HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Merhabalar DELL Inspiron 5110 B43F46 i5-2430M 4GB 640GB 1GB VGA almayı düşünüyoruz. linkteki siteden Link sizce nasıl bu özellikler. ve şöyle bi durum var notebook yurtdışında(Sudan) kullanılacak bozulduğunda arıza yaptığında türkiyeye gönderilme şansı çok az. uluslar arası garanti gibi bi olay varmı? varsa nasıl aktif edebiliriz? hakikaten işe yarar bişeymi ? aldıktan sonra win7 kuracağız orjinal değil tabiki.garantide sıkıntıya sokarmı iki gün sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 yokmu yardım etcek muhterem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bende geçen dellendim alcaktım bunu vazgeçtim gpu su çok dandik, bi de ısınıyor diollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 vakit kalmamıştı. an itibari ile siparişi geçtim :( işin tersliği kullanılacak ülke sudan cumhuriyeti ve afrikada 2 hafta önce kardeşim uçağa binmeden evvel 43 derece imiş dışarının sıcaklığı. artık buzdolabında kullanır ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 bildiğim kadarıyla yazılımın orjinal olmaması garantiyi etkilemiyor.sonuçta garanti donanım için.dell iyi bir tercih.hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 yorumlar için teşekkürler. ısınma sorunu diyince aklıma takıldı. soğutucu almak gerekecek ama bütce olarak sıfıra yaklaştık.. siteden uygun fiyatlı ama iş gören bi soğutucu sizce hangisi olur bu notebook için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 http://www.hizlial.com/bilgisayar/aksesuarlar/xilence-15-notebook-sogutucu-coo-xplp-b-b_30.600.5502.0075.htm#tabs Bu fiyata iyi gibi. Uzun süredir soğutucu kullanıyorum, hatta laptopu 2 yıldır sürekli soğutucu ile kullandım. Baştan söyleyim +150 TL 'lik şu zalmanlardan almadıktan sonra soğutma olayı tamamen yalan. ( Belki 1-2 derece ) İşe yaradığı olay, yatak üstünde koltukta falan kullanırken fazla toz kaçmıyor fanlara. Bilgisayar hava alma bölgelerinin kapanmamasından fanlar çılgın gibi dönmüyor. Ayriyetten ekstra usb port güzel kullanışlı oluyor. Alırken önemli olan bilgisayarı koyduğun yüzeyin aliminyum olması ve de alttan üfleyen fanların yerinin bilgisayarın hava girdileriyle aynı hiza da bulunması. Gerisi zalman falan almadıktan sonra yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Karea said: bende geçen dellendim alcaktım bunu vazgeçtim gpu su çok dandik, bi de ısınıyor diollar deliler gibi ısınıyor hem de. servis anakartını değiştirdi, 15 gün iyi sonra eski tas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 teşekkürler yorumlar için. bakcaz artık hal caresine şu ısınmanın..moral bozucu ama yapcak bişi yok kargoya verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar