Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Cooper 3. Jenerasyon (F56)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
topic ile oldukça irrelevant olacak ama izmir'de 8945646 adet beyaz juke var diğer şehirlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum konusu açılmışken
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
DoruK said:

topic ile oldukça irrelevant olacak ama izmir'de 8945646 adet beyaz juke var diğer şehirlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum konusu açılmışken

Bursa'dan bildiriyorum dolu beyaz juke var %95 ini bayanlar kullanıyor hatta sevgilimde bir tane istiyor :P
Mesaj tarihi:
juke popülasyonu inanılmaz hakikaten
bide türkiye fakir diyorlar, 50k'lık araba lan juke...
ama çocuk oyuncağı gibi herkesin altında sdf

param olsa da ben de alsam tabi bi tane
Mesaj tarihi:
dun hanimin arabayi yeni lastikler ve fren hidroligi bakimi sonrasi bir daha bir denedim. negatif fikirlerim birm az degisti mini cooper icin. araba 3 yasina girdi, ben daha test surusu modundayim zaten hala. kosiflerden kosiflere ya da sabiha gokcen den eve kadar falan kullanabiliyorum :P
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
İçi güzel görünüyor, biraz daha modernize etmişler gibi ama dış görünüşe ben de inanamadım. Bu kadar radikal bir değişim yapacaklarını çok düşünmüyorum.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni mininin ici guzel olmus da o direksiyon olmamis sanki, bir de paceman cok guzel olucak sanirim. poor man's evoque'a da katilmiyorum, mini bir hayat tarzidir sonucta. ama tabi ki evoque a benzemis arkadan ozellikle biraz.
Mesaj tarihi:
yani o direksiyon zaten hic olmamis diye dusunmustum miniye, bmw direksiyonu oldugunu cozemedim ama =) mevcut direksiyonu aynen koysunlar zaten 3 kolluyu, gayet daha is yapar o direksiyon. bir de o ekranli sekilde almak gerek mutlaka bu araci, ekran cok guzel olmus ortadaki.

bu arada paceman onden countrymane cok benzemis keske ufak birkac ayirici degisiklik yapsalarmis kozmetik olarak.
Mesaj tarihi:
Bence çok farklılaşan tasarım akımları istemiyorlar genel olarak. Yeni MINI Cooper'ın da arka bölümü Paceman'e benzeteceklerdir diye tahmin ediyorum.

Ekran çok güzel ama MINI genellikle stoktan araç sattığı için beğeninize en yakın konfigürasyonu tercih etmek durumunda kalıyorsunuz. Benim beğendiğim kombinasyonda bir tek ekran eksikti mesela ama yapacak bişey yok :)

Bu arada ekranın 4.000 TL gibi bir opsiyon bedeli var. Çok mantıklı olmasa da almışken ödenebilecek bi fark.
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...