Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Yepyeni bir projede çalışabilecek, işinin eri (mümkünse deneyimli.) scripter arkadaşlar aranıyor. Konunun the lost age ile alakası yoktur. Tamamen bambaşka ve yeni bir proje. İlgilenen arkadaşlar varsa lütfen [email protected] adresinden bana ulaşsınlar. Bu arada script editor değil gerçek scripterlara ihtiyacımız var lütfen msn den başkasının imzasını editleyerek derlediğiniz scriptleri kendinizin yazdığını iddia etmeyiniz. Gerçekten ciddi bir projedir. Saygılar. Whea[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 20 Ekim 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Negative.. (-)[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tarafsız ve çıkarsız her türlü projede yardımcı olurum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bu arada benim hatamdan dolayı bazı yanlış anlamalar olmuş konuyu tam açamadığım için. Olay kesinlikle bir scripting sitesi filan değil. Yeni ve rp tabanlı bir uo shard projesi.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tla ile ilgili tla nın rp shard ı mı olcak ? yoksa tla dan bağımsız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 vadedilenler ney yoksa herkez gibi karizmamı vadediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Benim yukarıda yazdığım ''Negative (-)'' 'nın anlamını bilen adam kesinlikle böyle bir konuyu buraya açmaz, açmışsa bile hata yapmış olur.. N'den? dersen; Senin buralardaki ortamı tanıdığını düşünüyorum ve böyle bir topic açmanın n'kadar boşh olduğunu bildiğini sanıyordum.. Ama sen bile bile kendini ateşe atıyorsun.. Eğer gerçekten bir server açmak isteyen kişi burdan kesinlikle kendine yardımcı aramaz.. Her tür insanın olduğunu bile bile kendini ezdirmek için elinden geleni yapmışsın.. Burdan senin istediğin gibi bir adam bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey! Sana birçok teklif gelicek, kime güveneceksin? Onamı başkasınamı? Burdan istediğin adam çıkmaz demiyorum, sadece aradığın kişiyi zor bulursun diyorum.. Şansın varsa Allah karşına bir kişiyi çıkarır.. Aradığın kişiyi bulman dileği ile..[signature][hline][b]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Biraz etrafına bak, gözlerini aç, istediğin kişi çok yakınında olabilir..[signature][hline]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Deathrack. Fazla postum yok ama genelde ortamı okuyarak takip ediyorum. Uo Emulatörlerindeki kişileri az çok tanıyorum ve değerlendirmeyi buna göre yapıcam. Önerilerin için teşekkür ederim fakat scripter arayabileceğim başka bir kaynak göremiyorum pati uo emulatörlerinden başka. Ben azda olsa burada seviyeli ve bilgili insanların olduğuna inanıyorum.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Sen bilirsin, istediğin gibi davranabilirsin benimki sadece bir öneri idi.. Ama burdan bulduğun kişiye dikkat etmeni öneririm. Eğer birgün kavga eder yada aranız bozulursa adam seni buralarda rezil etmek için elinden geleni yapar.. O'nun için paticiğe takılmayan, güvenebilir bir kişiyi bulman daha iyi..[signature][hline][b]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bakın arkadaşlar konuyu biraz daha açmam gerekirse; Kimsenin inkar edemeyeceği bir konu varki TLA'daki oyuncuların çoğunun maalesef seviyeleri çok düşük. Buna bir yandanda biz sebep olduk (ph vb..) fakat malesef zamanı geri döndürme şansımız yok. Ben açıkçası bu karmaşa ortamından, yediğim, gördüğüm küfürlerden çok sıkılmış bulunuyorum. Peki madem bir yönetici olarak ben bu kadar sıkıldım niçin TLA kapanmıyor? Cevabı basit TLA yaklaşık altı aydır açık ve birçok insanın emeği var bu yüzden kapatmaya asla gönlümüz razı gelmiyor. Bunun yerine ben şuan TLA olarak bildiğiniz shard ile aramı biraz açarak yeni bir shard oluşturmaya çalışıyorum. Amacım ise seviyeli ve nezih bir ortam yaratabilmek. Eğer roleplaying'e ilginiz varsa, script yazabiliyosanız ve bu karmaşadan sizde sıkıldıysanız aradığımız kişisiniz demektir. Lütfen [email protected] msn adresinden benimle irtibata geçiniz. (Bu arada ilgilenmeyen arkadaşlar mesaj atmazsa gerçekten bahtiyar olucam kafanıza takılan şeyleri msn veya pm yoluyla iletirseniz sevinirim.)[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki: Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık. Whea of The Lost Age İşte yeni aşkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Deathrack doğru söylüyor shardlardan uzak olupta hiç bir serverda görev yapmadan scp yazıp veren onca insan varki ama bu arkadaşlarda karşılıksız yapmazlar hakları olanı isterler doğrusuda budur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Deathrack, 20 Ekim 2004 23:00 tarihinde demiş ki: Benim yukarıda yazdığım ''Negative (-)'' 'nın anlamını bilen adam kesinlikle böyle bir konuyu buraya açmaz, açmışsa bile hata yapmış olur.. N'den? dersen; Senin buralardaki ortamı tanıdığını düşünüyorum ve böyle bir topic açmanın n'kadar boşh olduğunu bildiğini sanıyordum.. Ama sen bile bile kendini ateşe atıyorsun.. Eğer gerçekten bir server açmak isteyen kişi burdan kesinlikle kendine yardımcı aramaz.. Her tür insanın olduğunu bile bile kendini ezdirmek için elinden geleni yapmışsın.. Burdan senin istediğin gibi bir adam bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey! Sana birçok teklif gelicek, kime güveneceksin? Onamı başkasınamı? Burdan istediğin adam çıkmaz demiyorum, sadece aradığın kişiyi zor bulursun diyorum.. Şansın varsa Allah karşına bir kişiyi çıkarır.. Aradığın kişiyi bulman dileği ile.. blackhand, bölümün amacına yönelik, yerinde bir topic açmış. "uo emulatorleri" çok seviyesiz bir ortam oldu diye bölümün amacına yönelik mesajlar daha da azalırsa, "uo emulatorleri" bölümünü "paticik forum"dan kaldırmak çok daha mantıklı olur (zaten mantıklı topicler olmazsa geriye sadece hakaret mesajları kalır, onlarda olmayıversin değil mi?) dolayısıyla forumu düzgün kullananları caydıracağımıza, düzgün kullanmayanları caydırmayı düşünmeliyiz ;) [konuyu biraz saptırmış oldum, kusura bakmayın. konuyla alakasız 2. bir mesaj daha atmayacağım topic'e][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? [b]Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathrack Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Blackhand_, 20 Ekim 2004 23:08 tarihinde demiş ki: Cevabı basit TLA yaklaşık altı aydır açık ve birçok insanın emeği var bu yüzden kapatmaya asla gönlümüz razı gelmiyor. Kapatta kopartayım kafanı senin :) server'in açıldığı ilk günden beri orda takılıyorum.. 8 x + 2 GM charım giderse kapına dayanırım baq :P Aldırma dostum bunlar espiri sadece..[signature][hline][b]-=YeK|AcextaR|=- Çalışan Türkiye gözümün önünde, Atam sen rahat ol yerinde, Mehmetçik tepede, bekler nöbette, Türk bayrağı dalgalanır göklerde! NEFRET - Her$ey vatan için! ---------------------- [b]|Ultima Online|Counter-Strike| |Need For Speed|Star Craft|[/b] [Bu mesaj Deathrack tarafından 20 Ekim 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar