Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2012.12

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

MAÇ PAZAR GÜNÜ;
25 Mart 2012
19:00 - 20:00
8v8
göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı)
adam başı 9TL !!

haraç sistemi geri döndü
bozuk para getirsin herkes, 10 TL verenlerden 1TL kesinti yapıcam
para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan

yoklama başlasın

belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

off topic

yeni pepeleksel maç topiki ne zaman diye bakarken 25 mart iyi denk geldi. internet bölümünde konu açtım bizim pepeleksel maçlarda bir kaç dk ayırıp video çekebilirseniz 750 pound ve imzalı liverpool forması ödüllü bi yarışma var. ha burada konunuzu bölmeyin tartışmak için aşağıdaki linkte bulunan konuya mesaj atın.

http://forum.paticik.com/read.php?5,6200611

Sosyal ağlarda paylaş

kaptanın sanatsal yaklaşımı cannes'a daha uygun. harcanmamalı böyle ufak yarışmalarda.
esas çıkışı "gökkubbe" adlı eseriyle yapmış olsa da, "gül bahçesinin kayıp çocukları" filminde kullandığı ağır çekim tekniğiyle de piyasada adından çokça söz ettirmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün ildeniz'in sahadan çıkıp kusup tekrar maça devam etmesinin ardından yeni ve daha iddialı bi efsane yaptım. Başka çarem yoktu. Maçın ortasında tuvalete koşup sıçıp geri geldim ve devam ettim. 5 dakikada zehiri boşaltıp döndüm. Maçtan önce frappucino içmeyin, bozuyor bağırsakları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...