Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Şimdi arkadaşlar Tatooine de dolanıyorum. Eclipse (yanlış mı yazdım?) serverındayım. Size server kapanma saatlerini soracaktım. Birde Jawa's Thug taglı elemanlar av dönüşünde bana daldıda bu arkadaşlar npc mi diye merak ettim. 3 kişi daldılarda şehre kaçtım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ehehe onlar npc bence kastıgın skill eger savassa hepsini 4 veya 3 lemeden tato dan cikma cok zorlanirsin yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Saol. Peki Türk şehirleri veya ne bilim karakterlerinizle nerde karşılaşırız koca galakside bir Rhalin diye birini tanıyorum oda Türk deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Abicim ilk olarak bi uçağa atlayıp, Dantooine - Mining Outpost a git. Orada türk dolu, ayrıca FrF, Omans ve RIP guildleri de türk.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 okedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Şehirlerde dolanan sarı isimlilerde npc mi? Gene iki grup dalaşırken aradan iki laserde ben sıkayım dedim, şehirden kaçıp dağlara sığınmak zorunda kaldım:). Grup halinde newbie yi yamultuyorlar walla. Sonra birde (gene sarı) cannibal taglı birini gördüm. Kaçacak delik aradım yani. Artık şehirlerde kaç saklan yaşıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Şimdi şöyle, sarılar npc ilk olarak. Onun bağlı olduğu faction a karşı tutumun pozitifse, sana yardım ederler başın zordayken, düşmanına saldırırlar falan. Negatifse de sana saldırırlar. Nötralsen onlar da nötraldir, saldırabilirsin istersen.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Hımm meydanda bir an arbade olduda, sakin sakin duruyoduk sonra yüz elli kişi birbirine daldı orda kim vurduya gidiyorduk az kala demek. Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 isimleri sarı olan npc/yatarıklar sen ona saldırmadığın sürece sana dokunmazlar. kırmızılar ise "saldırgan" sınıfına dahildir. seni farkederlerse saldırmak için düşünmezler[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bence ilk iş olarak tatooinede kalıp çewredeki küçük yaratıkları wurarak marksman xp si kazan. ilk 2-3 kutucuğu bu şekilde doldur, ardından türk oyunculardan biriyle msjlaşmaya başla we bi miktar (maksimum 40k kadar) para al, kendi başının çaresine bakmaya başla. ama tabi bi yandan bi dolu sorun olucak onları da bu msjlaşmaya başladığın türk oyunculara sor[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 şimdi söle söleyim ilk olarak o yeşil robotun werdiği görewleri yap sora /tell Playername Msg şeklinde türklere mesaj at :) isim olarak E-ih,Shewky kullanabilirsin benim için[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu mesajım bütün yenilere :) lütfen aklınz ilk gelen şeyleri "master" larınıza sormayın. önce biraz araştırın sonra bulamazsanız soru sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar