Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Am Playr - Facebook Oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav bende oynuyodum oyuunu tüüh jetonları kaçırmışım

hatta yurtta 5-6 kişiye başlattım , yok ben hetrik yaptım yok ben idmanda sıçtım diye birbirimizle dalga geçe geçe oynuyoruz

hepimizin öğrendiği şey şu oldu ama , zenciyle kankalık yapmıcan
Mesaj tarihi:
Abi hikaye derinleştirilebilir. Ayrıca başka takımlara transfer vs bunlar güzel olabilir. Oyuncunun popülaritesi arttıkça hayatına farklı aksiyonlar falan.. Ne bilim güzel olur bunlar. Ayrıca 15 dk 1 enerji için çok fazla. 10 dkya düşürün şunu
Mesaj tarihi:
jetonlar geldi tsk ederim öncelikle ama baktımda nike sponsor oldugu ıcın hedıye ettıgı ayakkabı bu jetonlarla alabıleceklerımden daha ıyı.

kaldı yanı jetonlar yıne : ) ılerde yıne bısıler olurda kazanırsak harcarız artık
Mesaj tarihi:
Abi bi de şeyi anlamadım ustalık derslerinde 4 oyun gözüküyor bende ama mc allisster ustalık derslerinde 5 oyun var. 4 oyunda altın kupaları aldım ama 5. oyun olmadıgından yada bende gözükmediğinden achievementı yapamıyorum. Bi yardımcı olsanız
  • Admin
Mesaj tarihi:
sunucuda olan sorundan oturu bakim calismasi nedeni ile kapali oyun. yenilik yok bu sefer.

bu arada oyun aylik 1.1 milyon aktif kullaniciya ulasarak unity bazli oyunlar arasinda dunya genelinde 1 numara oldu.

:)-D
Mesaj tarihi:
gerrard falan dahil oldu oyuna sanırım o. Halı saha turnuvası vari bir şey de daha yer alıcaz şimdilik onun videosu gledi.
Ben de amacımı tamamladım sonunda natalie ile yattım :p

Yalnız şampiyon olmak çok zor yahu ben de 30 gol attım 8. falan bitirdik bizim kaleci çok kova. 2. sezondayım her maç en az 2 tane yiyor affetmiyor. çok kıl oluyorum.
Mesaj tarihi:
@dyna

Abi oyun çok iyi gerçekten. Transfer falan da olabilsek yada milli tkaım olayı çıksa çok dha iyi olur. Misal 40 gol attım en fazla gol atan adam oldum ama bi kutlama olsa şöyle :D
  • Admin
Mesaj tarihi:
Yavaş yavaş eklemeler yapıyoruz oyuna. Çok iyi bi ekip var firmada. Ayrıca farklı oyunlar da piyasaya çıkarıcaz yakında.

Dediğim gibi yakında güzel eklentiler gelicek oyuna. Tavsiyem o süreye kadar oyundan sıkılmadan devam edin ufak ufak oynamaya. ;)

Bu arada Facebook sayfasını takip edin. Sürekli jeton veriyoruz.
  • Admin
Mesaj tarihi:
oha. baya iyi :)

bu arada yakinda oyunun beta testi icin 1-2 kisi alma ihtimalim var. maas yok bastan soyleyim :/ hali hazirda dunyanin her yerinden beta testi yapan uyelerimiz var. Oyunda olacak butun degisiklikleri onceden deneyip test etme sansi bulacak bu arkadaslar. Haftada en az 2-3 saat oynayabilecek ve azcik dahi olsa ingilizcesi olan birileri gerekiyor. oyunda gordugunuz buglari ve gelistirilebilecek yerleri bildiriyorsunuz.

beta oyunda bol bol jeton da veriyoruz. araliksiz bir kac saat oynayabilirsiniz. ama beta oyuna cok kaptirmayin arasira resetleme durumu olabiliyor.
Mesaj tarihi:
Abi böyle bir durum varsa kesinlikle al beni betaya :) Bu kadar achievement sahibi kimse yoktur patide :P

Bu arada günde 1 saate yakın oynuyorumdur :) Her 5 saatte bir giriyorum.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
oyundaki super taraftar Turkce version icin bir Turk taraftar ile degistirilecek.

detayli bilgi http://blog.iamplayr.com/siradaki-super-taraftar-sen-misin/

secilen video sahibi bir suru hediye alacak. formalar atkilar bayraklar ve ayrica bir tane video kamera verilecek. :)

eglenceli bir sey, vakti olan ve oyunu oynamaya devam edenler katilsin. ha bu arada oyun epey eglenceli hale geldi son guncellemeler ile.
  • Yeni Oluştur...