Kharon Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 cherry nin ses cikartmayan mx switch leri var. Yine de rubber dome lardan sesli tabii ama travel 2mm falan ve release leri harika. touch typist's wet dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Hmm. Belki de ünide onlardan kullanmisimdir farkinda olmadan. Ben de diyorum niye seviyorum bu Cherry'leri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Sorieno said: Genel ortalamayla aynı düzeyde olduğunuz için de ben linç ediliyormuşum, haksız çıkıyormuşum gibi bir izlenim çıkıyor. Varsın olsun. içinizden bazıları T_Troll yapıp klavyeyi göz yaşlarıyla yıkamıştır sanırım şu laftan sonra :/ seviyesizler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Allahını seven bana yurtdışından bi das keyboard göndertsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 seni Starcraft bölümüne alalım dfgdfg beşiktaş adeste razer blackwidow bulabilirsin. ben steelseries mekaniğimi steelseriesin sitesinden sipariş vermiştim. Filco'ya da mail atmıştım türkiye'ye gönderiyoruz demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 razerin hiçbir modelini beğenemedim. steelseries 6gv2 de çok güzel duruyor ancak onuda türkiyede bulamadım,dışardan shipping + tax fiyatı 2ye katlıyor EUda olmadığımız için das keyboard ise hiçbir yolu yok zaten :( edit: gerçi yalan olmasın 6gv2 var da 1.5 katı fiyatı lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ilk sayfaya ve ikinci sayfaya biraz baktım gerisini okumadım soran oldumu bilmiyorum; Çok eskiden bu klavyelerden vardı kullandım da yazarken çıtır çıtır ses çıkaran klavye sessiz bir ortamda ise belli bir süreden sonra kafanızı ütülemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ahah, ne tartışılmış bre, okurken resmen sırıttım. Bazı insanların para vermeyeceği şeyler vardır, bazıları ise verir. Kime ne? Bende microsoftun 30 mu 40TL mi ne klavyesi var, memnunum. Ben şahsen gidip $100+ para vermem ama gider klavyemden mouse'dan pahalı kulaklık alırım. Başkası 10TL'den fazla vermez kulaklığa. Tercih meselesi. Bana şaçma gelen sana gelmeyebilir. Nedir bu kadar tartışılacak, yıllar öncesinin üretimlerin ortaya atılacağı mevzu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 tartışma bitti yahu ,biteli çok oldu sen niye darlandın :D para vermeye hazır olup da alamadığımız ürünler kısmındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar