cavanagh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 25 Mart 2012 19:00 - 20:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 9TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 tolga-sertac-hill-dracos-baki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Gelirim var. UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Emrah varsa ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Turgut'u da çağıralım bu maç. Hadi beyler çarşamba oldu, yavaştan görelim gelenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ben varım bir de +1 im var yer olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 off topic yeni pepeleksel maç topiki ne zaman diye bakarken 25 mart iyi denk geldi. internet bölümünde konu açtım bizim pepeleksel maçlarda bir kaç dk ayırıp video çekebilirseniz 750 pound ve imzalı liverpool forması ödüllü bi yarışma var. ha burada konunuzu bölmeyin tartışmak için aşağıdaki linkte bulunan konuya mesaj atın. http://forum.paticik.com/read.php?5,6200611 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 tolga cekerse garanti kazaniriz, gokleri falan cekio mactan ziyade cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 gelirim var. ctesi netleştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ben +1lik slot istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 belki gs maçına gidicem yarın netleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Sanatsal bi boyut kazandiriyorum maca, bariz kazanirdik ceksem Konn said: tolga cekerse garanti kazaniriz, gokleri falan cekio mactan ziyade cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 kaptanın sanatsal yaklaşımı cannes'a daha uygun. harcanmamalı böyle ufak yarışmalarda. esas çıkışı "gökkubbe" adlı eseriyle yapmış olsa da, "gül bahçesinin kayıp çocukları" filminde kullandığı ağır çekim tekniğiyle de piyasada adından çokça söz ettirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 mac iptal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bütün tartışam facebook'ta döndü ya, maç var, kadrolar tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 关 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bugün ildeniz'in sahadan çıkıp kusup tekrar maça devam etmesinin ardından yeni ve daha iddialı bi efsane yaptım. Başka çarem yoktu. Maçın ortasında tuvalete koşup sıçıp geri geldim ve devam ettim. 5 dakikada zehiri boşaltıp döndüm. Maçtan önce frappucino içmeyin, bozuyor bağırsakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ahuahauhauahuahaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar