Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nedir, niyedir?

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde arkadaşlarla işten dönerken sıcak havayı bi nebze kovalım diye elimizi kolumuzu arabanın camından salmış böyle tıngır mıngır (80-100km/h) çevre yolunda giderken birden arkada sellektör yapan bi bmw gördüm yol verdik tabi hemen sora eleman yanımızdan geçerken neye uğradığımızı şaşırdık, sanki jet motorlu bi uçak geçiyomuş gibi ses çıktı (abartısız) direk kulakları tıkatık nooluyo lan diye tırsarak, sora 15-20 saniyede ufukta kayboldu hayvancağız.

şimdi sorarım ben size; bu nedir, nası yapılır, neyle çalışır, normal benzin bu gücü nasıl sağlar?
bi de müdür müdür müdür? :P[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz alakasız ama otobanda gazlıyorum 320ci le arkadan horul horul bi ses geliyo dedim noluyo :) 170-180 civarı gidiyorum. baktım arkadan bişe geliyo bi sağ şeride geçtim, amcam pontiacla kapamış geliyo sonra ufukta kayboldu kısa süre içinde horul horul :)[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim arabada egzost değişiminden sonra gürül gürül bağırıyorda 210'a gaz kesici koymuş namussuzlar üstüne çıkmıyor. Kısaca bağırtı çok hızlı olduğu anlamına gelmiyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bordo bir M3'se gördüğünüz (E36)... :horace: Da motorsport'un aracıdır o 900 beygir gibi bir gücü var kalkış yapamıyor araç 100-300 hızlanmaları için optimize edilmiş.

Turbosundan uçak gibi bir ses çıkıyor dana gibi olduğu için

ayrıntı için http://www.da-motorsport.com

[Bu mesaj Mino tarafından 16 Ağustos 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yılını doldursun araba oynatmaya çalışıcam zaten o tip ayarları ile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltereye gittiğimde kaldığım ailenin yan komşusunda vardı aston martin DB7.(vanquish diil)

sabahları saolsun marşa bastığı an uyandım. şahane motor sesi.
son gün de havaalanına bıraktı.

dedim baba ayağını korkak alıştırma, gazla. :D
80 yapabiliosun napim astonu.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Mino, 16 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
Bordo bir M3'se gördüğünüz (E36)... :horace: Da motorsport'un aracıdır o 900 beygir gibi bir gücü var kalkış yapamıyor araç 100-300 hızlanmaları için optimize edilmiş.

Turbosundan uçak gibi bir ses çıkıyor dana gibi olduğu için

ayrıntı için http://www.da-motorsport.com

[Bu mesaj Mino tarafından 16 Ağustos 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]

o dediğin bmw nos olmadan 900 bg nos ilave edildiğinde 1500 hp olucak :D[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla resim koymayı bilsem motoru göstericemde
Bende derginin YALANCISIYIM arabada sorun cıkmazsa eğer NOS ekliceklerdi 1400 1500 hp olucaktı kim bilir nasil bi nos :D[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk ihtimalle egsozun icine pervane koyulmustur.sanayi ortaminda bole seyler cok yapiliyor.ne kdar guzel oluyor orasi tartisilir ama bence gereksiz o kadar ses.sonucta dusunseene altindaki araba 1.6 o ne lan sese bak diosun.gecen senin dedigin gibi bir sesi honda vti da duydum.ısıklarda yanyana geldik.sordum nedir bu diye pervane var dedi.kisa bir tebessumden sonra devam ettik.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benımkıde alakasız ama anlatayım ıcımde kalmasın :D Ben ızmır ekonomı unı. de "endustrıyel tasarım" okuyorum sabah kalktım ana o da ne dersın baslamasına 20 dk war hemen gıyınıp arabaya atladım.180 fıx le basıyorum otobandan hızlı sanıyorum ya kendımı bı baktım arkamda kırmızı bı alet selektor yapıyor kactım orta serıde yanımdan ucak gıbı gectı.Tamam bu rallıcı bı amca dedım.5-10 km sonra otoban ayrımında benzın ıstasyonu war yavasladım bı baktım kırmızı alet orda porche 911 dı sanırım buraya kadar hersey normal ama ıcınden ınen ÇITIR bi SARIŞINDI abiii dumur oldum :)[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam
Tek tabanca derler bana
Kimseyle konuşmam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...