forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kafa 1500 http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeninesil500_500e.shtml 500 dk, 2000 sms, 2gb internet sonrasında 128 kb ile sınırsız vodafone 150 dk + sınırsız internet 24 tl ye geliyordu gideri var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Atlıyorum ben buna. 1GB'lik 3G paketi arıyordum ama bazen evden girmek için de kullandığım için 1GB üzeri gerek diye geçmiyordum. 250dk'da Vodafone'daki yetmemeye başlamıştı. Bu gün gider alırım hatta. Şu an 250DK + 50SMS + Sınırsız 2G var Vodafone'da, 33 TL ödüyorum. Süpermiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Taahhütnameyi okudum şimdi. Düzgün. Ama iki fatura istiyorlar, Salı gününe kaldı benim işim, Finansbank'a gidip ekstre çıkartmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ya sms kullansam atlarım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 SMS ayda 50 bulmuyor benim de. ama Vodafone tarifemle kıyaslasana. 2GB + 128kbps sınırsız ile kafaladı beni. Telefonun ana amacı internet benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 güzelmiş ya aslında ama genelde evde wi-fi açık oldugundan 250 mb yetiyo bana aylık dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 smartphone'lar ile birlikte sms olayı tarih oldu. o yuzden bol keseden veriyolar artık her pakedin icinde sms. vermeseler de olur yani internet olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Bu ne demek: Yurt içi her yöne görüşmeler kaç saniyede bir ücretlendirilir? 6 saniyede bir ücretlendirilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kontör muhabbeti işte 1 sn konuştun 6 sn düşüyo, 12 sn konuştun 12 sn düşüyo, 7 sn konuştun yine 12 sn düşüyo. 6 sn iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Bu gün aldım. Önce konuşmayı açtılar, sonra mesaj atmayı, interneti hâlâ bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 İyiymiş. Evde 6mbdl/1.2mbup çekti. Upload sınırı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 avea kullanıyorum şuanda ve hızı çok iyi cepten internet düsünenlere avea yı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Son zamanalrda yaptığım en iyi yatırım olmuş bu. Edge hızı bile Cepnet'in rahat bir üç katı neredeyse. Hızlı. 3G'yi sadece video izleyeceğim ya da müzik izleyeceğim zaman açıyorum; hesapladım, Crunchyroll'dan 50 kadar anime izleyebilirim kotası ile. Otobüste açıp izliyorum ben de. Geçin diyorum, cidden iyi. Bir ay kadar sonra da yeni abone alımını kapatacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 upload da limite giriyor. yani aylık 4gb ise kotan ul+dl olarak hesap yapman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ya gecersem yılda 70 lira daha fazla ödeyeceğim fazla konuşmuyorum, sms atmıyorumi internet de zaten sınırsız bir de avea sarmıyor ha bir de (**)Yeni Nesil 500 tarifesinin aylık ücreti numara taşıma, yeni hat tesisi ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ilk 6 fatura dönemi boyunca 30 TL, sonrasında 35 TL'dir. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçiş yapan müşteriler için ise 50 TL'dir. şu var mış 6 ay sonra 5 tl de artıyor edit: 12 aylık tahhüt vermssen böyleymiş iyi okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 çok güzel tarife de avea'ya ne kadar güvenilir bilmiyorum. vodafone yine tokatlar bence aveayı, ben de oraya geçerim yakın zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar