Katibim Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Selam arkadaşlar benim çükübik paladinim level 77 oldu 85 e de bişi kalmadı şimdi size bir iki sorum olacak Bu arada charımı ben prot olarak oynuyorum ileride pvp amaçlı retri ye dönebilirim Öncelikle addon kullanmalımıyım kullanmalısam hangisini kullanmalıyım İdeal bir tank olmak için hit dodge (kısaca tank için gerekli) ratinglerimin cap değeri ne olmalı? Bu arada kelim bıyıklıyım (oyunda tabii ) saç çıkarıcı bişiler arıyorum Son olarak yapmam gereken macro varmıdır ? (levelling veya ileride) Yazacağınız bilgiler bana rehber olacaktır arkadaşlar hepinize saygı ile selamlarım /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 çükübik mi, fikibok mu ? ayrıca 85 te tank oynuyacaksan eğer gelen itemleri masterye reforgeluyosun, gemlerde mastery. ne hit cap var ne bişey tank itemizasyonu cok kolay oldu Catada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 http://elitistjerks.com/forums.php afiyet olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 olorin84 said: çükübik mi, fikibok mu ? ayrıca 85 te tank oynuyacaksan eğer gelen itemleri masterye reforgeluyosun, gemlerde mastery. ne hit cap var ne bişey tank itemizasyonu cok kolay oldu Catada. 85 te fikibok olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 paladinler ölmez lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 eğer annene babana sülalene küfür yemek istemiyosan paladin healer olma. arenada çok ettim. olma. OLMA BİRADER OLMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bi goblin vardı orgrimmarda. Haircut, wow falan yaz google'a bulursun. oraya gidip karakterinin tipini makul bir ücret kar$ılığında güzelle$tirebiliyorsun. saç filan da ekiyor hizmeti de iyi. biraz nefesi kokuyor ama. Addon kullan. Grid kullan. Alla$kına kullanın hepiniz $u gridi. Kim nerede nasıl kiminle onu ayarlayabilecek kadar ilgilenin $u meretle. Onun dı$ında proc watcher filan kullanabilirsin, kullanmasan da olur. Bartender kullanabilirsin, kullanmasan da olur. Ama kullan iyidir. DBM kullan, kullanmakla kalma, kurcala o addonu. Her özelliğini bil. OMEN kullan. Name plate addonu kullanabilirsin, kullanmasan da olur. DBM, Omen ve Grid kullan ama. Bunlar önemli. Diğerleri opsiyonel. Tankadin için spesifik addon yok bu arada. Hani hayatı senin için güzelle$tirecek bir addon falan. Cıx. Bir de sana tavsiyem o loladini sil, bi warrior filan aç nebileyim. Kutsal ı$ıktan uzak dur kafan rahat olsun. Kutsal ı$ık ne be. Öğk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bu arada arkadaşlar blacksmith kastım 400 e geldi ancak ne seçeceğime karar veremedim armorsmith mi olmalıyım weaponsmith mi ? bu arada diğer meslek te enchanting.... bs yi mop a yatırım olarak kasıyorum ama inşallah işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Sen mining olmadan MoP'a BS kas. Tabi. Sen de haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Flam said: Sen mining olmadan MoP'a BS kas. Tabi. Sen de haklısın :) alt charımda var canım minning... Bizde biliyoruz o şekilde kasılmadığını Bu davranışın çok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 a kusura bakma bilemedim hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 noobların wow savaşı dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ney hayatim mi? cok sempatiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 te$ekkür edelim bebi$im. burası çok fena kasıyor msne geçelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=koqyANKrou4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ya bebeğim neden trollüyorsunuz topicimi burda ne güzzel paladinden bahsediyoduk ayol üstüme iyilik sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 canım demeyeydin iyiydi. niye ne kadar güzel bilgiler vermi$im yardımcı olmu$um trolleyince mi kötü olduk a$kydoky? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Flam said: canım demeyeydin iyiydi. niye ne kadar güzel bilgiler vermi$ im yardımcı olmu$um trolleyince mi kötü olduk a$kydoky? eyvallah ya bişi demedim şaka bi yana bu blacksmith gerçekten işe yarar bi meslekmi.. yani mop da ii para kazandırırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Acaba bir knayt onlayn olur mu WoW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 zor. internet kafe kitlesi lazım biraz onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ben kafeden oynayanlar gormustum aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 benim çükübik paladinim 81 level oldu bs kastım 450 civarında aynı şekilde enchanting de öyle 85 e az kaldı ama raid ve dungeonlarda daha çok tank olarak değerlendiriyorlar sanırım beni :D retri olarak çok sağlam olmadıkça dungeonlarda takılamam galiba Bide bu lfr ile deathwing i kesmek bayaa kolaylaşmış diyorlar doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Flam said: orgrimmar. paladinler eskiden orgrimmara sadece basmak için giderdi... Hey gidi hey. Allah belanı versin blizz. ne güzeldi lan oyun eskiden. bide abicim pala oynama. harbiden çok küfür yersin. ölmezsin düşmanda yersin, ölürsün dosttan yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paladin çok sıkıcı geliyor bana. Belki uzun yıllar oynadım diye belki de sürekli Holy olmak zorunda bırakıldım diye böyle hissediyorumdur bilemiyorum da, gerçekten oynarken en çok sıkan karakter beni (lore olarak bana en yakın karakter olduğunu düşünsemde). Prot spec hariç tabi. Paladin tanking keyifli(ydi) en son, hala öyle mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Tanklığın neyi zevklidir orası tartışılır ama retrisi gayet zevkli holy zaten güzel ben heal çekmekten sıkılmayan adamım o yüzden np hoş şuan holyh spec silsemde her zaman zevkle oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar