Uzun Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bir arkadaşım PS3'ünü bana bıraktı. Bende gittim F.E.A.R 3 diye bir oyun aldım. Oyunu oynadım ve bitirdim. Şimdi online oynamak istiyorum ama bir türlü beceremedim. Bu adresten üyeliğimi yaptım. https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action Sonra PS3 ten yukarıdaki adresten almış olduğum kullanıcı adı ve şifrem ile PS3 network sistemine bağına bağlanmayı deniyorum. Başka bir kişinin e-mail adresi ile bağlanamazsınız diyor. Bende once s arkadasım oynuyormuş internetten PS3 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 her ps3 kullanıcı profili icin 1 tane PSN hesabın olabiliyor. PS3 de 2. bi kullanıcı yaratacaksın onunla almış olduğun PSN hesabını kullanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 en soldaki yerden kullanici yaratmaktan bahsediyoruz bu arada yeni bir psn uyeligi degil. ordan yarattiktan sonra sign up for playstation network cikicak ordan use an existing account diyip kendi yarattigin hesapla girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar