batuhan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Haberin kaynağı hürriyet ama böyle bişey varmı? Hürriyet Associated Press'in haberine göre, ABD bu çerçevede Türkiye, Romanya, Sırbistan, Şili ve Libya'nın, silah yapımında kullanılabilecek tüm uranyum stokunu eritmesine yardım etti. ABD'li yetkililer, ülkelerin uranyum stoklarını eritmelerinin, nükleer silahların teröristlerin eline geçmesinin engellenmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Belkide teknik bi olay olabilir ama çevriden dolayı bi sorun var sanırım. Ben direk Abd Tr'nin uranyumunu topladı gibi bişey çıkardım. Teröristlerin eline geçmesin diye yapmalarıda takdire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nukleer silahsizlanma global biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bor a bişey olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yarın öbür gün kapıyı us army armalı herifler çalıp "meraba bekaretinizi teröristler bozmasın diye biz bozmaya geldik" diyip direk işe girişecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 lan uzaylı saldırısı olsa ve sadece nükeer güçle durdurabilecek olsak ne pok yiycez yok arkdaaş insan hayatının sürmesi için ben karşıyım kaldırılmasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nükleer silahsızlana global bişi, ha tabi reaktör mevzusu var. hoş zaten bize düşmez uranyum zenginleştirmek. sıra bize gelene kadar, thorium reaktörlerine geceriz diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Tesis işi zaten başlı başına bir bela hem teknoloji hem izin olarak buna rağmen kalkıp uranyumu da sağlamlaştırmak istedilerse ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bor diye bi mineral var beyler, o hepsini döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Wolas said: lan uzaylı saldırısı olsa ve sadece nükeer güçle durdurabilecek olsak ne pok yiycez yok arkdaaş insan hayatının sürmesi için ben karşıyım kaldırılmasına :D http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/09/ancient-aliens-i-dont-know-therefore-aliens.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 iran kurtaricak dunyayi, sonra ahmedinejad dunya imparatoru olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bor mineral ise tahtada element Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 yeni hedefleri sadece istanbul boğazında olan CONTORIUM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 van gölünde bilmemkaç bin tonlarcası bulunmuştu geçen sene yada 2010 hah buldum, geçen seneymiş: http://forum.paticik.com/read.php?8,5815815,5815815#msg-5815815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Allah razı olsun ameriga ağabeyden, sayesinde pek hafifledik gazımız da geçti huzura erdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar