Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Testimonials

di

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

ay sonuna kadar işim var sonra tamamen bosum oynamak icin demistin öyle hatırlıyorum birkaç ay degil. Vereli birkaç ay oldu benimde simdi aklıma geliyor, steamde görseydim aklıma gelirdi heralde :)

Ben de baska hatirliyorum, baktim simdi ne demisim diye ama history falan yokmus steam chat'te. Sonuc olarak senin hatirladigin bile dogru olsa elimden bir sey gelmiyor cunku oynama istegiyle aldim ama elimde olmayan sebeplerden oynayamadim. Oyun kurulu kaldi uzun sure, dert bile oldu ulan bir oynayamadim diye ama web sitesi bile acamadigimdan acmadim oyunu. Bilseydim boyle olacagini sazan gibi atlamazdim, bosuna bu kadar laf da yemezdim.

Neyse bugun yarin geleceklermis. Gelip agzina agzina vurucam artik oyunda baska turlu kurtaramam kendimi. =)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

aquila said:

3. hangisi lan, yeni kel mi var?

Erkek arkadaslariniz yarimci oluyordur diye dusunuyorum. Baska turlu bu kadar eforu tek basiniza sarfedebileceginizden supheliyim. Onlardan biri daha keldir mutlaka.

AAHAHAHAHAHHAH adam rage e girmiş yine.

abi dünyanın en kolay sinirlenen adamı bu ya. çok eğleniyorum mütemadiyen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne ya, adam doğru düzgün bişey rica etmiş. Abuk subuk şeyler yazmak neyin kafası böyle?

Yanlış yerden istemişsin Tim, bence bunun yeri zaten artık LinkedIn. Oradaki profiline link verip seninle iş yapan kişilerin yazmasını rica edersen hem İK departmanları açısından da daha güvenilir bir referans olacaktır.

Ben yıllardır tanırım, bir çok konuda danışıp yardımını aldım teşekkürler. Seve seve yazarım LinkedIn profiline.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...