Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TK / Boluspor - Beşiktaş JK / 22 Mart Prşm 13:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

sabah serinliğinde yapalım diye başvurmuşlar bizimkiler kabul görmemiş ışıklandırma yokmuş stadta 13 uygun görülmüş

2 hafta önce orada boluspor maçı izledim,

rezalet bir mekan bir kere, bataklık gibiydi sahası ... Hani girinti çıkıntılar çok net belli oluyordu.

Lakin Bolu beş para etmez bir takım, geçen seneki takım olsaydı korkulurdu ama şunlardan korkmaya gerek yok. Yine de Beşiktaş işte asdfds belli olmaz.

Gerçi ben oradayken konuşuluyordu, yarıya yarı yapacaklardı sanırım tribünleri Beşiktaşlılar gelsin, kasaya para gelsin diye ki işimize yarayabilir bu
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

forzada yazıyorlar stadın baya bi kısmını beşiktaşa ayırmışlar yarı yarıdanda fazla olucak sanırsam beşiktaş taragtarı

ya yanımdaki bir taraftar diyordu zaten, bunlar stadın tamamını bile verir diye sadfas

memnun değil bolusporlular yönetimden, hatta geçen aylarda başkan parası olmayan maça gelmesin demiş pahalı maç biletleri yüzünden :D

anadolu'nun çeşitli stadlarında onca maç izledim, ufacık stadın kapalısının 20TL olduğunu ilk defa gördüm ... Bolu gibi bir yerde kapalı 20TL olması seyirciye gelme demektir bu kadar basit

normal yani, beşiktaşlılara 50TL'den açık bile kapatırlar bu maçta, iyi gelir elde ederler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...