Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 merhaba arkadaslar bildiginiz üzere arcadium ultima olnine www.datanetworkcenter.com sponsorlugunda acılıcaktı bize verilen bilgisayar ve hat baskasına kiralanmıs 4 ay benı oyaladılar anlıcagınız sonunda 220 milyon aylık para istediler falan falan sakın inanmayın bosuna emek vermeyın dikkatli olun [email protected] msn adresidir bu insanın güvenmeyiniz.[signature][hline]Herzaman Sizlerle Daha İleriye Arcadium U.O DNC Host Msn:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Geçhmiş olsun.. Bu arada imzanada göz atmayı unutma. Dolandırıcı dediğin kişinin reklamını yapıyorsun..[signature][hline]YeK|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ------------------------ İtina ile aslan terbiye edilir! [b]Bursa & Fenerbahçe taraftarı..[/b] [b]Ultima Online | Counter-Strike | Need For Speed | Star Craft[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ha + DNC ile aynı mahallede oturuyoruz.. Bende gidip konustum kendisiyle, 25 yaşlarında biri..[signature][hline]YeK|DeathracK| Bo$h sokaklarda yalnız gezinen, düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen, ben giderim hatır kalır dostlar beni hatırlasın.. ------------------------ İtina ile aslan terbiye edilir! [b]Bursa & Fenerbahçe taraftarı..[/b] [b]Ultima Online | Counter-Strike | Need For Speed | Star Craft[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ah timur sen yeterince dolandırmadınmı milleti ? birazda sen dolandırıl bakiim haydin...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Anti-Nicotinee devreye girer birazdan korkmayın :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bilemem artik basınıza gelirse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu sefer karar verdim hiç bir şekilde sponsor veya hosting firmasıyla anlasıp server acmıcagım bundan sonra arcadia uo shardındayız ekip PLAYER RULZ!!! bir zamanlar tek tuk idik zamanla birleştik gün geldi cogaldik simdi arcadia'dayız![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azraeel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Arcadium, 20 Ekim 2004 01:54 tarihinde demiş ki: bu sefer karar verdim hiç bir şekilde sponsor veya hosting firmasıyla anlasıp server acmıcagım bundan sonra arcadia uo shardındayız ekip PLAYER RULZ!!! bir zamanlar tek tuk idik zamanla birleştik gün geldi cogaldik simdi arcadia'dayız! + 1.000.000 Kendi işini kendin yap bencede en mantıklısı.[signature][hline]Only ALLAH can judge me..! TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004 FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Özer beyden bunu beklemezdim, onun böyle bir şey yapıcağını sanmıyorum..[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] [Bu mesaj Deathrack tarafından 20 Ekim 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ben size dedim zamanında o kadar büyük reklamlarını basmayın diye :) geçmiş olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lucas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 geçmiş olsun timurcum üzüldüm.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Geçiş olsun hoca... Unutmadan host hizmeti verilir :) Bana özel msj atın msninizi konuşabiliriz ;) PS:Dakkada reklam rulaz :)[signature][hline]Hostta 1 Numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bu forumlarda bas bas soylendi ISP lerle irtibata gecin diye sunucu kiralanicaksa bile ISP lerden , yok shell yok data bunlarin hepsi yalan seyler :) bir varmis bir yokmus hesab'i[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: sirplaya-, 20 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Bu forumlarda bas bas soylendi ISP lerle irtibata gecin diye sunucu kiralanicaksa bile ISP lerden , yok shell yok data bunlarin hepsi yalan seyler :) bir varmis bir yokmus hesab'i evet sen iyi bilirsin[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu 2 oldu datanetwork un fakat biz doren-cala da herangi bi sorun yaşamamıştık ama görüyorumki baya olaylar dönüo ama olması normal orta okul çocuklarının eline düştü hem uo hemde host vs vs gibi şeyler seçim yaparken çok dikkatli olmak lazım Geçmiş Olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AruzieL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 2 degil 3 oldu bir de Sanitar var..[signature][hline]Sanitar Shard.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Iss lerden tr.net tavsiye edilir...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu da gelir , bu geçer ağlama...[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Governor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ben bir anLatırsam DNC'yi bitmez :) Ben Bursada oLdugum için yimedi heraLde bana aynı $ey iyapmak parayı iade etmi$ti :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cem uzan topic açacak dolandırıldım diye bi ona gülerim bide buna[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Governor, 20 Ekim 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Ben bir anLatırsam DNC'yi bitmez :) Ben Bursada oLdugum için yimedi heraLde bana aynı $ey iyapmak parayı iade etmi$ti :) Seni bana anlattı.. Adamla aynı mahallede oturduğuma inanamıyorum, adamın şöhreti Türkiye'ye dağılmış.[signature][hline][b]-=YeK|Acextar Lousiano|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: tAKA, 20 Ekim 2004 18:04 tarihinde demiş ki: said: sirplaya-, 20 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Bu forumlarda bas bas soylendi ISP lerle irtibata gecin diye sunucu kiralanicaksa bile ISP lerden , yok shell yok data bunlarin hepsi yalan seyler :) bir varmis bir yokmus hesab'i evet sen iyi bilirsin yanlis anlasilma olmasin laf atma manasinda degil[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Birisi size sponsor olacagım derse önce durup düşünün.. 1- kimse gelir elde edemeyecegi bir işe yatırım yapmaz ( hiç bir hosting firması) 2- kişisel beklentileri olmayan hiç kimse size bu konuda yardımcı olmaz. 3- Eğer maddi sıkıntılarınız varsa bu işe hiç bulaşmayın. 4- Eğer çok güvenilir bir arkadaşınızın data center'ı yoksa yine bu işe bulaşmayın. *5- Paranızla yapacagınız alışverişlerde fişinizi alın ;)* 6- Bu işlerde aceleci olmayın.. "Player'lar için" 7- Oynayacagınız sunucunun domain adına iyice bakın uzantısı tr.tc.tb.tz. gibi saçma uzantılar varsa ondan hayır gelmez hiç girip tenezzül edip oynamayın. ( sonuçta siz zararlı çıkarsınız) 8- Değişiklikler peşinde koşun, hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız Role Playing e biraz katkınız olsun 9- Ultima Online BİR OYUNDUR... Bunu çığırından çıkarmanın hiçmi hiç alemi yok. 10- Uo Sadece actiondan ibaret değildir. Oyunun yapısı itibarı ile bir yerde Rp yapmak zorunda kalırsınız. Sonuç olarak Oturup düşünün sonradan "vah ben ne yaptım" dememek için... [edit çok saçma bir şık vardır düzelttim ;) ] [Bu mesaj Manloth tarafından 21 Ekim 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Dolandırıcı sponsor ve hosting × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Anti-Nicotinee devreye girer birazdan korkmayın :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bilemem artik basınıza gelirse[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu sefer karar verdim hiç bir şekilde sponsor veya hosting firmasıyla anlasıp server acmıcagım bundan sonra arcadia uo shardındayız ekip PLAYER RULZ!!! bir zamanlar tek tuk idik zamanla birleştik gün geldi cogaldik simdi arcadia'dayız![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Arcadium, 20 Ekim 2004 01:54 tarihinde demiş ki: bu sefer karar verdim hiç bir şekilde sponsor veya hosting firmasıyla anlasıp server acmıcagım bundan sonra arcadia uo shardındayız ekip PLAYER RULZ!!! bir zamanlar tek tuk idik zamanla birleştik gün geldi cogaldik simdi arcadia'dayız! + 1.000.000 Kendi işini kendin yap bencede en mantıklısı.[signature][hline]Only ALLAH can judge me..! TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004 FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Özer beyden bunu beklemezdim, onun böyle bir şey yapıcağını sanmıyorum..[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] [Bu mesaj Deathrack tarafından 20 Ekim 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ben size dedim zamanında o kadar büyük reklamlarını basmayın diye :) geçmiş olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 geçmiş olsun timurcum üzüldüm.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Geçiş olsun hoca... Unutmadan host hizmeti verilir :) Bana özel msj atın msninizi konuşabiliriz ;) PS:Dakkada reklam rulaz :)[signature][hline]Hostta 1 Numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bu forumlarda bas bas soylendi ISP lerle irtibata gecin diye sunucu kiralanicaksa bile ISP lerden , yok shell yok data bunlarin hepsi yalan seyler :) bir varmis bir yokmus hesab'i[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: sirplaya-, 20 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Bu forumlarda bas bas soylendi ISP lerle irtibata gecin diye sunucu kiralanicaksa bile ISP lerden , yok shell yok data bunlarin hepsi yalan seyler :) bir varmis bir yokmus hesab'i evet sen iyi bilirsin[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu 2 oldu datanetwork un fakat biz doren-cala da herangi bi sorun yaşamamıştık ama görüyorumki baya olaylar dönüo ama olması normal orta okul çocuklarının eline düştü hem uo hemde host vs vs gibi şeyler seçim yaparken çok dikkatli olmak lazım Geçmiş Olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AruzieL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 2 degil 3 oldu bir de Sanitar var..[signature][hline]Sanitar Shard.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Iss lerden tr.net tavsiye edilir...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu da gelir , bu geçer ağlama...[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Governor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ben bir anLatırsam DNC'yi bitmez :) Ben Bursada oLdugum için yimedi heraLde bana aynı $ey iyapmak parayı iade etmi$ti :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cem uzan topic açacak dolandırıldım diye bi ona gülerim bide buna[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Governor, 20 Ekim 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Ben bir anLatırsam DNC'yi bitmez :) Ben Bursada oLdugum için yimedi heraLde bana aynı $ey iyapmak parayı iade etmi$ti :) Seni bana anlattı.. Adamla aynı mahallede oturduğuma inanamıyorum, adamın şöhreti Türkiye'ye dağılmış.[signature][hline][b]-=YeK|Acextar Lousiano|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: tAKA, 20 Ekim 2004 18:04 tarihinde demiş ki: said: sirplaya-, 20 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Bu forumlarda bas bas soylendi ISP lerle irtibata gecin diye sunucu kiralanicaksa bile ISP lerden , yok shell yok data bunlarin hepsi yalan seyler :) bir varmis bir yokmus hesab'i evet sen iyi bilirsin yanlis anlasilma olmasin laf atma manasinda degil[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Manloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Birisi size sponsor olacagım derse önce durup düşünün.. 1- kimse gelir elde edemeyecegi bir işe yatırım yapmaz ( hiç bir hosting firması) 2- kişisel beklentileri olmayan hiç kimse size bu konuda yardımcı olmaz. 3- Eğer maddi sıkıntılarınız varsa bu işe hiç bulaşmayın. 4- Eğer çok güvenilir bir arkadaşınızın data center'ı yoksa yine bu işe bulaşmayın. *5- Paranızla yapacagınız alışverişlerde fişinizi alın ;)* 6- Bu işlerde aceleci olmayın.. "Player'lar için" 7- Oynayacagınız sunucunun domain adına iyice bakın uzantısı tr.tc.tb.tz. gibi saçma uzantılar varsa ondan hayır gelmez hiç girip tenezzül edip oynamayın. ( sonuçta siz zararlı çıkarsınız) 8- Değişiklikler peşinde koşun, hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız Role Playing e biraz katkınız olsun 9- Ultima Online BİR OYUNDUR... Bunu çığırından çıkarmanın hiçmi hiç alemi yok. 10- Uo Sadece actiondan ibaret değildir. Oyunun yapısı itibarı ile bir yerde Rp yapmak zorunda kalırsınız. Sonuç olarak Oturup düşünün sonradan "vah ben ne yaptım" dememek için... [edit çok saçma bir şık vardır düzelttim ;) ] [Bu mesaj Manloth tarafından 21 Ekim 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Dolandırıcı sponsor ve hosting × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu da gelir , bu geçer ağlama...[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ben bir anLatırsam DNC'yi bitmez :) Ben Bursada oLdugum için yimedi heraLde bana aynı $ey iyapmak parayı iade etmi$ti :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cem uzan topic açacak dolandırıldım diye bi ona gülerim bide buna[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Governor, 20 Ekim 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Ben bir anLatırsam DNC'yi bitmez :) Ben Bursada oLdugum için yimedi heraLde bana aynı $ey iyapmak parayı iade etmi$ti :) Seni bana anlattı.. Adamla aynı mahallede oturduğuma inanamıyorum, adamın şöhreti Türkiye'ye dağılmış.[signature][hline][b]-=YeK|Acextar Lousiano|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: tAKA, 20 Ekim 2004 18:04 tarihinde demiş ki: said: sirplaya-, 20 Ekim 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Bu forumlarda bas bas soylendi ISP lerle irtibata gecin diye sunucu kiralanicaksa bile ISP lerden , yok shell yok data bunlarin hepsi yalan seyler :) bir varmis bir yokmus hesab'i evet sen iyi bilirsin yanlis anlasilma olmasin laf atma manasinda degil[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... Günbatımı Diyarı Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah. İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Birisi size sponsor olacagım derse önce durup düşünün.. 1- kimse gelir elde edemeyecegi bir işe yatırım yapmaz ( hiç bir hosting firması) 2- kişisel beklentileri olmayan hiç kimse size bu konuda yardımcı olmaz. 3- Eğer maddi sıkıntılarınız varsa bu işe hiç bulaşmayın. 4- Eğer çok güvenilir bir arkadaşınızın data center'ı yoksa yine bu işe bulaşmayın. *5- Paranızla yapacagınız alışverişlerde fişinizi alın ;)* 6- Bu işlerde aceleci olmayın.. "Player'lar için" 7- Oynayacagınız sunucunun domain adına iyice bakın uzantısı tr.tc.tb.tz. gibi saçma uzantılar varsa ondan hayır gelmez hiç girip tenezzül edip oynamayın. ( sonuçta siz zararlı çıkarsınız) 8- Değişiklikler peşinde koşun, hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız Role Playing e biraz katkınız olsun 9- Ultima Online BİR OYUNDUR... Bunu çığırından çıkarmanın hiçmi hiç alemi yok. 10- Uo Sadece actiondan ibaret değildir. Oyunun yapısı itibarı ile bir yerde Rp yapmak zorunda kalırsınız. Sonuç olarak Oturup düşünün sonradan "vah ben ne yaptım" dememek için... [edit çok saçma bir şık vardır düzelttim ;) ] [Bu mesaj Manloth tarafından 21 Ekim 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar