snowshoe Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Aranızda deşifre yapmak için herhangi bir program kullanmış ya da denemiş olan, hatta kullanmamış/denememiş olsa bile bu tür bir yazılım bilen ve tavsiye edebilecek kimse var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Brute force dışında yapan yazılım görmedim ben öyle erişebileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Kendin yaz bi tane. Common words dictionary'si bul bi yerden denet tek tek. Hos artik delay koyuyorlar cok uzun surebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Var bazı yazılımlar ama indiriyorsun istediğin gibi çıkmıyor ya da konuşulan dili yeterince iyi analiz edemiyor falan. O yüzden tecrübeye dayalı bir bilgiye ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Deşifre derken herhangi bir şifre kırma ya da ele geçirme yönteminden bahsetmiyorum. Audio ve video kayıtlardaki konuşmaların Word'e ya da yazılı bir ortama aktarılmasından bahsediyorum. Yazılım kayıtları dinleyerek konuşulanları yazılı bir şekilde çözümlüyor. Bir nevi dikte ediyor yani. Böyle yazılımlar var ama hangisi dil çözümleme konusunda iyi, hangisi daha kolay bir kullanıma sahip bunları öğrenmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sestek çözümlerine bir göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 İngilizce olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 youtube da böyle birşey vardı sanırım, videodaki konuşmaları yakalayıp yazıya döküyor. belki işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 veya yazıyı okuyan şöyle birşey de var: http://www.ivona.com/en/?tk=L2MuBJRqc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 YouTube'daki nasıl, hiç duymadım onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ASR closed caption diye aratirsan cikar karsina bilumum. EDIT: ASR = Automatic Speech Recognition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar