LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ben genellikle oruç tutmaya çalışırım geçen yıl 27 gün filan tutabildim ondan önceki yıl 26 filan bu sene lise2 deyim dersler bayagı agır geliyor , eve gidince iftarı 3 saat bekliyorum ve bu aradada ders çalışamıyorum susuzluktan okuldada derse konsantre olamıyorum haftayada sınavlar baslıyor oruç tutmayı bırakmayı düşünüyorum bu periyot içinde , siz olsanız ne yapardınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 öğrenci adam tutmasada olur.hem sana hiçmi din bilen amcalarından biri demedimi vucuduna zarar vermek günahtır sonuçta zararına tutmuş olursun.okulda zombi gibi dolaşırken sevap kazanamk istiyosan sen bilirsin.herkezin kendi inancı saygı göstermek lazım ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bırakırdım. Hmmm ama önce başlamam gerekirdi. :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kuran'ın ilk emri nedir? Oku sen oruç tutmaya çalışarak kuran'ın ilk emrine karşı geliyorsun... Okuyamıyorsun.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 evet estel bu mantıklı geliyor sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Estel_Anorien, 20 Ekim 2004 20:55 tarihinde demiş ki: Kuran'ın ilk emri nedir? Oku sen oruç tutmaya çalışarak kuran'ın ilk emrine karşı geliyorsun... Okuyamıyorsun. +979797[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 35) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Valla cevaplar çok güzel. Başka yoruma gerek yok sanırım...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ben beğenmedim. Başka cevap istiyorum. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 @ karpuz: kedidir kedi[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 zaten tutmuom bırakırdım direk dinende serbest bünyeye zararsa[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bırakmak en matıklı tarafı...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: Estel_Anorien, 20 Ekim 2004 20:55 tarihinde demiş ki: Kuran'ın ilk emri nedir? Oku sen oruç tutmaya çalışarak kuran'ın ilk emrine karşı geliyorsun... Okuyamıyorsun. aynen katılıyorum[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 alo fetva hattına sor [Bu mesaj forgiver122 tarafından 20 Ekim 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 arkadaşlar ilim öğrenmekte bi ibadettir. "allahın ilmi cinde olsa gidin alın" gibi bir hadis-i şerif var.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar