DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 topic ile oldukça irrelevant olacak ama izmir'de 8945646 adet beyaz juke var diğer şehirlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum konusu açılmışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Buralarda envai renklerde görüyorum. Bir beyaz scirocco kadar dikkatimi çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 DoruK said: topic ile oldukça irrelevant olacak ama izmir'de 8945646 adet beyaz juke var diğer şehirlerde de durum aynı mı diye merak ediyorum konusu açılmışken Bursa'dan bildiriyorum dolu beyaz juke var %95 ini bayanlar kullanıyor hatta sevgilimde bir tane istiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 juke u, "çük" diye okuyan bi ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 sevmeyen herkes oyle okuyup sesli telaffuz etmiyor saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Selam, Ben de 'juke diye oturdu' şeklinde bir kılıf uydurdum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 juke popülasyonu inanılmaz hakikaten bide türkiye fakir diyorlar, 50k'lık araba lan juke... ama çocuk oyuncağı gibi herkesin altında sdf param olsa da ben de alsam tabi bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 ote yandan 50k olmayan araba da kalmadi ki piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Selam, Juke kullandım ve beğenmedim bence baya kötü bir araba. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 dun hanimin arabayi yeni lastikler ve fren hidroligi bakimi sonrasi bir daha bir denedim. negatif fikirlerim birm az degisti mini cooper icin. araba 3 yasina girdi, ben daha test surusu modundayim zaten hala. kosiflerden kosiflere ya da sabiha gokcen den eve kadar falan kullanabiliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Exterior ve Interior ile alakalı bir iki foto çıkmış. Paylaşıyorum: F56 interior Exterior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Exterior a inanmak guc ama interior un boyle olacagi sinyalleri cokca verilmisti. Retro-modern hava bence muhafaza edilmis. Malzemeleri gormek lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 İçi güzel görünüyor, biraz daha modernize etmişler gibi ama dış görünüşe ben de inanamadım. Bu kadar radikal bir değişim yapacaklarını çok düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 MINI Paceman Spy fotolar çıkmış. MINI Paceman Spy Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 lanse edildiginden beri cok hosuma gidiyor ama poor man's evoque sifatindan bi sure kurtulmayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 wastyrx said: Selam, Juke kullandım ve beğenmedim bence baya kötü bir araba. Saygılar. nissan = renault kim renoya sürüş zevkinden ötürü biniyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Reklamlarda Renault alanlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 yeni mininin ici guzel olmus da o direksiyon olmamis sanki, bir de paceman cok guzel olucak sanirim. poor man's evoque'a da katilmiyorum, mini bir hayat tarzidir sonucta. ama tabi ki evoque a benzemis arkadan ozellikle biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Test aracı olduğu için BMW 1 serisinin direksiyonunu kullanmışlar. Bitmiş üründe bu şekilde olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yani o direksiyon zaten hic olmamis diye dusunmustum miniye, bmw direksiyonu oldugunu cozemedim ama =) mevcut direksiyonu aynen koysunlar zaten 3 kolluyu, gayet daha is yapar o direksiyon. bir de o ekranli sekilde almak gerek mutlaka bu araci, ekran cok guzel olmus ortadaki. bu arada paceman onden countrymane cok benzemis keske ufak birkac ayirici degisiklik yapsalarmis kozmetik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bence çok farklılaşan tasarım akımları istemiyorlar genel olarak. Yeni MINI Cooper'ın da arka bölümü Paceman'e benzeteceklerdir diye tahmin ediyorum. Ekran çok güzel ama MINI genellikle stoktan araç sattığı için beğeninize en yakın konfigürasyonu tercih etmek durumunda kalıyorsunuz. Benim beğendiğim kombinasyonda bir tek ekran eksikti mesela ama yapacak bişey yok :) Bu arada ekranın 4.000 TL gibi bir opsiyon bedeli var. Çok mantıklı olmasa da almışken ödenebilecek bi fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bence rocketman konsept cok iyiydi. Ona benzemesini bekliyorum hatta ozellikle arkasi ve tavani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 mini cooper dedigin audi a3 gibi. ne degisti anlamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Almanın eline verirsen Mini yi 3. jenerasyonda tasarımın içine eder. Ön tarafı rezil rusva hele o tampon nedir? Rezalet Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar