Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ha buarada penthin yazıya ben bir tek isim koyuyorum, dinin kötü emellere alet edilmiş hali ile yorumlanması, özü olarak değil. Yani dini amaç olarak kötü niyetleri için evirip çevirmiş insanların bıraktığı haline bakıp yorumluyorsun.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Alexi_Septimus, 18 Ekim 2004 17:39 tarihinde demiş ki: Neden sorusunu yeterince sorarsanız, cevabını alamayacak yerlere gelirsiniz. O cevabı alınamayacak yerleri doldurma biçimine "Inanmak" denir. Umur A. lol Aslan yatağından belli olur Anonim.[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tabiki, öyle yorumladığımın farkındayım, zaten karşı olduğum da o. Yoksa dinler olmasa, toplumlar bir arada tutulamaz. İnanç güzeldir, bir şeye inanmayan adamın bile inancı vardır yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Penthesilea, 18 Ekim 2004 22:07 tarihinde demiş ki: Tabiki, öyle yorumladığımın farkındayım, zaten karşı olduğum da o. Yoksa dinler olmasa, toplumlar bir arada tutulamaz. İnanç güzeldir, bir şeye inanmayan adamın bile inancı vardır yani. o da hiçbirşeye inanamadıgının inancıdır gibisinden saçma bir yere yani kısırlığa da çeker miyim konuyu? çekerim...[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Dresquin, 18 Ekim 2004 22:09 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 18 Ekim 2004 22:02 tarihinde demiş ki:Bir kere, sunu düsünmek bile dinlerin olmadigini kanitliyor: Eger sen Türkiye'de degil, Roma da dogan bir Italyan olsan, su anda Katolik olacaktin. Eger o italyan burada dogsa, müslüman olacakti... Sonradan degistirsin o da, demeyin, insan gelisme süresince aldigi egitimi ile sürdürür hayatini. Bu nasıl bir kanıt, biri bana açıklasın. Gerçek olup olmadıklarını yazmam gerekirdi haklısın. Şöyle, mesela sen Türkiye'de doğmasan, İtalya'da doğsan müslüman olur muydun?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 buda kadere giriyo ki bi 20 sayfalık topicte burdan çıkar oooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ınsan ınanmak ınanc ıhtıyac gibi kelimeler yok. siz sadece burada bulunan ı ları i olarak kabul edip o şekilde yorum yazdınız. hepiniz boşa yazdınız yani. yok böyle şeyler kasmayın :P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 daha da daraltırsak, seni yetiştiren aile katolik olsaydı katolik olur muydun?[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ozaman ben hemen önüne geçeyim bu konunun[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Ardeth, 18 Ekim 2004 22:16 tarihinde demiş ki: ozaman ben hemen önüne geçeyim bu konunun hehe süper :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 abi gizli bi mesaj aldım ben o muz ve kiwiden :) soylemem ama :)[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Ekim 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bir konunun ne kadar dagılabileceginin gostergesidir bu thread de.[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 smiley deneme thread ına döncek az sonra .[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 İnanç insanın kendine yakışanı giymesidir...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tanrı varsa bu siteyi hacklesin !! *!kaçar*[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Herseyi acıklama ihtiyacı içinde olduğundan dır belki.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Tanrı hackleyemeyeceği kadar güvenli bir site yaratabilir mi peki? bakın buda bir paradoks[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 onun denklemi var eğer tanrı herşeyi yapabiliyorsa, hiç yok edemeyeceği bir x yapabilir mi?[signature][hline]if you believe something, something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 18 Ekim 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Ardeth, 18 Ekim 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Tanrı hackleyemeyeceği kadar güvenli bir site yaratabilir mi peki? yere düştüm..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla bu tartismalar hep bos olucak zaten baktigimda modern dunyada yetixsen bir insan olarak ahyatim anlam karmasalari ustuen kurulu bir gun tamnriya inanip obursu gun inanmiyorum birgun bir budisst rahip olup cekilmeyi bir gun hirsli bir kapitalist olup somurmeyi arzuluorum paradox ..[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Yalnızlık zordur. Sığınmak ise kolay.[signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: birgun bir budisst rahip olup cekilmeyi bir gun hirsli bir kapitalist olup somurmeyi arzuluorum bunu bende yapıyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 no fiçır!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar