Arma Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 güneş gözlüğünün üstüne bastım. camı düştü ve hafif eğildi. tamir edilir mi bu zımbırtı. daha doğru düzgün kullanmadım bile bee. içime oturdu.
Arma Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yapmaaaa. tamir olur dee. halledilir deee.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 eski haline dönmediyse plastik deformasyon olmuştur düzen tutmaz
Arma Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kurcalamadım fazla. aldığım yeri aradım şimdi. getir bakalım kırılma falan yoksa yaparız dedi. neyse deneriz şansımızı. olmadı soğuk su içerim. bu bana iyi bir ders oldu. ne kadar sıkışırsan sıkış eve gelince gözlüğü yere koyup tuvalete dalma.
Arma Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 deformasyon yok. yapar di mi? evet evet yapar. 2 hafta sonra Ankara ya uğrayacam ama. O zamana kadar aklımda takılı kalacak. öfff.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 cam her türlü takılır da çerçeve esnediyse eski haline gelmiyor metal mi plastik mi
Norak Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 işte bu yüzden kurşun geçirmez esneklikte gözlük kullanıyorum
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Arma said: kurcalamadım fazla. aldığım yeri aradım şimdi. getir bakalım kırılma falan yoksa yaparız dedi. neyse deneriz şansımızı. olmadı soğuk su içerim. bu bana iyi bir ders oldu. ne kadar sıkışırsan sıkış eve gelince gözlüğü yere koyup tuvalete dalma. ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla
Arma Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 metal ama esneme yok. taş gibi hala. düzeltemedim elimle eğikliği. eğiklik fazla değil aslında yaa. sıvamayım diyede kurcalamayı bıraktım. ankamall göz gruptan almıştım
throine Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ben de sık sık gözlüğümün üstüne oturup dümdüz ederim ama daha kırılmadı valla gözlükçü eski haline getiriyor.
throine Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 elinle düzeltmeye kalkma gözlükçü çerçeveyi ısıtacak kolayca eğecek bükecek ona bırak.
Arma Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 tamam. kaba koydum kaldırdım. adam yapsın. yapabilir mi ki lan? diye düşünmeyide bırakıyorum. Sağolun sakinleştim.
Arma Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 forgiver o büyük sorun işte. ilk kez beğenerek bir gözlük aldım hevesim kursağımda kaldı.
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 forgiver said: güneş gözlüğü seçmekte zor iş benim vardı 1 tane çokta güzel oluyordu yüzüme, pahalı da bişiydi. Tam piç erkek modeli gözlüğü. ama kilo alınca ufacık kaldı lan sdf takamıyorum resmen. Zaten eski resimlere bakıyorum da bir insanın suratı bu kadar kilo alamaz yaf sdf
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 gözlük deme bana, ben neredeyse 10 sene önce eşimin bana 300 küsür milyon Lira'ya aldığı Armani güneş gözlüğünün camına her ne alakası varsa Japon yapıştırıcı damlatmıştım. hala içimde yaradır. Japon yapıştırıcısını hayatımdan silmeme neden olmuştur.
Öne çıkan mesajlar