Kaish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :Andromeda:::..: bilmem Rhaysodias: lp kral Rhaysodias: tamam laf yok bidaa Rhaysodias: ..:::Andromeda:::..: söz mü? Rhaysodias: söz Rhaysodias: ama Rhaysodias: radyoda lp cal Rhaysodias: deme Rhaysodias: ok? Rhaysodias: ee muhabet edecen Rhaysodias: mi? ..:::Andromeda:::..: bir şartım war ..:::Andromeda:::..: forumlara yazacaksın Rhaysodias: ne yaziyim ..:::Andromeda:::..: sadece ..:::Andromeda:::..: lp ..:::Andromeda:::..: rapçi değil Rhaysodias: sildim ..:::Andromeda:::..: nu-metal Rhaysodias: mesajlari ..:::Andromeda:::..: yapıyor ..:::Andromeda:::..: de Rhaysodias: : ) Rhaysodias: tamam Rhaysodias: deriz Rhaysodias: kahrolsun rap Rhaysodias: dfsgfsd ..:::Andromeda:::..: !!! Rhaysodias: ee kaçak Rhaysodias: mi Rhaysodias: girdin? ..:::Andromeda:::..: ewet Rhaysodias: : ) Rhaysodias: baban Rhaysodias: nerde ..:::Andromeda:::..: mutfakta ..:::Andromeda:::..: daha ..:::Andromeda:::..: doğrusu ..:::Andromeda:::..: balkonda Rhaysodias: aman Rhaysodias: ALaahhhhh dinamikkkkkk Rhaysodias: yayinda Rhaysodias: dinamik diye bi adam var radyo Rhaysodias: wj yi Rhaysodias: cok iyi sunuyo Rhaysodias: komedi adm Rhaysodias: bakasna Rhaysodias: değişmiş mi mert merak ettim sence nasi biri? ..:::Andromeda:::..: ne manada? Rhaysodias: hm Rhaysodias: ne biliyim Rhaysodias: napiyo nasil Rhaysodias: karizmami Rhaysodias: ne zmndir gormedim Rhaysodias: 5 ay Rhaysodias: olmustur ..:::Andromeda:::..: sanmıyorum Rhaysodias: ney? Rhaysodias: sanmiyosun? ..:::Andromeda:::..: karizma dedin ya Rhaysodias: yok lan o mana da deil Rhaysodias: rapci Rhaysodias: anlaminda Rhaysodias: rapcilık yapiyomu Rhaysodias: hayula Rhaysodias: hayla ..:::Andromeda:::..: rapçiyim we rapi sewiyorum diyor sadece... Rhaysodias: rapci kopak Rhaysodias: Rhaysodias: eskiden çok karizmatik, sexy biridi felan de kurtar paçayı Rhaysodias: hayla oylemi Rhaysodias: eskiden herkeş ona aşıktı felan de ..:::Andromeda:::..: demiyorum Rhaysodias: ne ..:::Andromeda:::..: demiyeceğim yani Rhaysodias: neyi ..:::Andromeda:::..: yok bir şey ..:::Andromeda:::..: içerden ..:::Andromeda:::..: sesler ..:::Andromeda:::..: geliyor Rhaysodias: melikeye Rhaysodias: herkes ona asık de ..:::Andromeda:::..: hmm ..:::Andromeda:::..: bak ..:::Andromeda:::..: o ..:::Andromeda:::..: arkadaşına ..:::Andromeda:::..: söyle ..:::Andromeda:::..: rasmus'a ..:::Andromeda:::..: gay ..:::Andromeda:::..: demeyin! Rhaysodias: : Pp ..:::Andromeda:::.. için bir sesli konuşma başlatma daveti yaptınız. Lütfen yanıt bekleyin veya onay bekleyen daveti İptal (Alt+Q) edin. Rhaysodias: önemli Rhaysodias: bişi Rhaysodias: soylıycem ..:::Andromeda:::..: söyle Rhaysodias: kaubl Rhaysodias: et ..:::Andromeda:::..: de Rhaysodias: kabul Rhaysodias: et ..:::Andromeda:::..: sesli ..:::Andromeda:::..: konuşma ..:::Andromeda:::..: için Rhaysodias: ok Rhaysodias: tamam Rhaysodias: anladim ..:::Andromeda:::..: mikrofon lazım Rhaysodias: duymaz Rhaysodias: kimse Rhaysodias: bende Rhaysodias: vaar ..:::Andromeda:::..: takamam şimdi... Rhaysodias: işte Rhaysodias: sen kabul Rhaysodias: et Rhaysodias: hoporloru Rhaysodias: ac ..:::Andromeda:::..: offff ..:::Andromeda:::..: yaz Rhaysodias: olmaz Rhaysodias: soylemem Rhaysodias: yazmam Rhaysodias: yane ..:::Andromeda:::..: hayır ..:::Andromeda:::..: hoparlörleri ..:::Andromeda:::..: açarsam ..:::Andromeda:::..: duyarlar Rhaysodias: kısık sesle Rhaysodias: soylerım Rhaysodias: soyliycem Rhaysodias: ama kizarsin ..:::Andromeda:::..: kızacağım bir şeyse ..:::Andromeda:::..: söyleme ..:::Andromeda:::..: o zaman ..:::Andromeda:::..: we Rhaysodias: kizarsin ..:::Andromeda:::..: kasma ..:::Andromeda:::..: beni ..:::Andromeda:::..: açamammm Rhaysodias: ok Rhaysodias: pls Rhaysodias: acsaydin Rhaysodias: tamm Rhaysodias: acma Rhaysodias: soylemiycem Rhaysodias: kizcan Rhaysodias: ama Rhaysodias: ben Rhaysodias: yinede Rhaysodias: soylıycem Rhaysodias: GAY RASMUS NİHOHAAHAGHAH Rhaysodias: şakaaaaaaaa : Pp ..:::Andromeda:::..: ha ha ha Rhaysodias: tamam şimdi Rhaysodias: jmm Rhaysodias: hmm Rhaysodias: bakalimmm Rhaysodias: mert çok yakısıklı bızım olkulun yarısı ona asıktı ..:::Andromeda:::..: hmm tabii Rhaysodias: deilmi? ..:::Andromeda:::..: sanmıyorum Rhaysodias: sence nasil biri ..:::Andromeda:::..: niye bana soruyorsun? Rhaysodias: o gerçek bir rockçu ama rapi daha çok sevio ..:::Andromeda:::..: eee Rhaysodias: bi sn Rhaysodias: değişmiş mi merakettim, sen anlat ..:::Andromeda:::..: of ya ne bileyim ben Rhaysodias: offfff baygınlık geldi beaü Rhaysodias: yeter Rhaysodias: neyse Rhaysodias: devame delim ..:::Andromeda:::..: etmeyelim Rhaysodias: etseydik Rhaysodias: duyduguma gore Rhaysodias: sen kolunu ji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 enter tuşu?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla kiz gaza gelmiş biyerleri kalkmiş bizde maytap geciyoz :D[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu kiz benim onu sevdigimi ve ikisinin arasini bozmaya calıstıgımı sanıyor ama dıer bana emır veren ark la arasını yapmaya calısıyorum tabı o arada bunu mert e soyleme eline bişi gecmez dedi o anda kopus :D[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 space ile enterı karıstırmıssınız galiba[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :) alıskanlık olmus bikere[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :)[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 okuyan özetlesin bari :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 harbi açıklasın biri[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Dayı bune yaw ince uzun bizi bozmasın _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İndex???[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Biri derleyip toparlasın şunu veya çıkarılması gerekn ders ne onu söylesin ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Eyw :) Fazlasıyla yeterli okumamak için...[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 this is turkish, you know? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: nostabinda, 20 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: Eyw :) Fazlasıyla yeterli okumamak için... +1 kardeşime :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bence tam anlami ile gabage lik bir konu.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Harbiden okuyan var mi ?[signature][hline]Burningred LvL 52 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 37 Scout - Bartz [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 kim bu arkadaslar ?[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: BonePART, 20 Ekim 2004 00:44 tarihinde demiş ki: Rhaysodias: o gerçek bir rockçu ama rapi daha çok sevio ******************** Rhaysodias: niye jiletliyon len kolunu yazık degılmı ..:::Andromeda:::..: jiletlemiyorum sadece bazen bazı kelimeler yazıyorum o kadar... evet ciks ne alaka boş gençlik dicektin...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Kaish, 19 Ekim 2004 21:45 tarihinde demiş ki: ..:::Andromeda:::..: hmm ..:::Andromeda:::..: söyle ..:::Andromeda:::..: rasmus'a ..:::Andromeda:::..: gay ..:::Andromeda:::..: diyin! Rhaysodias: kabul Rhaysodias: et ..:::Andromeda:::..: mikrofon lazım Rhaysodias: bende Rhaysodias: vaar ..:::Andromeda:::..: takamam şimdi... napıyo bunlar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Maedhros_Laorx, 20 Ekim 2004 15:15 tarihinde demiş ki: said: Kaish, 19 Ekim 2004 21:45 tarihinde demiş ki: ..:::Andromeda:::..: hmm ..:::Andromeda:::..: söyle ..:::Andromeda:::..: rasmus'a ..:::Andromeda:::..: gay ..:::Andromeda:::..: diyin! Rhaysodias: kabul Rhaysodias: et ..:::Andromeda:::..: mikrofon lazım Rhaysodias: bende Rhaysodias: vaar ..:::Andromeda:::..: takamam şimdi... napıyo bunlar:D :PPPPp[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ne gibi bir muhabbet bu ya. konu dışında ne arıyor? nasıl yani? *! mavi ekran verir*[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Eternal, 20 Ekim 2004 14:47 tarihinde demiş ki: kim bu arkadaslar ? arkada$? tanıyosun yanı? yazık :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 beni kimse tanımıyomu cık cık ayıp valla locusun efsane adepti var burda :P[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Listemde böyle konuşan insanları barındırmıyorum allahtan heh.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar