SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 geçenlerde arkadaşlarla işten dönerken sıcak havayı bi nebze kovalım diye elimizi kolumuzu arabanın camından salmış böyle tıngır mıngır (80-100km/h) çevre yolunda giderken birden arkada sellektör yapan bi bmw gördüm yol verdik tabi hemen sora eleman yanımızdan geçerken neye uğradığımızı şaşırdık, sanki jet motorlu bi uçak geçiyomuş gibi ses çıktı (abartısız) direk kulakları tıkatık nooluyo lan diye tırsarak, sora 15-20 saniyede ufukta kayboldu hayvancağız. şimdi sorarım ben size; bu nedir, nası yapılır, neyle çalışır, normal benzin bu gücü nasıl sağlar? bi de müdür müdür müdür? :P[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 modeli neydi?bide egzostu patlatmış olabilir yada deiştirmiş olabilir kanımca..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 model yazmıyodu (böle eski kasa ama hayvani gözüken siyah bi tane), egsoz patlamış olamaz farkı anlarım ;) bariz jet uçağı sesiydi.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Musluklu egzoz mu ne öyle bişey war belki ondandır [Bu mesaj Vodan tarafından 12 Ağustos 2004 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Biraz alakasız ama otobanda gazlıyorum 320ci le arkadan horul horul bi ses geliyo dedim noluyo :) 170-180 civarı gidiyorum. baktım arkadan bişe geliyo bi sağ şeride geçtim, amcam pontiacla kapamış geliyo sonra ufukta kayboldu kısa süre içinde horul horul :)[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bmw o olcak o kadar bi de motorunu değiştirmiş olabilir. vs vs vs... Egzoza gelince bendekide deli bagırıyor...[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 valla ses dersen modena derim ve dinlerim sadece..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 biz arkadasla kopruden ciktik maslakta motordan cikan egzos bolumu yere dustu, tam on tekerin hizasinda arkaya baglanti yapilan yer parcalanmis, araba egzossuzdu 2 saatlik.. nasi ses geliyor varya BROOGGGGRRRRH diye ralli arabasindan farksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 o arabaın modeli ne ?acaba[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Valla benim arabada egzost değişiminden sonra gürül gürül bağırıyorda 210'a gaz kesici koymuş namussuzlar üstüne çıkmıyor. Kısaca bağırtı çok hızlı olduğu anlamına gelmiyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 fedaykin onu duselttirebilemıomusun?[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bordo bir M3'se gördüğünüz (E36)... :horace: Da motorsport'un aracıdır o 900 beygir gibi bir gücü var kalkış yapamıyor araç 100-300 hızlanmaları için optimize edilmiş. Turbosundan uçak gibi bir ses çıkıyor dana gibi olduğu için ayrıntı için http://www.da-motorsport.com [Bu mesaj Mino tarafından 16 Ağustos 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ilk yılını doldursun araba oynatmaya çalışıcam zaten o tip ayarları ile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 fedo sanayi egzozunla sende olaya karışmışın ya helal =)[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Tyrael, 13 Ağustos 2004 00:48 tarihinde demiş ki: valla ses dersen modena derim ve dinlerim sadece.. Aston Martin V12 Vanquish sesini duymadın galiba genç :horace:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 8,50ci olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ingiltereye gittiğimde kaldığım ailenin yan komşusunda vardı aston martin DB7.(vanquish diil) sabahları saolsun marşa bastığı an uyandım. şahane motor sesi. son gün de havaalanına bıraktı. dedim baba ayağını korkak alıştırma, gazla. :D 80 yapabiliosun napim astonu.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Mino, 16 Ağustos 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Bordo bir M3'se gördüğünüz (E36)... :horace: Da motorsport'un aracıdır o 900 beygir gibi bir gücü var kalkış yapamıyor araç 100-300 hızlanmaları için optimize edilmiş. Turbosundan uçak gibi bir ses çıkıyor dana gibi olduğu için ayrıntı için http://www.da-motorsport.com [Bu mesaj Mino tarafından 16 Ağustos 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] o dediğin bmw nos olmadan 900 bg nos ilave edildiğinde 1500 hp olucak :D[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bence o yanınızdan geçen eski kasa 7 serisi arkadaşım.Yanılmıosam saten 8 silindir motor var o arabalarda.E ee birasda supercharger , fln filan derken yapmış olabilirler.[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 oha lan nos un da 600 beygir verdiyini ilk defa duyuyorum nos la 1500 beygir olamaz max 1050 olur 150 beygir verir belki diorum oda nası verirse artık ne bu lan ucak motorumu var arabada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Valla resim koymayı bilsem motoru göstericemde Bende derginin YALANCISIYIM arabada sorun cıkmazsa eğer NOS ekliceklerdi 1400 1500 hp olucaktı kim bilir nasil bi nos :D[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 buyuk ihtimalle egsozun icine pervane koyulmustur.sanayi ortaminda bole seyler cok yapiliyor.ne kdar guzel oluyor orasi tartisilir ama bence gereksiz o kadar ses.sonucta dusunseene altindaki araba 1.6 o ne lan sese bak diosun.gecen senin dedigin gibi bir sesi honda vti da duydum.ısıklarda yanyana geldik.sordum nedir bu diye pervane var dedi.kisa bir tebessumden sonra devam ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Arabada nos olabilir.[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nniS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya benımkıde alakasız ama anlatayım ıcımde kalmasın :D Ben ızmır ekonomı unı. de "endustrıyel tasarım" okuyorum sabah kalktım ana o da ne dersın baslamasına 20 dk war hemen gıyınıp arabaya atladım.180 fıx le basıyorum otobandan hızlı sanıyorum ya kendımı bı baktım arkamda kırmızı bı alet selektor yapıyor kactım orta serıde yanımdan ucak gıbı gectı.Tamam bu rallıcı bı amca dedım.5-10 km sonra otoban ayrımında benzın ıstasyonu war yavasladım bı baktım kırmızı alet orda porche 911 dı sanırım buraya kadar hersey normal ama ıcınden ınen ÇITIR bi SARIŞINDI abiii dumur oldum :)[signature][hline]Yalnız gezerim yollarda,arkama hiç bakmam Tek tabanca derler bana Kimseyle konuşmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar