eski Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 walla bizim işte de havalar güzelleştimi olay bitio.bundan sonra tüm c.tesiler benim artık copry dart atağmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Atah laa had. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ben de ölmek üzereyim ve çalışıyorum hardcore. iğne vurulmam gerek ama gidemiyorum da hastaneye, gece çok terledim sürekli sürekli iç çamaşır değiş, duşa gir yapa yapa bugün BEYAZ DON giymek zorunda kaldım. şimdi nasıl dötümü sıyırıp da iğne vurdurabilirim onu düşünüyorum. çıkarıp gitsem çok mu erotik olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ahahha patates aynı durumdayım bende (beyaz don hariç) iğne aslıdna iyi fikir ya ben de mi vurdursam (iğne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 adam laf olsun diye sölemiş işte hani vardır ya piyango çıksa sanada alırız bişiler diyen tipler ama bilirsin hayatta almicanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 konuyu ferhat göçer açmış diye düşünmedim değil bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Osuran_boğa said: adam laf olsun diye sölemiş işte hani vardır ya piyango çıksa sanada alırız bişiler diyen tipler ama bilirsin hayatta almicanı. ben ciddi olduğunu düşünmüştüm baya... bozulunca falan çaktım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Malesef özel sektörde feragat ettiğiniz herşey patronunuzun eline bir koz olarak geçiveriyor, ondan faydalanmak istiyorlar her daim. Bence hiç düşünmeden git doktora, zaten bahsettiğin gibi bir durumdaysan dinlenmen için rapor yazacaktır git evine toparlan ve işine dinç bir şekilde geri dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 oturduğum yerde tir tir titriyorum hava 20 derece olm noluyor bana ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 geldi bana surat yapıyor şimdi... çocuk gibi küsmüş bana ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ben 2 saat serumumu yedim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 patatespresi said: ben 2 saat serumumu yedim geldim. ben onu akşam yapacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 patatespresi said: ben 2 saat serumumu yedim geldim. Hmmmm tadı nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Meyveli, çilek-karpuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar