Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samast ile bayraklı hatıra fotoğrafı çektiren polis terfi etti


mahmud_mahmudov

Öne çıkan mesajlar

said:
Hrant Dink cinayetiyle ilgili Devlet Denetleme Kurulu (DDK) raporunda da eleştirilen ‘bayraklı hatıra fotoğrafı’nı çektiren polisin ceza alması bir yana hızla terfi ettiği ortaya çıktı. O fotoğraftan sonra dönemin Asayiş Şube Müdürü Yakup Kurtaran ilk Amasya’ya ardından da trafik tescil şubesinde görevli olarak Malatya’ya tayin edildi. Kısa süre trafik tescilde çalıştıktan sonra da kariyeri hızla yükseldi. Önce 4. sınıf komiser ardından ikinci sınıf komiserliğe nihayetinde bu yıl da Malatya Emniyet Müdür Yardımcılığı’na getirildi.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/725962-samastla-fotograf-cektiren-polis-terfi-etti

Elleri arkadan kelepçeli kadını döven polise "Ben polisimi ezdirmem!" diyen başbakanın olduğu ülkede ya ne olacağıdı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam istedikleri tipten adam da ondan terif etmiştir. polisin AKP/ya da cemaat maşası olduğu zaten orta olan olaylardan. Bi de böyle adamların sırtını kaşıyorlar, sonra millet çıkıp ÖRGÖNÖKÖN ÖRGÖNÖK demiyo mu al sana ergenekon işte polis devletinden iyi ergenekon mu olur

İşlerine geldiğinde savcıları bile görevden aldırtmasını, ergenekondan yargılatmasını biliyorlar, bu adam terif ettiğine göre polis teşkilatında görmek istedikleri tipten bir adam. O yüzden örgönököncüler ilerde kafalarını masaya vurmaya hazır olsunlar şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En azından adamlar kendi inandıkları şeyler için savaşıyor. Doğuda da polis müdahale etti nevruz olaylarına adamlar binlerce kişi toplandı gene dağılmadı, polis etkisiz kaldı. Aynısı sol görüş açısından şehirde de olsa belki biraz daha insancıl bir ülkemiz olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın bütününü göremezsen bu olayları birbirinden farklı şeyler sanabilirsin. Türkiyenin farklı etnik kökenli vatandaşları veya komşuları ile yaptığı milliyetçi kavga ve bu olayda polisin maşa askerin ve devletin ise yer yer azmettirici olması, bu olayların çözüme değil kaosa ve bazı taraflar için çıkara gidişatının temellerini atmak. bu olayların hepsi aynı problemlerin farklı parçaları ve hepsi de bu problemleri çözmek için eşit derecede önemli. Bu iş sadece PKKyı temizlemeye çalışmakla* bitmez, bu haberde geçen zihniyete sahip insanların da temizlenmesi gerek bu ülkeden.

*: bu örneği verdim çünkü bahsettiğin olayın PKK ile ilişkili olma ihtimali yüksek sanırım son durumu bilmesem de
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...