Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kite shield crafted by me:P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ön tarafı kumaş boyalar altın beyaz ve siyah renk olarak 3 tane macun kullanmadım kumaşı zımbalarla gerip kenarına ısı ile bant attım
tutma yeri falan metal küçüktü içine yumuşak bişi koyup elektirip bantı ile sardım çok rahat tutuluyor yumuşacık oldu
alttaki kumaş kısıma kol geçiriliyor böylece tutarken hiç yorulmuyorsun

toplam tutar:
boyalar 3milyon (siyah boya harcadım azıcık siyah hemen tutuyor zaten beyaz astar niyetine çok az attım altın rengide evde vardı baya)
tahta 5 milyon
tutacak ve nalbur malzemeler 3 milyon
yapımı boyanması 3 saatte bitti

Odtüde tiyatroda kullanılıcak ablam sipariş etti bende yaptım 20ye satıcam çok emek var bide dahil edilmemiş malzemelerde var üstünde kumaş gibi

Darbeye dayanıklı boyası bozulabilyor ama parçalanma efekti oluyor oda altın yamulmuş gibi oluyo darbe yiyince:)

edit:img tagını unutmuşum lan[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 17 Ekim 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
crafter? bende makinasını yaptın sandım

edit: ben olsam 50den aşağı satmam, ama tabi abla indirimi olabilir, ablasına/abisine göre değişir mesela ben abime %1den fazla indirim yapmazdım :p

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Ekim 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
chemical bs liğe el attı
:) hehe chem işe yarar şeyler yapıo artık
dvm devleti kurtaracan sen inanıyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
bs diil carpenter

lan r olmuş
d olacak
ikisi yakın zaten birbirine
modlar adminler :) yardım crafter i crafted yapsak[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
ince tahta diil yannız
cmlik tahta hemde sağlamından 2 parça halinde oradaki çıta tuyuyor bide alttan gizli vidalar var:)

katana ile vurmadıkca dayanır baya
yani kılıç keskin metal diilse dayanır çok rahat
yani 1cmlik sağlam tahtayı (sunta diil:) ) bıçakla kesmeye çalışmak gibi bişi uzun sürer[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
ben daha iyi parçalarım hadi bakalım ben gladyus var :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
eheh valla 29 ünda alacan anca rewendor:)

yannız balta ile geleceksen içine paslanmaz çelik panel çekerim ona göre daalır baltan[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
crafted by me oalcak da neyse:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
biliyoruz [signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 17 Ekim 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 17 Ekim 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
eheh valla 29 ünda alacan anca rewendor:)

yannız balta ile geleceksen içine paslanmaz çelik panel çekerim ona göre daalır baltan

Yok balta bulamadım, zaten ben kılıç hastasıyım, bakayım BKFT (BilimKurgu Fantazi Topluluğu) bir ara tiyatrocuları basıp ortaçağ malzemesi yürütmüştü galiba orda var mı kılıç.. Eğer yoksa dağcı adamız ne de olsa kazmayla şansımızı deneriz :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
artık başlığa bakıp yazanı tahmin edebiliyorum.
ama valla helal olsun chemical, sen aç kalmazssın bu hayatta.
üretken çocuk[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
valla kazma rahat parçalar bence tahtayı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
şş bunu bana hediye etsene :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..