Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Su ip degistirme olayini bana bi aciklar misiniz ? o.O bende sign-up larda sorun yasamak istemiyorum...nasil degistiricem veya neden degistirmem gerekiyor,bu arada baglantim kablo net.[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 eternal 2 ye kadar müddet veriorum sana :D.yok blizzardda ki arkadasin msn inini rica edecem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 durun beyler ne ipsi daha sign up yok bişi yok olacağı da garanti değil bence hala...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hayir ben genel olarak diyorum,sonucta son ana kadar beklemenin anlami yok.neden ip degistirmemiz gerekiyor,bir de nasil yapicam ?.?[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Eno, 19 Ekim 2004 22:45 tarihinde demiş ki: inceden inceye eternal ın üstüne atlasakmı arkadaşlar? Ehh evet.. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya google'dan nasil proxy buluyorduk biri bana atarmi pmden lutfen unuttum :(.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya kimse bana su proxy ip olayini anlatmiycak mi yani :'([signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 du ben buldum salla bunlar turk paylashmayi bilmezler... abi google'a gir, (www.google.com) , sonra arat free public proxy list diye yada proxy list diye, shimdi orada buldugun amerika proxylerini biryere kaydet... Internet explorer ach, sonra extra's, sonra internetoptions orada connectionsu sech, onun altindada options olacak oraya git sonra orada olan proxy ni degishmeden bir yere kaydet sonra geri degishebilmen icin... portu filani da yazmayi unutma...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 *!Doktordan da destek alarak eternalın üzerine yürür* Aloo hemşerim? Duygularımızla oynadıııınnn?[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 * Acıklama yapar * Calif. burdan 8 saat geri heycan yok daha saat saat oglen 4 gece 2-3 e kadar musade edin.. =)[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 şu işin olurunu söle hoca, bu gece 2-3 mü yoksa 1 hafta sonra 2-3 mü :) ??[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 eternalin ichindeki hisi varya.... sana karshi bishey solemiyorum eternal sadece ichindeki 'o' hisse... ZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: fortinbras, 19 Ekim 2004 18:10 tarihinde demiş ki: bence patlar bu open beta yani yok ortada bişi kaç haftadır... ortaya attılar bi open beta heralde oyun çıkmadan 2 hafta once flm yapacaklar millet oyalansın diye... Bende oyle dusunuyorum cunku cok daha oncelerde open beta'nin 2 hafta surecegini heryerde soyluyorlardi bence pek umutlanmayin derim.. Birde benim icin iyi haber proxy kullanmama gerek kalmadi, aussie'lerde katilabiliyormus :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bence girin free serverlara oynayın open beta baslıyana kadar.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 *!Meşe odununu arkasına saklar..* Eternaal nerdeesiiin...[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 eternal'i kurban edersek open beta daha hizli gelir gibi geldi bana bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 eternal a is buldum ben.irak a mal tasicak kamyon da veriorum yanidna bedava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 *!Bakar ki arkasından gelen destek artmış, saldırıyı başlatır...* Ne diyon sen böyle başlıcak fln? İnsanız ulen biz... Duygularımız var! *! Yapıştırır bi tane *[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 nan narinna narina naaaaaaaaaaaaaaaaaay[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bana zaten basindan beri sacma geldi ama eger GM tarafindan alinmis bi bilgi oldugunu soyleyince inandim,eger blizzard bu hafta OB i baslaticaksa bu ya cumartesi yada pazar olur,hafta ortasi olmaz...[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Dreamfury, 20 Ekim 2004 13:21 tarihinde demiş ki: bana zaten basindan beri sacma geldi ama eger GM tarafindan alinmis bi bilgi oldugunu soyleyince inandim,eger blizzard bu hafta OB i baslaticaksa bu ya cumartesi yada pazar olur,hafta ortasi olmaz... niye hafta ortasi olmaz? bence hafta ortasi olur ki herkes giremez de chokmez serverler , ishleyen okula giden insanlar filan yuzunden, bence tabi...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bide sheyi anlamiyorum , shimdi bu insanlar bi date verseler olurlermi ne zaman sign uplar acilicak diye? bu kadar zormu bunu yapmak? yoksa bu ishin orospulugumu?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Aksaklık olurda Verilen tarihte acılmazsa Blizzard a duyulan güven azalır.Bu herzama böledir. Atıyorum 5 Kasımda acıyoruz degip acamazlarsa 10 kasımda acıyoruz deyip tekrar acamazlarsa iki gün sonra 17 kasımda acıyoruz derse bu adamlar sie lan ne bu der millet..Otoriter olmak için bu dedigim dedik olayı yani[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tamam işte eternal kendini blizzin yerine koy onlar gün vermezken sen saat verdin ve tabiki sana karşı herkes odunları eline almış durumda (ben hariç) :D *çaktırmadan eternalın arkasına sokulur arkasında bişey gizlemektedir*[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya iyide blizzard hangi oyununu su gune kadar vaktinde cikarmis? bu adamlar surekli geciktiriyolar, ama hic de guven azalmiyo, hala gozum kapali bliz. oyunlarini alirim... adamlar iyi oyun yapiyolar, prensip olarak almamak tabi bi yere kadar ama kendimi cezalandirmis olurum, onlari degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar