hbba Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bu konuda en ufak bir fikrim bile yok yüzme bilmiyorum kısaca . Yaşta 25 oldu nerede öğrenilir nasıl yapılır.Bu iş ile uğraşan arkadaşlar yardımcı olursa iyi olacak özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Boğulmak yüzmekten daha zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 yüzme kursuna git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 su olan her yerde öğrenirsin 1-2 günde öğrenirsin zaten zor bişiyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 O zaman bi havuz bakayım . Havuz olayında nelere dikkat etmek lazım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 hjyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Abi bugüne kadar hiç mi merak etmedin, yüzmedin, atlamadın. Kolay öğrenirsin, hocaya falan bile gerek yok, bir arkadaşın bile öğretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 hijyen önemli evet...ama nasıl anlarsın bilmiyorum.Ben üniversiteninkine gidiyorum...güveniyoruz ama tabi,gene de ne kadar hijyeniktir bilemiyorum. bir de bence küçük havuzlara gitme,daha 22 metre yukarısı,33. kusur yarı olimpik veya tam olimpik ideal. küçük havzular sanki daha pis oluyor gibi. ENKA'nın hauzu iyidir eğer istanbulda yaşıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ben çabuk yoruluyorum ya yüzerken. normalde sıska bi adam da değilim ama 15 dk. da pilim bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 öğrenememiş olabilir yahu, kızmayın adama. doğma büyüme izmirli olup yüzme bilmeyen insan tanıyorum. deniz dibindeyken üşenen insanlar var, oluyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 @Theridone ;nargile yap nefes açmak içni suyun altında.yani,nefesini yukarda al alabildiğin kadar...suyun altında ver,ama içindeki tüm havayı boşaltana kadar..bunu ard arda 10 kere yap..ciğerlein açılacktır...yüzerken daha düzgün nefes alırsın böylece,çok tüketmezsin..ve daha az yorulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 öğrenmemek ayıp değil. ben de araba kullanmayı bilmiyorum hala mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 abi yannda biri varken atla havuza öğrenirsin kendi kendine ben ilk 6-7 yaşımda havuzda öğrendim.bu simitin içinde güvenle yüzerken havuzun derin kısmında simit çıktı.sakinliğimi korudum ve öğrendim hafif göt korkusu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bosuna kasma 25 den sonra yüzme sitilin olmaz amalele gibi yüzersin yüzmecileri izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bence denizde öğren 2 ay sonra açılıyor mevsimi, tuzlu su daha çok kaldırır daha kolay olur hem havuzun temizliğine de güvenemiyor insan Şöyle golden sonra taraftara doğru çimlere yüzüstü kayarak yatan futbolcuyu düşün, aynen o hareketle süzül suyun yüzeyine, zaten suyun kaldırdığını görünce endişen de geçer sakin olursan direk çözersin olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 2 gün kıyıya paralel takıl sonra dikine gitmeye başlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sırt üstü yüzerek başlanmalı bence..daha güvende hissediyor insan.bir de daha kolay diğerine kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Gidip öğreniyim ardan çıksın . Vapurla karşıya geçerken azcık özgüven sağlar . Burhan Felek yüzme ye baktım oraya gidicem sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 zeper said: @Theridone ;nargile yap nefes açmak içni suyun altında.yani,nefesini yukarda al alabildiğin kadar...suyun altında ver,ama içindeki tüm havayı boşaltana kadar..bunu ard arda 10 kere yap..ciğerlein açılacktır...yüzerken daha düzgün nefes alırsın böylece,çok tüketmezsin..ve daha az yorulursun. yazdım bunu kenara çok teşekkürler. benim kronik bronşitim var, ondan yaşıyorum sıkıntıyı sanıyordum ama bunu hiç denememiştim. ilk fırsatta deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 zeper said: @Theridone ;nargile yap nefes açmak içni suyun altında.yani,nefesini yukarda al alabildiğin kadar...suyun altında ver,ama içindeki tüm havayı boşaltana kadar..bunu ard arda 10 kere yap..ciğerlein açılacktır...yüzerken daha düzgün nefes alırsın böylece,çok tüketmezsin..ve daha az yorulursun. Bu çok yararlı bir bilgiymiş . En yakın zamanda denemeyi umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 evet 10 kere yap sonra başın dönsün hazır suyunda içindeyken kimse anlamadan bayılıp boğulup gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 zeper said: @Theridone ;nargile yap nefes açmak içni suyun altında.yani,nefesini yukarda al alabildiğin kadar...suyun altında ver,ama içindeki tüm havayı boşaltana kadar..bunu ard arda 10 kere yap..ciğerlein açılacktır...yüzerken daha düzgün nefes alırsın böylece,çok tüketmezsin..ve daha az yorulursun. Daha derin nefes almanın ne alakası var yüzerken yorulmakla? Son hız yapılıp kısa süren olaylarda nefesin alışı etkilidir, kaldı ki normal insanların yüzdüğü bütün stillerde zaten sürekli nefes alıp verilir. Ayrıca nefes egzersizlerini normalde karada yaparken bile uzun süre yapılanlardan baılanlaro labiliyor kalkıp suyun içinde uzun süre böyle bir şey yaptırmak birine mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ahaha, uzun süre ne arkadşım. 5 dakkakinı bile almaz...hatta dur..3 dakika, 3 dakika boyunca 20-25 saniye nefes tutup.çıkıcan, bunu ard arda 10 kere yapıcan....ben 3 dakika nefes tut,sonra çık bir 3 dakika daha tut demiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 he bir de daha derin nefes almanaın ne alakası var demişsin.Şöyle ki,eğer ciğerlerin çok fazla oksijen tutamıyorsa,bu daha sık aralıklarla dönüp kulacını açıp hava alıp tekrar kafanı sokup kulaç atma işlemi olur.Bir süre sonra çok sık nefes alıp verdiğin için yorulursun,paniklersin de.Oysa ciğer kapasiten genişlerse,tek kulaçta 4 kulaçlık oksijen alırsın,daha hızlı ve seri yüzersin.Ben de yüzme uzmanı değilim ama ğniversitesede sutopu takımına girdim ve yüzme antremanlarına katıldım,yaptırdıkları en önemli egzersizlerden biri buydu.. hee faydasını da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Akdeniz ile egeliler sol, diğerleri sağ tarafa geçsin bi öyle tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar