hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bu gogdan aldığımız oyunlar direk sorunsuz ve widescreen şeklinde çalışıyor mu yeni ekranlarda yada notebooklarda falan? herşeyi hazır mı geliyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Widescreen'i bilmem de baya eski oyunlar Windows 7'de falan gayet sorunsuz çalışıyor. Benim 1-2 yıl önce aldığım Arcanum öyleydi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sorunsuz çalışıyor. ama sorunsuz çalışmaya widescreen modu dahil değil. yanlışım yoksa dosbox veya ona benzer bişi kullanıyorlar, bu da onlara scale desteği veriyor. bu sayede 320x200 oyunları 1280x800 çözünürlükte oynayabiliyorsun. öte yandan gog'dan indirdiğin oyunlar, normalde kullandığın veya kullanmak istediğin modları da destekliyor. hangi modları desteklediğin için oyunu aldıktan sonra ilgili oyunun forum bölümüne bakabilirsin. oraya yazmış oluyorlar, "şu modları kullanıp oynayabilirsiniz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 aldım baktım fullscreen sonunda rahatladım valla iyimiş bu site :D age of wonders 2 atmak isteyenleri beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar