xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=54864&rid=4369&p=1 hem haber olarak hem de benim cekimlerim ile paylasmak istedim ki umarim yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 BENİ EN ÇOK CAPSLOCK YORDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 o copy paste idi o yuzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Fotograflarin yarisini baska yerden calmislar, yarisini da cep telefonu ile cekip yuklemisler. Al sana galeri. Sonra gazeteciler icin neden kotu konusuyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 he iste ben de gerizakali modunda ekliyorum buraya konuyu falan dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 trafik hakikaten kafayı yedirtir insana ben böyle trafik görmedim. Kahire'nin trafiği de birincilik için zorlar bayağı Moskovayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 memeli fotolar olcak diye gezindim zamanım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ortada bir caps lock sıkıntısı olduğu için linke tıklamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 "hızla gelişen"den sonra virgül konmadığı için ben soğuğun geliştiğini anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 adamlar saraylarindan birini devlet universitesi yapiyor ya heh. biz de olsa 6si otel olur digeri de RTEnin evi. Fotograflar turist kalitesinde ama moskova devlet universitesinin fotografini koydugun icin affediyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ya da saray muduru, sarayi evinin oturma odasina tasitmaya calisir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bu raşan instütü dediğimiz yer moskova devlet üni mi oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 yok. o sanirim baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Nerde olm bu Öss tercihlerinden beri arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 seni onu arama. o seni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Zaten onu ararken ne ara uludağ makineye geldim onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Llama said: memeli fotolar olcak diye gezindim zamanım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 cok yanlis yerlerde ariyomussun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ardeth said: adamlar saraylarindan birini devlet universitesi yapiyor ya heh. biz de olsa 6si otel olur digeri de RTEnin evi. Fotograflar turist kalitesinde ama moskova devlet universitesinin fotografini koydugun icin affediyorum seni yıldız niye davutpaşa'ya taşınıyor zannediyorsunuz,beşiktaş ın göbegine butik otel yapcaklar :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ardeth said: adamlar saraylarindan birini devlet universitesi yapiyor ya heh. biz de olsa 6si otel olur digeri de RTEnin evi. Fotograflar turist kalitesinde ama moskova devlet universitesinin fotografini koydugun icin affediyorum seni yıldız tekniğin bir kısmı bizde de saray yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 fazla surmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar