lazca falan anlamaz. bilip bilmeden konuşup üstüne bir de ırçılık yapmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 toggie said: BlackRose said: ahmedinejad said: ...ben de karadenizliyim ama bu kadar mal da olunmaz. karadenizli olmak başka "lâz" olmak başka kardeş, ben de karadenizliyim ama Allahıma binlerce şükür olsun ki lâz değilim, amin Şimdi ayıp ettin baya. Kökeninde bir dünya laz olan biri olarak kınıyorum seni. Senin gercekten lazları tanıdıgını falan da zannetmiyorum. Irkçılık yapmışsın resmen, diger magandalardan zerre farkın kalmadı gozumde. ben Allaha şükür laz değilim demişim, bunda hakaret olduğunu düşünmüyorum, ama sen bana maganda demişsin, bunda hakaret olduğunu düşünüyorum ve bu durumda senin gözünde ne olduğum umrumda olmuyor çünkü senin gözün o bahsettiğin magandanın gözünden bakıyor artık bana göre de ben lazları çok iyi tanıyorum kardeş merak etme, çocukluğum, gençliğim laz memleketlerinde lazlarla uğraşarak geçti, ırkçılık falan değil sadece laz olmakla karadenizli olmanın ayrı şeyler olduğunu belirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Zep said: ... şu trabzonluların büyük bir kısmının laz olduğu kanısı nasıl yanlış bir kanıdır. laz uşağu vs diye diye milletin aklında öyle kaldı heralde. trabzonda laz çok azdır trabzonlularında lazlarla alakası yoktur yakın coğrafyalarda yaşamaları dışında.lazlar daha çok artvin, rize bölgesinde bulunur ayrıca kendi dilleri vardır trabzonda kimse lazca falan anlamaz. bilip bilmeden konuşup üstüne bir de ırçılık yapmıssın. "bilip bilmeden" konuştuğumu düşünmüyorum, bilerek konuştuğumu düşünüyorum, trabzon=laz olmadığını da biliyorum öyle demedim zaten iyice okur ve idrak yollarınızı açarsanız anlayabilirsiniz verdiğin yararlı bilgiler için yine de teşekkürler, bilmeyenler öğrenmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sen gel ayrımcılıgın dibine vur sonra bir de utanmadan uste cıkmaya calıs. sen nerelisin peki? su soylemlerinle facebook'ta fotograf yayınlayıp insanları fisleyenlerden ne farkın kaldı? madem trabzon ile ilgisi yok, nerden cıktı da lazlar ile ilgili yorum yapma ihtiyacı hissettin? terbiyesizsin resmen. BlackRose said: ben Allaha şükür laz değilim demişim, bunda hakaret olduğunu düşünmüyorum seni insan yerine koydugum icin hakaret ettigini dusundum. ama artık dusunmuyorum gercekten. ne halin varsa gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu yazdıklarınla ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim üste çıkmaya çalıştığım yok çünkü altta kaldığımı falan düşünmüyorum, lazlar bahsettiğiniz yerlerde komün halinde yaşamıyorlar ve her laz lazca biliyor diye bir durum da yok, sorarsınız ailenize çevrenize eğer bir yerlerinde laz yoksa lafımı geri alırım, %80i laz olmuş artık bu bölgenin, bunu siz de çok iyi biliyorsunuz ama ucu dokundu diye hakarete varan şeyler yazmayı da malesef hak görüyorsunuz valla kusura bakma, bana maganda diyeceksin, insan değil (hayvan olabilir) diyeceksin, ırkçı diyeceksin, terbiyesiz diyeceksin, sonra da ciddiye almayacaksın, keyfin bilir ama böyle cevap vererek benim yaptığımı iddia ettiğin şeyden beterini yapıyosun düz mantıkla bu arada benim yazdıklarımı hakaret veya ırkçılık olarak algılayan bütün karadenizli hemşehrilerimden binlerce kez özür dilerim, biraz dokunup, hemen her zaman bu tür olaylarda başlarına böyle kabak patlayan lazlara takılıp, özetle latife olsun diye yazdığım bir şeyin ucunu buralara vardıracaklarını düşünemediğim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Latifeymis hehehe. Cok komikti. Bi halttan haberin yok, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 THARKAS said: mokoko said: Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar:''Ne malum Volkan Demirel'in o bıçağı eldiveninin içinde sahaya getirmediği?'' yuh be abi oha yani. sora trabzona laf edince herkes öle değil diyosunuz. e abi yöneticisi bile böleyse nası olcak bu iş. Banane kardesım yonetıcım angutsa benle ne alakası var. Azız yıldırımda seref haysıyet yoksunu sıkecı yalancı sımdı fenerlılerdemı aynı sıfatlara sahip? tabi ki? bana kaç arkadaşım yazdı bunu, hatta biri aynen şöyle dedi "fenerbahçeliler, hepiniz şikecisiniz, hiçbir şeyi hakkınızla elde edemezsiniz", bunu diyen de bir beşiktaşlıydı antiparantez... demek ki neymiş, tek bir kişinin cürümü bütün bir camiaya böyle sıçrıyormuş bunlar hep gereksiz alınganlığın sonuçları, sen o tribünde olayların içinde biri değilsen birinin çıkıp da trabzonlular da şöyle böyle demesine aldırmazsın ama hak veriyorum insan yine de sahipleniyor ancak ekrandan olan biteni izleyenlerin de ulan bu trabzonlular da ne xxxmiş demesine de engel olamazsın çünkü görünen bu, hatta her hafta hatta her sene görünen aynı şey, bu da sağlam bir istatistik yapar, eğer her hafta hep aynı kişiler maça gitmiyorsa tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 toggie said: Latifeymis hehehe. Cok komikti. Bi halttan haberin yok, sorry. ben söyleyeceğimi söyledim, istediğini düşünmekte özgürsün, eşelemek ve debelenmek istiyosan o da sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 fizban said: Bir dakika kufur edince bir mac Butun bir mac ana avrat, hakeme, futbolculara, yonetime, sehire kufredip, sahaya mesaleler, 2 adet caki, ayakkabilar, don atip macin toplamda 10 dk kadar durmasina sebep olmak 2 mac. Yeni pfdk simdiden sinifta kaldi.. demek ki don sayısıyla orantılı değil bu işler bir dahakine sahaya ineceklerine ve belki de o cisimleri kullanmaya cesaret edeceklerine emin olabiliriz, o kapasite de var artık biliyosunuz fizban said: ... sehire kufredip... ne? yoksa ırkçılık mı yapmış koca bir tribün dolusu insan? 34. dakkada eylem yapınca bütün istanbul fenerli mi oluyor sanmışlardır yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 al birini vur otekine. turk futbolunu batirdiklari yetmedi bu 2 takimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 fizban said: Bir dakika kufur edince bir mac Butun bir mac ana avrat, hakeme, futbolculara, yonetime, sehire kufredip, sahaya mesaleler, 2 adet caki, ayakkabilar, don atip macin toplamda 10 dk kadar durmasina sebep olmak 2 mac. Yeni pfdk simdiden sinifta kaldi.. bi de şu var, üstüne tüy diker gibi; Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 2 maç seyircisiz oynama ve 200 bin lira para cezası verilmesini değerlendirirken, "Tahkim Kurulu'na başvuracağız. Bu cezayı beklemiyorduk" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 TFF cezaların playoffta cekilecegini acıklamıs. Bunu daha once acıklamaları gerekirdi sanki. Ya da en basından playoff'taki cezalar bir sonraki sezona aktarılacak demeyecektin. Cok sacmaydı zaten o haliyle. FB'ye GS macı nedeni ile kac mac ceza verilmisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yine 2 maç “İtirazımızı yapacağız. Bakalım Tahkim Kurulu’nun kararı ne olacak? F.Bahçe-G.Saray maçından sonra F.Bahçe’ye 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Bu cezalardan biri, biriken küfür cezaları nedeniyle. Diğeri ise, Fatih Terim ve Hasan Şaş’ın başına isabet eden cisimler nedeniyle verildi. Trabzon’da ne F.Bahçe takımından ne de F.Bahçe teknik kadrosundan birine herhangi bir cisim isabet etti. Cezayı haksız buluyoruz. F.Bahçe ile Trabzon’a verilen cezaları karşılaştırıldığımda bize haksız bir uygulama yapılmıştır. Kulüpler arasında ayrım yapılmıştır.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 adam gayet hakli. daha gecen hafta fatih terimle hasan sasi vuran sonrada bant takip dalga gecen fener taraftari aldiklari 1 mac ceza icin konusmuyorda bu mac icin mi konusuyor? siz bence susunda besiktaslilar ve galatasaraylilar tepki gostersin gostericeklerse bu cezalardan magdur olan onlar fenerbahce degil... yeniden yapistirayim. valequenta said: 2 hafta once rakibinin teknik heyetinin kafasini basini yarip ertesi macta yara bandi takarak tiye alan takimin taraftarlari simdi insanlik savunucusu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 İsabet etmediği sürece sahaya bıçak-çakı atmak serbest öyle mi? Nası çalışıyor bu kafalar merak ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar