Kaish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :Andromeda:::..: bilmem Rhaysodias: lp kral Rhaysodias: tamam laf yok bidaa Rhaysodias: ..:::Andromeda:::..: söz mü? Rhaysodias: söz Rhaysodias: ama Rhaysodias: radyoda lp cal Rhaysodias: deme Rhaysodias: ok? Rhaysodias: ee muhabet edecen Rhaysodias: mi? ..:::Andromeda:::..: bir şartım war ..:::Andromeda:::..: forumlara yazacaksın Rhaysodias: ne yaziyim ..:::Andromeda:::..: sadece ..:::Andromeda:::..: lp ..:::Andromeda:::..: rapçi değil Rhaysodias: sildim ..:::Andromeda:::..: nu-metal Rhaysodias: mesajlari ..:::Andromeda:::..: yapıyor ..:::Andromeda:::..: de Rhaysodias: : ) Rhaysodias: tamam Rhaysodias: deriz Rhaysodias: kahrolsun rap Rhaysodias: dfsgfsd ..:::Andromeda:::..: !!! Rhaysodias: ee kaçak Rhaysodias: mi Rhaysodias: girdin? ..:::Andromeda:::..: ewet Rhaysodias: : ) Rhaysodias: baban Rhaysodias: nerde ..:::Andromeda:::..: mutfakta ..:::Andromeda:::..: daha ..:::Andromeda:::..: doğrusu ..:::Andromeda:::..: balkonda Rhaysodias: aman Rhaysodias: ALaahhhhh dinamikkkkkk Rhaysodias: yayinda Rhaysodias: dinamik diye bi adam var radyo Rhaysodias: wj yi Rhaysodias: cok iyi sunuyo Rhaysodias: komedi adm Rhaysodias: bakasna Rhaysodias: değişmiş mi mert merak ettim sence nasi biri? ..:::Andromeda:::..: ne manada? Rhaysodias: hm Rhaysodias: ne biliyim Rhaysodias: napiyo nasil Rhaysodias: karizmami Rhaysodias: ne zmndir gormedim Rhaysodias: 5 ay Rhaysodias: olmustur ..:::Andromeda:::..: sanmıyorum Rhaysodias: ney? Rhaysodias: sanmiyosun? ..:::Andromeda:::..: karizma dedin ya Rhaysodias: yok lan o mana da deil Rhaysodias: rapci Rhaysodias: anlaminda Rhaysodias: rapcilık yapiyomu Rhaysodias: hayula Rhaysodias: hayla ..:::Andromeda:::..: rapçiyim we rapi sewiyorum diyor sadece... Rhaysodias: rapci kopak Rhaysodias: Rhaysodias: eskiden çok karizmatik, sexy biridi felan de kurtar paçayı Rhaysodias: hayla oylemi Rhaysodias: eskiden herkeş ona aşıktı felan de ..:::Andromeda:::..: demiyorum Rhaysodias: ne ..:::Andromeda:::..: demiyeceğim yani Rhaysodias: neyi ..:::Andromeda:::..: yok bir şey ..:::Andromeda:::..: içerden ..:::Andromeda:::..: sesler ..:::Andromeda:::..: geliyor Rhaysodias: melikeye Rhaysodias: herkes ona asık de ..:::Andromeda:::..: hmm ..:::Andromeda:::..: bak ..:::Andromeda:::..: o ..:::Andromeda:::..: arkadaşına ..:::Andromeda:::..: söyle ..:::Andromeda:::..: rasmus'a ..:::Andromeda:::..: gay ..:::Andromeda:::..: demeyin! Rhaysodias: : Pp ..:::Andromeda:::.. için bir sesli konuşma başlatma daveti yaptınız. Lütfen yanıt bekleyin veya onay bekleyen daveti İptal (Alt+Q) edin. Rhaysodias: önemli Rhaysodias: bişi Rhaysodias: soylıycem ..:::Andromeda:::..: söyle Rhaysodias: kaubl Rhaysodias: et ..:::Andromeda:::..: de Rhaysodias: kabul Rhaysodias: et ..:::Andromeda:::..: sesli ..:::Andromeda:::..: konuşma ..:::Andromeda:::..: için Rhaysodias: ok Rhaysodias: tamam Rhaysodias: anladim ..:::Andromeda:::..: mikrofon lazım Rhaysodias: duymaz Rhaysodias: kimse Rhaysodias: bende Rhaysodias: vaar ..:::Andromeda:::..: takamam şimdi... Rhaysodias: işte Rhaysodias: sen kabul Rhaysodias: et Rhaysodias: hoporloru Rhaysodias: ac ..:::Andromeda:::..: offff ..:::Andromeda:::..: yaz Rhaysodias: olmaz Rhaysodias: soylemem Rhaysodias: yazmam Rhaysodias: yane ..:::Andromeda:::..: hayır ..:::Andromeda:::..: hoparlörleri ..:::Andromeda:::..: açarsam ..:::Andromeda:::..: duyarlar Rhaysodias: kısık sesle Rhaysodias: soylerım Rhaysodias: soyliycem Rhaysodias: ama kizarsin ..:::Andromeda:::..: kızacağım bir şeyse ..:::Andromeda:::..: söyleme ..:::Andromeda:::..: o zaman ..:::Andromeda:::..: we Rhaysodias: kizarsin ..:::Andromeda:::..: kasma ..:::Andromeda:::..: beni ..:::Andromeda:::..: açamammm Rhaysodias: ok Rhaysodias: pls Rhaysodias: acsaydin Rhaysodias: tamm Rhaysodias: acma Rhaysodias: soylemiycem Rhaysodias: kizcan Rhaysodias: ama Rhaysodias: ben Rhaysodias: yinede Rhaysodias: soylıycem Rhaysodias: GAY RASMUS NİHOHAAHAGHAH Rhaysodias: şakaaaaaaaa : Pp ..:::Andromeda:::..: ha ha ha Rhaysodias: tamam şimdi Rhaysodias: jmm Rhaysodias: hmm Rhaysodias: bakalimmm Rhaysodias: mert çok yakısıklı bızım olkulun yarısı ona asıktı ..:::Andromeda:::..: hmm tabii Rhaysodias: deilmi? ..:::Andromeda:::..: sanmıyorum Rhaysodias: sence nasil biri ..:::Andromeda:::..: niye bana soruyorsun? Rhaysodias: o gerçek bir rockçu ama rapi daha çok sevio ..:::Andromeda:::..: eee Rhaysodias: bi sn Rhaysodias: değişmiş mi merakettim, sen anlat ..:::Andromeda:::..: of ya ne bileyim ben Rhaysodias: offfff baygınlık geldi beaü Rhaysodias: yeter Rhaysodias: neyse Rhaysodias: devame delim ..:::Andromeda:::..: etmeyelim Rhaysodias: etseydik Rhaysodias: duyduguma gore Rhaysodias: sen kolunu ji
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 enter tuşu?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla kiz gaza gelmiş biyerleri kalkmiş bizde maytap geciyoz :D[signature][hline]İced Earth
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu kiz benim onu sevdigimi ve ikisinin arasini bozmaya calıstıgımı sanıyor ama dıer bana emır veren ark la arasını yapmaya calısıyorum tabı o arada bunu mert e soyleme eline bişi gecmez dedi o anda kopus :D[signature][hline]İced Earth
Mix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 space ile enterı karıstırmıssınız galiba[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :) alıskanlık olmus bikere[signature][hline]İced Earth
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :)[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.''
sheref Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 okuyan özetlesin bari :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 harbi açıklasın biri[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Dayı bune yaw ince uzun bizi bozmasın _?
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İndex???[signature][hline]..:: Respect ::..
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Biri derleyip toparlasın şunu veya çıkarılması gerekn ders ne onu söylesin ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Eyw :) Fazlasıyla yeterli okumamak için...[signature][hline]..:: Respect ::..
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: nostabinda, 20 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: Eyw :) Fazlasıyla yeterli okumamak için... +1 kardeşime :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bence tam anlami ile gabage lik bir konu.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Harbiden okuyan var mi ?[signature][hline]Burningred LvL 52 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kim bu arkadaslar ?[signature][hline]Corbeau powers our uo
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: BonePART, 20 Ekim 2004 00:44 tarihinde demiş ki: Rhaysodias: o gerçek bir rockçu ama rapi daha çok sevio ******************** Rhaysodias: niye jiletliyon len kolunu yazık degılmı ..:::Andromeda:::..: jiletlemiyorum sadece bazen bazı kelimeler yazıyorum o kadar... evet ciks ne alaka boş gençlik dicektin...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Kaish, 19 Ekim 2004 21:45 tarihinde demiş ki: ..:::Andromeda:::..: hmm ..:::Andromeda:::..: söyle ..:::Andromeda:::..: rasmus'a ..:::Andromeda:::..: gay ..:::Andromeda:::..: diyin! Rhaysodias: kabul Rhaysodias: et ..:::Andromeda:::..: mikrofon lazım Rhaysodias: bende Rhaysodias: vaar ..:::Andromeda:::..: takamam şimdi... napıyo bunlar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Maedhros_Laorx, 20 Ekim 2004 15:15 tarihinde demiş ki: said: Kaish, 19 Ekim 2004 21:45 tarihinde demiş ki: ..:::Andromeda:::..: hmm ..:::Andromeda:::..: söyle ..:::Andromeda:::..: rasmus'a ..:::Andromeda:::..: gay ..:::Andromeda:::..: diyin! Rhaysodias: kabul Rhaysodias: et ..:::Andromeda:::..: mikrofon lazım Rhaysodias: bende Rhaysodias: vaar ..:::Andromeda:::..: takamam şimdi... napıyo bunlar:D :PPPPp[signature][hline]İced Earth
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ne gibi bir muhabbet bu ya. konu dışında ne arıyor? nasıl yani? *! mavi ekran verir*[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Eternal, 20 Ekim 2004 14:47 tarihinde demiş ki: kim bu arkadaslar ? arkada$? tanıyosun yanı? yazık :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 beni kimse tanımıyomu cık cık ayıp valla locusun efsane adepti var burda :P[signature][hline]İced Earth
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Listemde böyle konuşan insanları barındırmıyorum allahtan heh.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Öne çıkan mesajlar