Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 linux tabanlı güncel, stabil live cd ne önerirsiniz ? En son knoppix ver 6 kullanıyordum sistem kurtarma, banka hesaplarına bakma, paypal vb.. işleri için. 2 yıldan fazla oldu çıkmıştır yeni bir şeylerde takip etmedik tabii
Cd- Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Banka hesaplarına bakarken niye live cd kullanıyosun abi? Virüz zart zurt şeyolmasın diye yapıyosun diyecem de zaten bankaların hepsi one-time password gönderiyo
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 olsun böle daha içim rahat ediyor. zaten amaç ufaktanda olsa linux a aşina olmak bir yerde görünce bu ne yaa dememek.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Ubuntu iyi.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 simdi soruyu sole deistireyim, live cd deyim knoppix calisiyor. consolda `sudo apt-get update` komutunu girince asagidaki hatayi aliyorum en son satirda Reading package lists... Error! E: Dynamic MMap ran out of room. Please increase the size of APT::Cache-Limit. Current value: 25165824. (man 5 apt.conf) E: Error occurred while processing cairo-dock-clock-plugin (NewVersion1) E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/ftp.de.debian.org_debian_dists_stable_main_binary-i386_Packages E: The package lists or status file could not be parsed or opened. bu hatanin nedeni os ram ustunden calisiyor ve 2 gb ram az geliyor ondan mi yoksa baska bi sebepten mi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Aynen dediğin sanırım, olmayabilir de ama. /etc/apt/apt.conf'den cache'yi arttır.
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Update'i nereye yazacak ki acaba, meraktan soruyorum :D bir de ubuntu live cd gayet net idi en son
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 En iyisi Ubuntu zaten bu konuda. Zenwalk Live de iyi gerçi ama bilmeyene değil. Knoppix kötü ama, Ubuntu'ya geç sen hemen.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bakınayım ubuntuya bi hele
Öne çıkan mesajlar